barnacle Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 wowda böyle bişey yoktu bunda da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Revangelis said: Miraul said: level beta key veriomus http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/9018-diabloiiibetakeyisteyenvarmi gittim 1. sayıyı buldum raftan foto için kazanmazsam ayıp ahaha kazandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bizde kazandik :9 100 key demisler 1.5 gun sonra yollamisiz maili. genede gelmis bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 baktım zaten herkese yollamışlar ben de bi özel hissetmiştim kendimi olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Bunuda kaçırdık .... Fazla beta key çıkan varsa seve seve alabilirim. Hatta cüzi bir miktar ödeyebilirim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ben diablo 3 sayısını alıp okumuştum sonra da atmıştım. hep atıyorum öle şeyleri sonra resim çekecek sayı bulamadım hiç =) atmamakta fayda varmış demekki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 d3 offline- singleplayer oynanabilior mu d2 gibi ? ve eger oynanabiliyorsa o karakteri online a cevirebiliyor muyuz? bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 offline yok, hersey online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 df said: ben diablo 3 sayısını alıp okumuştum sonra da atmıştım. hep atıyorum öle şeyleri sonra resim çekecek sayı bulamadım hiç =) atmamakta fayda varmış demekki =) sanirim 7-8 kisiye degisik acilardan resim cekip yolladim :P hepside aldi beta key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 aklıma gelmedi valla =) neyse 1 gün ile idare ederim artık grast'ın key ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Pazartesi : Spyro (oynuyor) Salı : vaako51 Çarşamba : Miraul (beta çıkmış) Perşembe : Oski Cuma : -Nae Cumartesi : SenariouS Pazar : Bezerye (beta çıkmış) 19 Mart : df Bezerye söyledide miraul belirtmemişti. onada çıktığına göre onuda çıkartalım sıra şöyle bi hal alsın Pazartesi : Spyro Salı : vaako51 Çarşamba : -Nae Perşembe : Oski Cuma : df Cumartesi : SenariouS Pazar ve sonrası boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 aceba miraul ve bezeryede grast gibi hesap paylaşımı yapacakmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 cevap sansürlü gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 blizzturk ten beta kazanmışım daha yeni görüyorum ya... du bakalım geri dönecekler mi bana... of ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 @grast eğer yer varsa bende listeye girebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-At8vEItL38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Dün 2 tane 1h mighty weapon (Sickle tarzı) düştü barbara L10'da, 15 DPS yapıodu silahlardan sadece biri. Biçer döver gibi gidiosun, zorluk falan hak getire :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Gangren said: Dün 2 tane 1h mighty weapon (Sickle tarzı) düştü barbara L10'da, 15 DPS yapıodu silahlardan sadece biri. Biçer döver gibi gidiosun, zorluk falan hak getire :p, Bize de bul şu beta dan artık , bana niye hiçbir oyunun betası çıkmaz yahu. Bu kadar sene geçti anca warhammer ın betası çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 e abi bana da çıkmadı ki zaten? Şebek gibi gidip abuk sitelerde anketlere katıldık, resimler falan gönderdik anca öyle. Bu çıkan da zaten Miraul sayesinde. Adam 1 dergi aldı, aynı dergiyle 8-10 farklı D3 temalı resim çekti, gönderdik geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 LethE said: aceba miraul ve bezeryede grast gibi hesap paylaşımı yapacakmı.. Beta bana çıkmadı ya kuzenime çıkmış oda en fazla birkaç gün bakar sonra veririm dedi , eğer benden sonra başkasına vermeyecekse bende onun izniyle seve seve paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 keyim de geldi betaya gireyim bari hazır büroda iş yokken :) (not blizzturkten almadım bu arada keyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 paylaşımları bekliyoruz artık bir günde olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 GokTuRK said: keyim de geldi betaya gireyim bari hazır büroda iş yokken :) (not blizzturkten almadım bu arada keyi) Emperor awaits! sen o keyi bize ver cleanse, purge , kill e devam et =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Nisan 17 olayı yalan oldu sanki. Daha geç, hazirana doğru bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Min. 2 aylık süre tanicaz dedilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar