Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 @Holy, Örnek olsun diye öyle söyledim hızlıca ya of. Sen söyle madem süper zeki şey. @Kanuni +23123132
Eralph Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Oyuncuların tabii ki elit bi kitlesi var yani farmville, sims türevi casual oyunlar oynayan birini diablo fallout vs başına oturtursan garip olur. Belki türkçe olması daha player-friendly olur demiş anladığım kadarıyla.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ya o farmville vs dedigin oyunlari bilmem kac milyon euroluk santiyeleri yoneten proje mudurleri (taniyorum) , odtu mezunlari adamlar zaman gecirmek icinde oynuyorlar, yani o oyunlari oynayan adami diablo serisini oynayan adamlarla bir tutmamak gerek, en azindan hepsini, bu tip adamlarin bizim gibi hayatini osuruktan pc oyunlarina adamis adamlardan coook daha elite olduklarini iddia edebilirim, adamin 2-3 dili konusmasi yaninda daha bir cok artisi var ama sims oynuyor, hangimiz elite simdi. kendimi de onlar gibi degil osuruktan got gobek buyuten gereksiz bir oyuncu olarak tanimlayabilirim. yemisim elitligimi.
Eralph Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Her şeyin farklı bir elitliği vardır yani oyun konusunda o seninle muhabbet edemez başka bi konuda sen onla muhabbet edemezsin falan fişmekan. Üst-insanlar diablo oynar demedim yani :D
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 aynen ya, konumuz oyun zaten :) uzun esekden diabloya kadar binlerce turu var :P
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ulan bahsettiğiniz oyun diablo. sanskritçe olsa gene oynanabilecek bir oyun, türkçe olunca neyinden kaybedecekmiş onu anlamadım.
df Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 aral'dan oyun alan mı kaldı ya =) dijital istediğiniz dil alın gitsin. =) Crysis gibi aksiyon oyununda Türkçe dili olunca tercih ederim ama Diablo gibi oyunda çok büyük sıkıntı olur. Karşılığı olmayan kelimeleri geçtim bir şekilde buldular diyelim iyi de buldular diyelim hatta, oynarken sırıtmasa bile forumlarda, oyun içi chat'te fln karmaşa çıkar. Yarısı Türkçe ismini yarısı İngilizce ismini yazacak ve hangi item, hangi bölge fln karışacak birbirine =) Gerçi ortalama insan nasıl ise çevresi de o şekilde oluyor. o yüzden çok problem çıkmayabilir de. =)
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 buraya kocaman " asla diablo 2 yi ilk oynadıgında hissettiğini hissedemiceksin cunku asla aynı yaşlara geri dönemeyeceksin" yazmalı..
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ow yea Türkçe olayı doğru gibi, iş ilanına bakın: http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/posting.html?id=110006R 10000. mesajım da bu olsun sdfgdfg
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 DEMİŞTİK !!!! en sonda şu oyun federasyonu ile ilgili duyumlar aldım asdfds onlarda da güzel işler var ve direk blizzard'ı da ilgilendiriyor diyeyim asdf
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Starscream said: buraya kocaman " asla diablo 2 yi ilk oynadıgında hissettiğini hissedemiceksin cunku asla aynı yaşlara geri dönemeyeceksin" yazmalı.. diablo 1 oynamayıp sadece diablo 2 oynamak
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 demian said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,3358966,5782305#msg-5782305 vaako51 said: üç beş tane ingilizceye hakim arkadaş oyundan zevk alarak oynasın diye, ce edition ları sorunsuz alsınlar diye yüzlece kişinin oyundan bi b.k anlamadan oynamasını istemek nasıl bi mantıktır anlamadım :/ gümrük sorunu, sitelerin göndermemesi sorunu aşılmayacak bi sorun değil. vaako, kaç yaşında oldugunu ögrenebilir miyim acaba? 31 hocam. cevabı aldın ne diyecesin çok merak ettim.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 https://eu.battle.net/account/local-common/images/game-boxes/en-gb/d3-big.png WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bu oyun 13 aralıkta çıkacak ahanda buraya yazıyorum, dedi dersiniz.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Kafaları yemek üzereyim, oyun inanılmaz gidiyor. Çıkmalı, çıkmak zorunda.
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hangi karakterle başlamayı düşünüyorsunuz gençler onu diin bakam? büyük ihtimalle wizard yada daemon hunter olabilir
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Wizard > Barbarian > Monk > DH > WD şeklinde gideceğim.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hacibekirlokumu said: https://eu.battle.net/account/local-common/images/game-boxes/en-gb/d3-big.png WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ABİ ABİİİ İİAİAAAAAAAA
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 axedice said: Eğer oyun türkçe olursa elitizminden bişeyler kaybedecek, plebler tarafından da rahatlıkla oynanabilecek. Benim burda karşı olduğum şey, elit kişisel zevklerime geniş halk kitlelerinin de ulaşabilmesi. Yok çevirisi kötü olurmuş yok CE bulamazmışım açıkçası çok önemli değil. Fakat ingilizce bile bilmeyen proleterlerle aynı klasmana koyulmak istemiyorum. şu post ciddi mi troll mü anlamadım yardımcı olun pls.
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 offffffffff Monk > Witch Doctor > Wizard Eğer o post ciddiyse yazık yani üzülürüm böyle insanlar olduğuna :D
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Monk>Wizard>Barbarian or Wizard>Monk. Kesin Wizard önce.
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Monk'u gözden kaçırmış olmam lazım ama onuda denicez elbet :)
Öne çıkan mesajlar