Artariel Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 la adamlar "frost armor" diye bir skill koysa nasıl gerekli bir build ürettirecekler ona ayıptır sorması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Snake said: orijinal olmanın da bi sınırı oluyo işte bu tarz oyunlarda. adamlar diyo "1 tane gereksiz skill yapmıycaz" diye ama ne yaparsan yep en verimli build en fazla 10 tane olur. 10 yıl geçti. bi zahmet biraz alternatifi bol olsun. umudum o yönde en azından. çok uçuk zaten olmaz ama diablo 2 yi 3-5 katlaması lazım bence. yoksa bu tarz oyun çok. diablo 3 kardeşim boru mu dedirtmesi lazım bize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 GwindonSurion said: Snake said: hava civa bunlar ya. her classın 3-4 tane adam gibi dağılımı meşhur olcak, millet de onlardan biriyle oynıycak. this meşhur olması ayrı, taktiksel yeterliliği ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ben ikisini aynı anlamda düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bone said: GwindonSurion said: Snake said: hava civa bunlar ya. her classın 3-4 tane adam gibi dağılımı meşhur olcak, millet de onlardan biriyle oynıycak. this meşhur olması ayrı, taktiksel yeterliliği ayrı. taktiksel yeterlilik ne abi sanki squad yönetceksiniz ki bu oyun diablo(hack n slashın tavanı) 3-4 tane build olur ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ii de olm exp geldikçe arttırlar zaten skilleri hödülöy diye 20 tane birden vermezler ki runemudur glyphmidir ne var zaten az çok customize ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 pronoit said: 3-4 tane build olur ok. işte benim endişem 3-4 tane build olmayacağı. "nasılsa herkes bir build seçiyor onu oynuyor" mantalitesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cookie cutter mantığı olmaması için neden göremiyorum doğrusu, skill customization tek başına kurtarmayacaktır şu sunduklarına bakılırsa. attributelar zaten fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cookie cuttersiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 oyundaki en büyük zevk auction house başında yahudilik yapmak olcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Masquerade said: Quality > Quantity cool olduğunu göstermek istiyorsunda, bu bahsettigin durumda quantity değişmeyen bir olgunun miktarından bahsetmek için kullanılıyor. sen karıştırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konn said: quantity değişmeyen bir olgunun miktarından bahsetmek için kullanılıyor. wut ? ayrıca dahi anlamındaki de ayrı yazılır hazır dil bilimine girmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 türk dil kurumuna başvurcam ben o ayrı yazılan "de" kuralını değiştirmeleri için. doğrusundan çok yanlışı görülüyor etrafta. üstelik basında bile zırt pırt gözüme çarpıyo sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 SenariouS said: wut ? ayrıca dahi anlamındaki de ayrı yazılır hazır dil bilimine girmişken Kalite-miktar karşılaştırması yapabilmek için miktarı artan şeyin değişmemesi gerekiyor. Bu durumda bahsedilen konu için söylenemeyecek bir laf, çünkü miktar artsa da her yetenek birbirinden farklı. teşekkür ederim daha dikkatli olmaya çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yani quality > quantity denkleminde quality değişip quantity sabit kalırken > quantity değişip quality sabit kalırken diablo 3'te ise quantity değiştikçe quality'ye de etki ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Kaç skill ile oynadın d2 yi bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 karakterine bağlı değişti kaç skille oynadığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 en co skill kullnan karkaterim flame elemental druiddi benim oda 4 mu neydi. onun sebebide skillerinde cd olmasıydı sırayla atıyodun. bs/bo/armorları genel oalrakl buffları skillden saymak yersiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bi ww yeterdi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 barbar, hammerdin, light. sorclar falan hep tek tuş spam. işte d2 böyle bir oyundu edik: bi martial arts assasin zevkliydi combo skill bakımından. onda da runewordüne ww koydu blizzard bi esprisi kalmadı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 DadashNik0F said: barbar, hammerdin, light. sorclar falan hep tek tuş spam. işte d2 böyle bir oyundu böyle düşünen varsa d2 hiç oynamamış. -yani direk olarak hammerdin için söylemiyorum, genel olarak d2'nin tek tuş spamdan ibaret olduğu hakkında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 valla aksini düşünen varsa hiç d2 oynamamış demektir bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi yapma gözünü seveyim. trollemekse mesele o ayrı da, d2 tek tuş spam değil. starcraft sadece vespene gas ile baştan sona oynanır demek gibi bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tek tus isin esprisi de 2-3 tane attack skilli oluyordu max, aura maura basiyordun bide iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bone said: DadashNik0F said: barbar, hammerdin, light. sorclar falan hep tek tuş spam. işte d2 böyle bir oyundu böyle düşünen varsa d2 hiç oynamamış. -yani direk olarak hammerdin için söylemiyorum, genel olarak d2'nin tek tuş spamdan ibaret olduğu hakkında... barbarian ile double swing dışında skill kullanmadım ben? diabloyu falan hep o skille dövdüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar