Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 hatırlamıyorum ki ben, npclere tıklayınca açılan konuşmalar var yine aynen, bunun üstüne sağa sola birlikte gittiğin npclerle diyaloglar var, followerlarla banter var arada vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 abi oyunu oynarken bi yanda jurnal dinlemek çok iyi ya. okumayla vakit kaybetmiyosun falan çok iyi düşünmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 olay seslendirmenin olması veya olmaması değil cain amca süper gene mesela ama gidip bütün oyun sesini dinliyeceğim dh bacı o cheesy SERT KADIN diyaloglarını o itici sesle söyliyecekse işimiz var nitpicking biraz ama böyle ufak şeyler çok rahatsız ediyor herhangi bir anda ekranda 15 tane tıklanabilir eşya oluyor. düz yolda yürürken duvarlar yıkılıyor. sürekli bir şangır şungur sesi var oyunda bu tarz şeyler olmamalı 10 yıldır beklenen bir oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 lol herşey bitti, "10 yıldır bekliyoruz, sürekli duvar yıkılma sesi olmamalı"ya geldi konu, ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 templarda iyi mesela, dişi monk cok tırt baska pek dinlemedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 orda sürekli bişeylerin yıkıldığını kastediyorum. yürürken durduk yere duvarlar çöküyor hayır trolllemeye mi çalışıyorsun anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 old tristramdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Leoric'in orayı diyordur da, abi meteor düşmüş içine, normal değil mi yıkılması, dökülmesi bir şeylerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 hala "oyun yıkılıyor!" diyen olmadı mı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 oyun patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 oyunun dibi dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Sacred da mesela hatırlarım daemon oynarken.Karakter yaratık kestikçe monolog olarak konusuyordu ufak da olsa bi gaza getirme var umarım böyle şeyler koymuslardır.Hack n slash sonucta da Diablo 2 den mesela şu hala yankılanıyor beynimde:''Hail to you,Champion.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 var var. hatta şu yanında gezmesi için kiraladıklarında bildiğin geyik falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 var ama female dh ile templar arasındaki diyaloglar o kadar cheeseki oyunu oynarken benim yüzüm kızarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ne kadar çizi bilemiyorum ama d2de de benzer şeyler vardı geyik unsuru olarak. olsun ayrıca öyle şeyler. sonuçta dünyayı kurtarma rpsi yapmıyoruz. hacknslash oynuyoruz şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Sam said: hala "oyun yıkılıyor!" diyen olmadı mı? :/ http://cdn.styleforum.net/2/27/27c8ea74_archon68_do-not-feed-the-troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 charsi nin intro konusmasi hala kulagimda cinliyor, bilmemkac pixellik karaktere asik olmustum sirf sesi yuzunden ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 akara iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 http://images.wikia.com/diablo/images/8/8f/Natalya.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Beta'da kapılı kapıların arkasına geçip, "sanırım" Act 1'in tamamını oynamışlar. Hotfixlenmiş deniyor. http://www.diablofans.com/topic/31577-new-areas-spoiler-alert/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 fede said: ne kadar çizi bilemiyorum ama d2de de benzer şeyler vardı geyik unsuru olarak. olsun ayrıca öyle şeyler. sonuçta dünyayı kurtarma rpsi yapmıyoruz. hacknslash oynuyoruz şurda hack n slashte olsa çoğu "rp" oyunundan çok daha ii atmosferi var bu oyunun. düzgün seslendirme ambiyans isteriz, bu oyunun aytım aytım aytım diye oynamıcak adamlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 panda press tour baslamis bugun. tabi nda var. blizzardin anlattiklarini 19'unda gorebilecegiz. yani onumuzdeki hafta panda hakkinda baya bilgi yagacak, belki beta baslangic tarihi bile verilecek. bu mantikla bakinca bugun dIII release anonsu gelebilir. 2 aylik tarih araligi olsa mayis ortasi tarih verirler iste. haftaya kalmaz anons dedigim gibi wow gundemi olcak. bugun d3 duyurulur, haftaya wow 2 hafta gundeme oturur blizord. arkasinda d3 cikar, panda beta. takiben hots beta duser, panda gelir, hots gelir. butun yilin irzina gececek blizord. kotik para sayma makinelerini siralamis bekliyodur. saka gibi 3 oyun cikaracaklar onumuzdeki 8 ay icinde. lol. satis rakamlari cilgin olacak resmen. ilk haftada daha 5-6 milyon panda, 6-7 milyon diablo, 2-3 milyon da hots okuturlar haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 o kadar kısa zamana sıkıştırmaları bana saçma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar