aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kim abi bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bilmiyom da adam warcraft 4 de cikiyor demis fgkdhogdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 warcraftın 4.sü geliyo gibi bişi göremedim ben.. nerde diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ben birşey demek istiyorum, şu videodaki son sahnede arkadan ordu gelirken kızın çöküp ağlaması sanki pek olmamış gibi. yani animasyon yönünden değil de ne bileyim o işlerle ilgilenen kız orda çaresizlik ve çöküntü yaşar yani oysa bana ağlıyor gibi geldi. onun dışında trailer muhteşem olmuş tabiki. bossu beğenmedim o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://i.imgur.com/jZG5o.jpg i.imgur.com/jZG5o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hehe 1 yıllık wow subcription a D3 bedava ... gel vatandas ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 CE yi nerden nasıl alırız acep bilen var mı çıktığı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Gelir ilk gün, gece kamplarız yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 CusTodeM said: CE yi nerden nasıl alırız acep bilen var mı çıktığı zaman DnR'ın yolları taştan. Yaparlay yine gece satışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 biriniz bana guest key verse ya ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sıkıntı ya gece takılmak orda pff neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 CusTodeM said: CE yi nerden nasıl alırız acep bilen var mı çıktığı zaman şimdilik yazmıyor hiç bir sitede ama olursa gameseek veya shopto satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 olursa hemen biri yazsında alıyım şu mereti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 CusTodeM said: olursa hemen biri yazsında alıyım şu mereti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 shopto ce göndermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 omg key geldi dun gece. download da bitmis. actim sabah inanilmaz olmus oyun hala oyunuorum. muhtemelen 1 hafta paso d3 beta oyniycam :) wizard basladim once, sonra diger classlara akarim. kisa sureli oyun sonrasi wizard ozeti: skill moves win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Lauranas said: omg key geldi dun gece. download da bitmis. actim sabah inanilmaz olmus oyun hala oyunuorum. muhtemelen 1 hafta paso d3 beta oyniycam :) wizard basladim once, sonra diger classlara akarim. kisa sureli oyun sonrasi wizard ozeti: skill moves win. oyna arkadaşım oyna bizim içinde oyna *manly tears* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 oynamazmiyim :) butun oyunlari askiya aldim pc deki. artik sadece diablo var :) elveda hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bana göndermezler key cok sanssizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Lauranas said: oynamazmiyim :) butun oyunlari askiya aldim pc deki. artik sadece diablo var :) elveda hayat. elveda hayatlik bisi yok daha. 10 gunde bitiyo betanin omru. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 battle net accountuma girdim diablo III oyunlarima eklenmis, icim ciz etti titredim hafiften, sonra bi baktim wow al yillik belese gelsin seysiymis vs. sicayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Kanuni said: battle net accountuma girdim diablo III oyunlarima eklenmis, icim ciz etti titredim hafiften, sonra bi baktim wow al yillik belese gelsin seysiymis vs. sicayim. aynısı abi aynısı... bak gözlerim doldu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 o herkese oldu, kotick godomanının bize 12ay wow aldırma planı o amaa ben yemeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hahahah siz hala beta oynamadınız mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 diablocusun dediler beta vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar