KingV Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 100 sayfalık yapsınlar tomeları bu sefer, scroll kepazeliğiyle uğraşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu başlık her uplandığında acı çekiyorum. ve kaybediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Lyvanna_Dolores said: bu başlık her uplandığında acı çekiyorum. ve kaybediyorum this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Sam said: 100 sayfalık yapsınlar tomeları bu sefer, scroll kepazeliğiyle uğraşmayalım. diablo 1deki büyüleri öğrenip beleşe atma olayı güzeldi. warriorla oynarken identify ve tp büyülerini öğrenmek için magic veriyodum. diablo 3te de böyle öğrenme olsa güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 289 sayfa konunun açılış tarihini söylemiyorum bile ah brazzers ah okadar para kırdın wowdan hala çıkaramadın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 boone said: 289 sayfa konunun açılış tarihini söylemiyorum bile ah brazzers ah okadar para kırdın wowdan hala çıkaramadın!! wow'dan o kadar para kırdığı için çıkarmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 brazzers iyi değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ciksin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 KingV said: so? Ne so.. so su yok. Manyak ozellikli scrool yapmışlar. Zindanda yardiriyosun. Pok gibi item düşüyor. Kullanmican ama satsan deli para eder türden itemlar.. inventory doldu. Neolcak. Tam hizini gazını almışken Sirf çanta boşaltmak için portalla kasabaya mi döncen? Torchlight gibi kedi köpek de yok al bunu git kasabada sat gel diyebileceğin. 10 sn zaman ayirip hemen scroollarla satacaksın itemları, yoluna devam edeceksin terin soğumadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 easy mode... gidip de ben de çok silah attım zamanında salvage gelsin onun yerine. guildwarstaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 oyunu takip etmeden yazmak böyle bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ne yaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 uplamayın nolur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Lyvanna_Dolores said: yeter lan bu oyunda çıkarsa ekime çıkmazsa .... kadar Yüce İsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bence oyun çıkıp patlıcak. herifler wow'a ağırlık veriyor. bu arada kuruculadan biri mısırlı biri israilliymiş. çok şaşırdım. burda güzel bi video var. hikayelerini anlatıyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=-FAt7zM_raI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Dostum wow bölümüne de koymuşsun zaten, başka bolumlere koymaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ya sc2 benzeri yaparlar. sene sonuna beta cikar, soyle bi 6 ay sonrada release olur. 2012 yaz ve sonbahar arasi cikar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 adam enerji fışkırıo her yere gidip bu videoyu linklio kendi çekmişcesine heyecanlı "patlıcak" ön görü süpermiş. gayette stabil ve kendi kendini kompanse edebilecek bi oyun maliyet / gelir olarak orası kesin zaten sonuc kötü oyunmuş iyi oyunmuş cıkınca anlarız ama patlamaz yani. cayır cayır saldırcak millet almak icin ilk günden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 blizzardın çıkarıpta patlayan oyunu varmı piyasada şimdi yiğidi öldür hakkını yeme,bide mısırlı demesinin sebebi bence mısır yahudisidir oda olabilir yani sonuçta yahudi sermayesi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mythos oynayin gidersin azcik h&s acliginizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Innuendo said: ya sc2 benzeri yaparlar. sene sonuna beta cikar, soyle bi 6 ay sonrada release olur. 2012 yaz ve sonbahar arasi cikar anca. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 2011 eylülde çıkacak... ve ben de tükkan önünde sabahlayıp ilk collectorsı alıcaaaaaaaammm nıhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 cok zor ya eylul. hatta zor da degil imkansız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Aşırı erken 2011 Eylül, 2012 Q2 falan bence en erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar