Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 assassin i koymazlarsa cok kisi uzulur. oyuna ayri bi oynanis katiyodu, eminim kalan 5 class den biri assassin ya da turevi bisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Rogue tarzı bir sınıf koyacağız demişlerdi.Bu,o olur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 videoyu hala izlememiş olan varsa, göz atabilir. http://www.diabloiii.tv/incelemeler/28-haziranda-aciklanan-ilk-diablo-3-oyun-videosu-incelemesi reklamları izlediniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 rogue ranged olur buyuk ihtimalle, ama javelin kullanabilirmi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 witch doctora bidaha baktım da sanki mage de olmayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fede said: witch doctora bidaha baktım da sanki mage de olmayacak gibiFirebombu görünce öyle düşündün değil mi? :) Diablo 2 de bone-poison skills ve druidin elemental büyüleri de vardı,sorceress harici.Necromancer duyurulmayacak gibi ama bir sorcerer(ess) duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tamamen farkli ynei classlar cikabilir, ama paladin kesin olur=p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bi glasscannon caster olur zaten artık wizardmı olur sorcmu olur osmancık mı olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Off sevmiyorum paladin i yahu.Ne gereksiz bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 olmassa ayıp blizzardın blizzarrsız oyunumu olurmuş :P ama klasik olayları gecsınler, umarım gecerler frozen orb harici :P. o diil assasin harbi isteris, ilk charım en sevdigim charım bitanem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yeni sınıf pek beklemiyorum açıkçası,ama oyun mekaniğini -bence -değiştirdikleri için yeni skiller çok daha parçala-yoket vari olacak.Mekanikle kastım 3. oyunda tek yaratık öldürmeye değil,çevrenin de etkilenmesine-ölüm animasyonlarına özen gösterilmesi.Şimdilik Diablo 2deki gibi "daha fazla yaratık kes,exp al,loot düşür" mantığı değil,"hikayede ilerle,grafiklere-efektlere-yeteneklere de" kısmına daha özen göstermişler gibi duruyor.Titan queste benzettim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Protoss class i cikarsalar bi tane diablo da cok super olmaz miydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 videoda dark cultistler bakire kesiyo diye türkiye de yasaklarlar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yalnız o şişko butcher cultist'lerin etlerini kendisinin iskeleti üzerine mi topluyordu summon tamamlanırken yoksa bana mı öyle geldi? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bakirelerinkini topluyodu galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Gençleri satanizme özendiriyor!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o siege beastin yaratılma animasyonu cok guzel olmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oyunda paladin olursa ve wowdaki gibi divine shielda benzeyen bişey gelirse, vay haline blizzard derim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 wowdaki retri paladini getirsinler fdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 fede said: World of Sanctuary http://img375.imageshack.us/img375/5016/adszasdadadbr1.jpg mekan isimleri filan yeni gelmiş bu harita var ya, direk World of Diablo'ya hazirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Diablo 3'te satanist ayin. gençlik nereye gidiyor o 3 kız 2 saniye sonra patlıyor. arkadaki kız kendine geçmiş zaten, ne vermişlerse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 LathspeLL said: fede said: World of Sanctuary http://img375.imageshack.us/img375/5016/adszasdadadbr1.jpg mekan isimleri filan yeni gelmiş bu harita var ya, direk World of Diablo'ya hazirlik. Lath, wow gibi fantazy settignde bir mmoları var, yeni sci fi mmolarıda gittikçe popülerleştigi için ya 0 dan yeni bir sci-fi mmosu yaparlar yada sc ile yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Cultistlerin cast animasyonu direk WoW undead male yalnız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Classlar icin forumlarda bi hint göremedim ama kendi dusuncelerimi soylemek isterim.. Barbarian ve Witch doc...barbar olmusta witch doc bilmiyorum..Sonucta Dreadlandsten barbarian ve Kurastdan witch doc geliyor gibi gozukuyor.. Bundan sonra klasik classlar yerine bi yenilik dusunebilirler genede paladin olucaktır..sonucta westmarch paladinleri illaki olmak zorunda..(illaki) Sorcerer yada mage classı bekliyorum cunku diablo Lore unda Tal Rasha dan gelen bi buyucu sendromu var onun acıgını kapatıcaklardır..Assassin?belki shadow warrior tarzında bisey beklenebilir hatta necro karsımı biseyde olabilir orjinal olur.. diablonun karakter tanıtma ekranına baktıgımızda oraya 5 ten fazla karakterter sıgacaktır class sayısını 5 uzeri dusunebılırz muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 İlk oyunda 5 ,exp'te +3 şeklinde olur muhtemelen. Amazon veya Assasin yerine güzel bir orta-class Rogue olabilir. Onun dışında Paladin ve Mage class bir eleman banko gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar