Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Snake said:

orijinal olmanın da bi sınırı oluyo işte bu tarz oyunlarda. adamlar diyo "1 tane gereksiz skill yapmıycaz" diye ama ne yaparsan yep en verimli build en fazla 10 tane olur.

10 yıl geçti. bi zahmet biraz alternatifi bol olsun. umudum o yönde en azından. çok uçuk zaten olmaz ama diablo 2 yi 3-5 katlaması lazım bence. yoksa bu tarz oyun çok. diablo 3 kardeşim boru mu dedirtmesi lazım bize =)
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Snake said:

hava civa bunlar ya. her classın 3-4 tane adam gibi dağılımı meşhur olcak, millet de onlardan biriyle oynıycak.

this

meşhur olması ayrı, taktiksel yeterliliği ayrı.
Mesaj tarihi:
Bone said:

GwindonSurion said:

Snake said:

hava civa bunlar ya. her classın 3-4 tane adam gibi dağılımı meşhur olcak, millet de onlardan biriyle oynıycak.

this

meşhur olması ayrı, taktiksel yeterliliği ayrı.

taktiksel yeterlilik ne abi sanki squad yönetceksiniz ki bu oyun diablo(hack n slashın tavanı) 3-4 tane build olur ok.
Mesaj tarihi:
pronoit said:
3-4 tane build olur ok.

işte benim endişem 3-4 tane build olmayacağı.

"nasılsa herkes bir build seçiyor onu oynuyor" mantalitesi...
Mesaj tarihi:
cookie cutter mantığı olmaması için neden göremiyorum doğrusu, skill customization tek başına kurtarmayacaktır şu sunduklarına bakılırsa. attributelar zaten fix.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Quality > Quantity

cool olduğunu göstermek istiyorsunda, bu bahsettigin durumda quantity değişmeyen bir olgunun miktarından bahsetmek için kullanılıyor. sen karıştırmışsın.
Mesaj tarihi:
türk dil kurumuna başvurcam ben o ayrı yazılan "de" kuralını değiştirmeleri için. doğrusundan çok yanlışı görülüyor etrafta. üstelik basında bile zırt pırt gözüme çarpıyo sinirleniyorum.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

wut ?
ayrıca dahi anlamındaki de ayrı yazılır hazır dil bilimine girmişken

Kalite-miktar karşılaştırması yapabilmek için miktarı artan şeyin değişmemesi gerekiyor. Bu durumda bahsedilen konu için söylenemeyecek bir laf, çünkü miktar artsa da her yetenek birbirinden farklı.

teşekkür ederim daha dikkatli olmaya çalışacağım
Mesaj tarihi:
yani
quality > quantity
denkleminde

quality değişip quantity sabit kalırken > quantity değişip quality sabit kalırken

diablo 3'te ise quantity değiştikçe quality'ye de etki ediyor.
Mesaj tarihi:
en co skill kullnan karkaterim flame elemental druiddi benim oda 4 mu neydi. onun sebebide skillerinde cd olmasıydı sırayla atıyodun.

bs/bo/armorları genel oalrakl buffları skillden saymak yersiz zaten
Mesaj tarihi:
barbar, hammerdin, light. sorclar falan hep tek tuş spam.
işte d2 böyle bir oyundu

edik: bi martial arts assasin zevkliydi combo skill bakımından. onda da runewordüne ww koydu blizzard bi esprisi kalmadı yine
Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

işte d2 böyle bir oyundu

böyle düşünen varsa d2 hiç oynamamış.

-yani direk olarak hammerdin için söylemiyorum, genel olarak d2'nin tek tuş spamdan ibaret olduğu hakkında...
Mesaj tarihi:
abi yapma gözünü seveyim. trollemekse mesele o ayrı da, d2 tek tuş spam değil.

starcraft sadece vespene gas ile baştan sona oynanır demek gibi bişi bu.
Mesaj tarihi:
Bone said:

DadashNik0F said:

işte d2 böyle bir oyundu

böyle düşünen varsa d2 hiç oynamamış.

-yani direk olarak hammerdin için söylemiyorum, genel olarak d2'nin tek tuş spamdan ibaret olduğu hakkında...

barbarian ile double swing dışında skill kullanmadım ben? diabloyu falan hep o skille dövdüm..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...