Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SenariouS said:

Kanuni said:

battle net accountuma girdim diablo III oyunlarima eklenmis, icim ciz etti titredim hafiften, sonra bi baktim wow al yillik belese gelsin seysiymis vs.

sicayim.

aynısı abi aynısı...
bak gözlerim doldu gene

beni de klube ekleyin :(
Mesaj tarihi:
ahah o wow olayindan bendede ayni sey oldu. sonra bi gece maillere bakiyim dedim bize cikmis key sok oldum zaten gorunce sans iste :) wizardla bitirdik simdi monk takilcam. female monk baya hos gozukuyor. en cok d.hunter`i merak ediyorum ama onu en sona birakicam. auto stat olayi baya sux olmus bu arada.

sistem performansi olarak:
e8500
4gb ddr2 1066mhz
hd 4870 512 her bi halti actim gayet akici beta olmasina ragmen.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

battle net accountuma girdim diablo III oyunlarima eklenmis, icim ciz etti titredim hafiften, sonra bi baktim wow al yillik belese gelsin seysiymis vs.

sicayim.

Mesaj tarihi:
http://www.oyunhabercisi.com/2011/11/01/diablo-3-icin-turkce-dil-destegi-istiyoruz/ destek vermek istiyen olur diye düşündüm.istikrarlı yoğun bir kitle olursa kesinlikle dikkate alacaklardır.
Mesaj tarihi:
İsteyenden çok istemeyen var burda. Mesela bence olmasın. Beceremiyor çünkü insanlar türkçe desteği yapmayı.

Steam'i yeniden yüklediğimde L4D2 türkçe olmuştu ilk başta, korkudan pantolonumu değiştirdim. Achivements -> Başarımlar olmamalı mesela, daha güzel terimler bulunmalı.
Mesaj tarihi:

Gerçi subtitle denmiş, olabilir o. İsteyen açsın.

Ayrıca foruma attıkları postu bari ingilizce bilen biri yazsaymış ya. Felaket yani şu.

Mesaj tarihi:
sub-title olsun yaw, anlamayan olursa anlasın, oynu komple turkcelestirmesinlerde gerisi hikaye, en azından option olsun ben eng. takılırım isteyen tr. sen tr sin sen turkce oynayacaksın demedikleri surece sorun yok ...
Mesaj tarihi:
Holy said:

Gerçi subtitle denmiş, olabilir o. İsteyen açsın.

Ayrıca foruma attıkları postu bari ingilizce bilen biri yazsaymış ya. Felaket yani şu.

şu elemandaki sevinci gördüm bunu yazanda her cümleden sonra askdjalfhdka

http://www.youtube.com/watch?v=fg-ZH3WRjD8
Mesaj tarihi:
Blizz oyunları için Türkçe çeviri iddaaları doğru, çıkışta olmasa bile bir süre sonra D3 Türkçe versiyonu çıkacak.

D3 beta MPQ dosyalarını reverse-engineerladığınızda bunu görmek mümkün.

enum L { Invalid, Global, enUS, enGB, enSG, esES, esMX, frFR, itIT, deDE, koKR, ptBR, ruRU, zhCN, zTW, trTR, plPL, ptPT }
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım hadi yabancıların türkçe olmamasını istememesi normal oyunun çıkışın uzatılmasın bizene türklerden falanda bu Türklerde ki Türkçe'ye karşı olan nefret nedir? yorum yapmış adamlar gerek yok türkçe şöyle böyle diye bence çok gereksiz ve komikçe olmuş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...