Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 önceki oyunlar çok mu uzundu ki vanilla 1 günde bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hacibekirlokumu said: gerekiyor, ne kadar minimum sistem gereksinimine yakın pc'niz varsa o kadar fazla seçilme şansınız var bence. sistem taraması yapmak istedigimde norton blockluyor ne yapmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 dısable sonra devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Kaede said: önceki oyunlar çok mu uzundu ki vanilla 1 günde bitiyor 2 iyi idi,random mapler koşturuyordu insanı ama diablo 3 de bu tip bilgiler okuyamadım sanki belirli bir yerde gidiyormuşuz gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 mapler random, boss odaları falan gibi mekanlar dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 1080p'ye alın, izleyin, izlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abi bir hack&slash oyunu nasıl bu kadar efsane oldu aklım almıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 22 kişi bir topun peşinden koşuyor, ne anlıyorsunuz şu futboldan hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 RamsesII said: abi bir hack&slash oyunu nasıl bu kadar efsane oldu aklım almıyor... http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 RamsesII said: abi bir hack&slash oyunu nasıl bu kadar efsane oldu aklım almıyor... 15 senelik oyun batırmadan ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 RamsesII said: abi bir hack&slash oyunu nasıl bu kadar efsane oldu aklım almıyor... I LOL'ed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hacibekirlokumu said: 1080p'ye alın, izleyin, izlettirin. yerde ki 1 gold'u aha almadı 'kapatıyorum uleyn' derken döndü çordu gold'u kayseriliz yigen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 seviyorum ben bu oyunu yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 daha oyunun cıkmasına var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Cuce said: daha oyunun cıkmasına var gibi Aralık 2011, bu dediğimi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 05.12'de bitiyor betanın birşey lisansı, 2 hafta da release süresi verseler, xmas 2011 işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 RamsesII said: abi bir hack&slash oyunu nasıl bu kadar efsane oldu aklım almıyor... http://www.asianmanwhitewoman.com/wp-content/uploads/2011/08/f7807a21_cant-tell-if-stupid-or-trolling.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Oyunun performance testi falan çıktı mı bir yerlerde el altından? Hangi sistemlerde kaç fps, laptoplarda nasıl çalışıyor falan? Ayrıca soundtrack'ini birinin sızdırmasını istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 adamlar yakalamışlar atmosferi yalnız olmuş bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kırın artıkta bakalım bizde arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 aa fakir detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 daha effectler falan tam oturmamışş. cok deaty işi var. yere düşen itemların hepsi aynı falan. daha onları falan yapıcaklar böle bitmiş gözüküyo ama blizzard oyunu bitmişliğinde gözükmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 benim sinirim bozuluyor ya. bakmıcam başka video falan. wizard'ı izledim. ben ki o kadar yüzde ikibin eminim ki barbar oynayacağıma falan. çünkü araslıktan dolayı. balta var kaslı falan. fakat izlerken içimden 'çıksın wizard bile oynarım' dedim. keza dota2 izlerkende böle nefret ettiğim hiroları 'yeterki çıksın onu bile oynarım' falan diye içimden geçiriyodum. izlemicem lan başka video falan yeter. karakterimden götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dota2 vidyolarini izledikten sonra gaza gelip hona girince yasanan hayal kirikligi =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar