MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 peki okuyayım bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Naptınız abi endgame itemların yarısını rune craftlardan kullanan classlar var Kafadan Chains of Honor, Heart of the Oak, Breath of the Dying, Enigma, Infinity, Phoenix ohoo Ki bunların yanında duruma göre kullanılan yada direk buff için kullanılan Call to Arms gibi şeylerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bone said: sabonis said: sc mmo olduğunu düşünüyor herkes. inşallah doğrudur wow'da tauren warrior ile sc'de zealot'u kıyaslamam yani. zealot olmanın tadı alınmaz hiç bir yerde. bir de 3 faction olur o da ayrı bir güzellik. çok fena çok... hem sc'ye hem de wow'a rakip olacak ve bunları öldürebilecek bir sc mmo yapmazlar. 2012-2014'ten önce felan zor yani böyle bir oyunun çıkması. sc'ye rakip ne demek ya :D :D wow çıkınca w3 oynayanların sayısı mı azaldı... zaten 2009 yazına doğru duyuracaklar büyük ihtimalle oyunu veya 2009 sonunda. yani sc mmo'yu demiyorum, next gen mmo'yu duyuracaklar muhtemelen. o oyun sc mmo olursa ne ala... bakalım neler olacak. eh onun da çıkması zaten 2011-12 minimum. o zamana kadar wow ölecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 brasi forum yorum yapmak gerekli biliyorum fakat bu konuda bisey soylenemez, sadece ismimizin gorunmesi duygularimizi paylastigimizi gosterebilir. diablo . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Immortal setiniz yokmuydu sizin, nublar sizi :P Biz Atma adli programi kullanirdik, edit falan yoktu programda sadece karakterlerin itemlarini saklayabiliyodunuz, database kurmustuk itemlar icin kendi karakterlerimizin backuplari dururdu. Bi ara ayni cold sorceress ile 19 saniye suren Mephisto run lar yapardik surekli otomatige baglamistik /players 8 tele tele tele level tele tele tele oldur bak, onemli bisi varsa id et, iyiyse save and quit, degilse alt tab atma da item i al, database e ekle, karakteri save e geri dondur repeat :D baala da yapardik aynisini hammerdin ile, fabrikaydik resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kaede said: Naptınız abi endgame itemların yarısını rune craftlardan kullanan classlar var Kafadan Chains of Honor, Heart of the Oak, Breath of the Dying, Enigma, Infinity, Phoenix ohoo Ki bunların yanında duruma göre kullanılan yada direk buff için kullanılan Call to Arms gibi şeylerde var 1.10'u bir ay oynadım bıraktım ben, 1.09 için konuşuyorum. 1.10 lod çıktıktan kaç yıl sonra geldi. legit değil o volfi, dll dosyası değiştirip depo chara atacaksın öyle tembellik olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Eee Baal run zaten öyle yapılır ? Hatta genelde birine droplar + placeholder lık karşılığı erken oyun açtırıp baala tp yaptırtılır. Oyun bitmeden gider yenisini açar falan. Ne biliyim biz böyle kasardık en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben barbar kasardım bi elde tek el malice öbür elde tek el life steal bişe yazardım hatırlamıyorum. çok kraldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Gamespot anasayfasında Release Date: 12/31/08 yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Diablo icin mi? Nerde yaziyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Top #1 Game Diablo III Release Date: 12/31/2008 Top #4 Game WoW: Wrath of the Lich King Release Date: TBA 2008 Top #5 Game Starcraft 2 Release Date: 12/03/2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Gamespot yalanın köküne vurmuş artık şu release datelere kim inanır allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ya dogruysa? Aralikta blizz paranin hunua koyucak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nasi yalan yanniz Gamespot un diablo sayfasinda TBA yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bu release datelere kim inanır? Kadir İnanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Inanmam isteyen cok insan var demek ki;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 21. yüzyıldayız, yok öyle şimdi açıkladım 10 sene sonra çıkarırım olayı artık, tutunamazlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 2010'dan önce beklemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Gamespot'ta yazanların dogru olabilecegini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 gamespot üyeliği olan bi arkadaş şu wallpaper packi upload ediversin bi yere:D edit: demiştim gamespota özel birşey değilmiş başka sitelerde varmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo said: 2010'dan önce beklemiyorum ben. Concept artlarda ki tarihlere bak. Blizzard uzun süredir çalışıyor bu proje üstünde. Mesela bu mart 2004 bu da haziran 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bence baya ilerlemişe benziyor oyun, erken çıkabilir. Tek endişem az sınıf olması : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 expansiona bırakırlar bence o işi, faq da 5 sınıf olcak yazıodu yannıs hatırlamıosam, aynı diablo 2 deki olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Erken çıkacağını sanmıyorum, oyun ilerlemiş ama daha kesinlikle tam değil. Texture'lar ortamlar falan çok detaysız şu anda blizzard oyunlarına kıyasla. Starcraft 2 açıklandığında daha hazırdı, oyun oynanabiliyordu unitelerin neredeyse herşeyleri vardı ama daha hala çıkmadı ve yaklaşık 1 sene içinde anca çıkacak. Diablo 3'e daha var, 2009 sonu en erken diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oha 2008 sonu. oha çok erken. daha bilgisayar alıcam. 2009 ortası olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar