Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

GokTuRK said:

betayı oynayan 1 kişi mi var şu anda forumda?

1'den fazla. (Ben varım :P)

Sparkcaster said:

giydiğimiz herşey düşmüyo muydu ya

Diablo II'de üzerindeki her şey bir tek cesedini almaya giderken tekrar ölürsen düşüyordu. Eski cesedinin üzerinden düşenleri ayrıca gidip alman gerekiyordu o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak şöyleydi.

Ölürsen ne olursa olsun altın kaybediyordun. Eğer hell veya nightmarede isen xpde gidiyordu.

Öldükten sonra direk town gönderiliyordun ve üzerindeki tüm itemlar ve paran (kasadakiler hariç) cesette kalıyordu.

Bu yüzden genelde bosstan önceki yerde town portal açıp öyle girerdik ki duriel falan öldürünce (ki bol bol kesiyordu gavat) çok zorlanmayalım
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen oyle oluyor. Cebindeki paranın bir kısmını kaybediyorsun. Tasıdıgın miktara gore degisiyor. Benim gibi mezarcıysanız stash cap'e ulastıktan sonra yuklu miktar oluyor uzerinizde mecburen ve ölünce guzel bir miktar kaybediyorsunuz. Ya da gamble ile harcıyorsunuz ama milyonda 1 isinize yarayan item cıkıyor.

Kalan para da cesedin orada duruyor. Once cesede ulasarak itemları uzerinize alıyorsunuz, sonra yerdeki geri kalan parayı.

d2'de bu sekilde. Yeni oyunda nasıl olacak bilmiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

We don't have any plans to extend the beta beyond the Skeleton King fight. Some of the beta content, or items, could change as we make tweaks, but overall the beta is intended mainly to test system compatibility (how the client runs on all the different hardware/software configurations out there) and work out all the kinks of the new hardware running the servers.

It would be foolish to say we'll be able to squash every bug, but we have a QA department that is large enough to test a massive online game like World of Warcraft, and so we feel very confident that we'll be able to test and release an extremely high quality four player co-op game like Diablo III without having to open it up to public testing.
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:

GokTuRK said:

betayı oynayan 1 kişi mi var şu anda forumda?

1'den fazla. (Ben varım :P)

Sparkcaster said:

giydiğimiz herşey düşmüyo muydu ya

Diablo II'de üzerindeki her şey bir tek cesedini almaya giderken tekrar ölürsen düşüyordu. Eski cesedinin üzerinden düşenleri ayrıca gidip alman gerekiyordu o zaman.

aha can geldi mi sana... ben turkleader ya OGZ forumlarından buraya eve online zamanında girdiğim için oradaki nickimle kaydolmuştum. e iyi bari sana da geldiyse yorumlarını bekliyorum :D blizzard bana da gönderse birde şu key i :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...