Miraul Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 level beta key veriomus http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/9018-diabloiiibetakeyisteyenvarmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 oha lan kaç tane betakey var ki bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Grast said: yok hayır accountu verdiğim an oynarsın Onu diyorum ben de; battle.net account ismini (battle.net'e kayıtlı mailini) ve şifreni alınca yetecek. Baştan Beta Client'ı indirmeye gerek yok anlamında söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Grast said: yok abi biz fıldır fıldır dota2 key ararken bu oynamak isteyipte oynayamama hissinin ne olduğunu benden iyi kimse bilemez. kaldı ki oyun cidden 1,5 saat. hani 5 x 1.5 yapsan 7.5 saat eder bi çok kişide beta key varken eminim kenarda duruo oynamıyorlar bile. saçma geldi komünist misiniz olm siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ya arkadaş bi bizde yok şu beta key kafaları ye tum herkes oynuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Miraul said: level beta key veriomus http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/9018-diabloiiibetakeyisteyenvarmi gittim 1. sayıyı buldum raftan foto için kazanmazsam ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hehe ankara'da olsam diablo sayısının yanına orjinal diablo kutusunu koyar fotoğraf çeker yollardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ben onu yapar altına bizim bildiğimiz Level budur alın key'inizi başınıza çalın derdim sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 gameshow koleksiyonumu gonderir, adam degilsiniz yazardim. nostalji gazini verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Revangelis said: Miraul said: level beta key veriomus http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/9018-diabloiiibetakeyisteyenvarmi gittim 1. sayıyı buldum raftan foto için kazanmazsam ayıp ah yaa mahsene inmek lazim simdi :D bu arada cok basarili bi beta key dagitma yontemi olmus bence neydi o oyle MK daki mal mal gorevler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bone said: hehe ankara'da olsam diablo sayısının yanına orjinal diablo kutusunu koyar fotoğraf çeker yollardım. bu daha iyi fikirmiş ya bunu da mı yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 şerefsiz topoş bi arkadaşım te bundan yıllar önce d2 level sayısını çalmıştı yazın benden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hatta şey yapardım. diablo inceleme sayısıyla diablo 2'nun haber verildiği sayısıyla diablo 2 inceleme sayısını yanyana koyar diablo oyun kutusuyla diablo 2 oyun kılıfını da koyup fotoğrafını çekerdim. yarışmayı kazanmazsam da gidip ofislerini basar döverdim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Oski said: Grast said: yok abi biz fıldır fıldır dota2 key ararken bu oynamak isteyipte oynayamama hissinin ne olduğunu benden iyi kimse bilemez. kaldı ki oyun cidden 1,5 saat. hani 5 x 1.5 yapsan 7.5 saat eder bi çok kişide beta key varken eminim kenarda duruo oynamıyorlar bile. saçma geldi komünist misiniz olm siz Şu işte tek suçlu şu! Bugün eğer dört başı mağrur bir muhassır medeniyet çizgisine gelemediysek bunun tüm suçlusu sensin Oski!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ya ben de diodm nie paylaşmıo millet meğer bencilliklerindenmiş hıh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Wayne said: ah yaa mahsene inmek lazim simdi :D adam diablo evreninde yaşıyo galiba hakkaten. ya da bavyera kırsallarında şatosu falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Oski said: Wayne said: ah yaa mahsene inmek lazim simdi :D adam diablo evreninde yaşıyo galiba hakkaten. ya da bavyera kırsallarında şatosu falan var hahaha yok dogal gaz odasi o ama ilk aklima gelen sey mahsen demek oldu iyide oldu cohta guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 oha adamın doğalgazı var. biz kömürle ısınmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 biz tezek yakıyık bildiğin sığır b.ku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bone said: oha adamın doğalgazı var. biz kömürle ısınmaya çalışıyoruz. ne guzel iste sobanin ustune koy kestaneleri cat pat takil, hemde tam mevsimi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 mart'a geldik ne mevsimi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yok la 2 gun once yaptik hala heryerde kestaneci kayniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hani 17sinde çkıyodu dün açıklayacaklardı noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kestane yemekten diablo 3'ü unutmuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar