fixmen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Sparkcaster said: hahahah siz hala beta oynamadınız mı ya Bi el at oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 SenariouS said: Kanuni said: battle net accountuma girdim diablo III oyunlarima eklenmis, icim ciz etti titredim hafiften, sonra bi baktim wow al yillik belese gelsin seysiymis vs. sicayim. aynısı abi aynısı... bak gözlerim doldu gene beni de klube ekleyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 benim de bi acc'm de o wow muhabbeti var. öbür acc'de coming soon yazıyo. neden farklı. beklentiye giriyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://home.surewest.net/timothyellis/manly%20tears.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ahah o wow olayindan bendede ayni sey oldu. sonra bi gece maillere bakiyim dedim bize cikmis key sok oldum zaten gorunce sans iste :) wizardla bitirdik simdi monk takilcam. female monk baya hos gozukuyor. en cok d.hunter`i merak ediyorum ama onu en sona birakicam. auto stat olayi baya sux olmus bu arada. sistem performansi olarak: e8500 4gb ddr2 1066mhz hd 4870 512 her bi halti actim gayet akici beta olmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Kanuni said: battle net accountuma girdim diablo III oyunlarima eklenmis, icim ciz etti titredim hafiften, sonra bi baktim wow al yillik belese gelsin seysiymis vs. sicayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 asfasf halen key yok abi şaka mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 adamlar biz diablo 3 ü beklerken, diablo 2 ye yeni patch çıkartmışlar bu arada 1.13d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 res yükseltme var mı patchde meh yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ahah direkt bende ona baktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 http://www.oyunhabercisi.com/2011/11/01/diablo-3-icin-turkce-dil-destegi-istiyoruz/ destek vermek istiyen olur diye düşündüm.istikrarlı yoğun bir kitle olursa kesinlikle dikkate alacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 İsteyenden çok istemeyen var burda. Mesela bence olmasın. Beceremiyor çünkü insanlar türkçe desteği yapmayı. Steam'i yeniden yüklediğimde L4D2 türkçe olmuştu ilk başta, korkudan pantolonumu değiştirdim. Achivements -> Başarımlar olmamalı mesela, daha güzel terimler bulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Gerçi subtitle denmiş, olabilir o. İsteyen açsın. Ayrıca foruma attıkları postu bari ingilizce bilen biri yazsaymış ya. Felaket yani şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi utandım postu görünce. az özenir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 capsli başlık falan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sub-title olsun yaw, anlamayan olursa anlasın, oynu komple turkcelestirmesinlerde gerisi hikaye, en azından option olsun ben eng. takılırım isteyen tr. sen tr sin sen turkce oynayacaksın demedikleri surece sorun yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hesabım frozen olmasaydı yorum yazacaktım üşenmeyip. all turkish diablo fans demiş bi de asfsdghadfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 postu görünce ikna olmuşlardır türkçe yazıya muhtaç kitle olduğuna burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ahah hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Hi Dears! :D Artık bende paticik ahalisine böyle hitap edeceğim, çok hoşuma gitti ahaha :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Holy said: Gerçi subtitle denmiş, olabilir o. İsteyen açsın. Ayrıca foruma attıkları postu bari ingilizce bilen biri yazsaymış ya. Felaket yani şu. şu elemandaki sevinci gördüm bunu yazanda her cümleden sonra askdjalfhdka http://www.youtube.com/watch?v=fg-ZH3WRjD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu sitenin orda burda ıkınması takdire şayan cidden lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Blizz oyunları için Türkçe çeviri iddaaları doğru, çıkışta olmasa bile bir süre sonra D3 Türkçe versiyonu çıkacak. D3 beta MPQ dosyalarını reverse-engineerladığınızda bunu görmek mümkün. enum L { Invalid, Global, enUS, enGB, enSG, esES, esMX, frFR, itIT, deDE, koKR, ptBR, ruRU, zhCN, zTW, trTR, plPL, ptPT } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 benim anlamadığım hadi yabancıların türkçe olmamasını istememesi normal oyunun çıkışın uzatılmasın bizene türklerden falanda bu Türklerde ki Türkçe'ye karşı olan nefret nedir? yorum yapmış adamlar gerek yok türkçe şöyle böyle diye bence çok gereksiz ve komikçe olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar