aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 monk>barbar>hunter buyuculere lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 classlar çok tırt oynamayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 wizard > farm için sonrasında baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ben monk acmayi planliyodum da burda gordugume gore fazla mainstream olmus wizard dusunuyorum simdi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 wizard çok yalamalık duruyor ya, wizard oynarım heralde ama fakir versiyonunu oynayacağım için ne oynayacağım pek de önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hani yalamasınlar karambolde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Demon Hunter ile başlarım heralde. Sonra da Barbar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 tek witch doctor seven benim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ben de WD başlicam sanırım, ya da Monk olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 A evet ilk yapacağım şey bi female wizard açıp armorunu çıkartmak olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 One and only barbar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Abi o değil de bu ne ya http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/posting.html?id=1100059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 barbar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Barbarian akarım.Battle net nasıl olacakmış bir açıklama okuyamadım net.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kojiroh said: Abi o değil de bu ne ya http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/posting.html?id=1100059 alien arıyorlarmış kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 farm için wizard, sonrasında barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi oyungezerin bu ayki sayısında diablo 3 resmini gördüm az önce migrosta bi an için NELER OLUYOREGH dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Jedi mind tricks : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi oyun resmen çıkıyor galiba vay anasını be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Blizzard iş ilanı üzerine görüşmeye giden birinin yorumları: said: Hic heves etmeyin 40bin EU civari dusunuyoruz yillik diyorlar. Avrupada o parayla ac kalirsiniz esiniz calismiyorsa. *Gorusmeyi bizzat gecen hafta parise yakin bir mevkii de ki ofislerinde yaptim. Bosu bosuna yaptigim tren masrafi *Amsterdam-Paris arasi da kapak oldu. Davulun sesi uzaktan tok duyulurmus.. iyi forumlar iyi oyunlar EDIT: Biraz detay vermek gerekirse; Oyunlarla GM lik Operatorluk vb babinda hicbir alakaniz olan bir pozisyon degil. Isiniz aslinda cevirmenlik yapmakta degil. Alicaksiniz cevrilmis materyale bu olmus bu olmamis diyeceksiniz. Kalite kontrol bir nevi. Biraz yonetici pozisyonu havasi var ama ben gorusmeden sonra manevi olarakta tatmin olamayacagimi anladim diyebilirim. Ofisleri Amerika'daki gibi degil kesinlikle eklemem gerekirse. Turkiye'den is basvurusu yapacak olanlar icin calisma izni alinmasi hususunu hic dusunmemis olduklarini soylemem gerekir. O yuzden bence bizim gibi Avrupada hali hazirda arz-i endam eden expatlara yonelik veya turkceyi iyi konusan yabancilara yonelik bir is ilani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 40 k Euro az mı lan yılda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 daha fazl beklerdim ben de aslında. yetmez ama evet. bi de pek inanasım da gelmedi hani o yazıya ya neyse. İYİ FORUMLAR nedir ya, blizzardla iş görüşmesi yapan adam gelip İYİ FORUMLAR diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 donanımhaberden felan bu tip heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 neye daha fazla bekliyosun, faydasiz bi is, cok para verilicek bi olayi yok, tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 konu blizzard olunca insan çaycısına bile aylık 5000 veriyodur gibi düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar