Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Revangelis said:

Miraul said:

level beta key veriomus

http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/9018-diabloiiibetakeyisteyenvarmi

gittim 1. sayıyı buldum raftan foto için
kazanmazsam ayıp

ahaha kazandım lan
Mesaj tarihi:
ben diablo 3 sayısını alıp okumuştum sonra da atmıştım. hep atıyorum öle şeyleri sonra resim çekecek sayı bulamadım hiç =) atmamakta fayda varmış demekki =)
Mesaj tarihi:
df said:

ben diablo 3 sayısını alıp okumuştum sonra da atmıştım. hep atıyorum öle şeyleri sonra resim çekecek sayı bulamadım hiç =) atmamakta fayda varmış demekki =)
sanirim 7-8 kisiye degisik acilardan resim cekip yolladim :P hepside aldi beta key
Mesaj tarihi:
Pazartesi : Spyro (oynuyor)

Salı : vaako51

Çarşamba : Miraul (beta çıkmış)

Perşembe : Oski

Cuma : -Nae

Cumartesi : SenariouS

Pazar : Bezerye (beta çıkmış)

19 Mart : df

Bezerye söyledide miraul belirtmemişti. onada çıktığına göre onuda çıkartalım sıra şöyle bi hal alsın

Pazartesi : Spyro

Salı : vaako51

Çarşamba : -Nae

Perşembe : Oski

Cuma : df

Cumartesi : SenariouS

Pazar ve sonrası boş
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Dün 2 tane 1h mighty weapon (Sickle tarzı) düştü barbara L10'da, 15 DPS yapıodu silahlardan sadece biri. Biçer döver gibi gidiosun, zorluk falan hak getire :p
,

Bize de bul şu beta dan artık , bana niye hiçbir oyunun betası çıkmaz yahu. Bu kadar sene geçti anca warhammer ın betası çıkmıştı.
Mesaj tarihi:
e abi bana da çıkmadı ki zaten?

Şebek gibi gidip abuk sitelerde anketlere katıldık, resimler falan gönderdik anca öyle.

Bu çıkan da zaten Miraul sayesinde. Adam 1 dergi aldı, aynı dergiyle 8-10 farklı D3 temalı resim çekti, gönderdik geldi :p
Mesaj tarihi:
LethE said:

aceba miraul ve bezeryede grast gibi hesap paylaşımı yapacakmı..

Beta bana çıkmadı ya kuzenime çıkmış oda en fazla birkaç gün bakar sonra veririm dedi , eğer benden sonra başkasına vermeyecekse bende onun izniyle seve seve paylaşırım.
Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

keyim de geldi betaya gireyim bari hazır büroda iş yokken :) (not blizzturkten almadım bu arada keyi)

Emperor awaits! sen o keyi bize ver cleanse, purge , kill e devam et =D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...