Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi bi yerden verdiler gazı herkes abartıyor renkli menkli diye ben böyle görüyorum lan olayları diablo 2 de pembe yaratık geliodu champion falan mesela farkına bile varmıodunuz başta biri pembe yaratık var lan diablo2de robot unicorn attack gibi bişey bu oyun deseydi ona da böyle takılırdı bence. HAH bak şuna bişey demiyorum o diablo 2 de pis karanlık hava tam olarak yok belki grafik engininden falan ama böyle renk muhabbetleri falan çok abartıldı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi renkle ilgisi yok olayın. haters gonna hate durumu var. blizzard'ın yaptıgı her oyuna haterlık yapıyolar cunku bu forumda blizzard oyunlarını seven adam sayısı cok fazla. o yuzden koru korune saldırmak hoslarına gidiyor. renkle ya da diablo ile ilgisi yok konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kavga çıkıcak şimdi yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 olm koyduum resimle renk muhabetinin ne alakası var auhduahd. direk dam üstünde saksaan, hadi kaugaya gidioz muhabbetine post atılmış asdas. dur patlamış mısır alim gelim sam gelir az sonra aksiyonu kaçırmayalım sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben onu demedim yau dinanın posta dedim en son renkle ilgili o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Dragonmax said: oyunu yapıp da piyasa sürmeyen, şirkette LAN dan oynayan lavuklar bunnar Dövelim !!1111!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 toggie said: abi renkle ilgisi yok olayın. haters gonna hate durumu var. blizzard'ın yaptıgı her oyuna haterlık yapıyolar cunku bu forumda blizzard oyunlarını seven adam sayısı cok fazla. o yuzden koru korune saldırmak hoslarına gidiyor. renkle ya da diablo ile ilgisi yok konunun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 evet zaten uluslararası forumlarda da paticik'ten adamlar gidip başlattı renk muhabbetini. hatta blizzort bile cevap vermek zorunda kaldı kurduğumuz tezgaha. GÖREV TAMAMLANDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 SenariouS said: Dragonmax said: oyunu yapıp da piyasa sürmeyen, şirkette LAN dan oynayan lavuklar bunnar Dövelim !!1111!11 ortadaki kızıl saçlının gideri var demeyin yengeniz olur hşşş yersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 coder hatundan, hele ki oyun coderı hatundan eş olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 toggie said: abi renkle ilgisi yok olayın. haters gonna hate durumu var. blizzard'ın yaptıgı her oyuna haterlık yapıyolar cunku bu forumda blizzard oyunlarını seven adam sayısı cok fazla. o yuzden koru korune saldırmak hoslarına gidiyor. renkle ya da diablo ile ilgisi yok konunun. helal kardeşim.çok doğru söylüyorsun.ben tüm blizzard oyunlarını world of warcraftan sonra oynama fırsatı buldum.cidden piyasadaki en iyi firma.çıkardığı oyunların hepsi türünün en iyisi.çok orjinal fikirlere sahipler, insanlar sanırım bunu anlayamadıkları için sevmiyorlar ama ben seninleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 SenariouS said: coder hatundan, hele ki oyun coderı hatundan eş olmaz... ne biliosun coder olduğunu? belki art ekibindedir? bkz. melike acar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 toggie said: abi renkle ilgisi yok olayın. haters gonna hate durumu var. blizzard'ın yaptıgı her oyuna haterlık yapıyolar cunku bu forumda blizzard oyunlarını seven adam sayısı cok fazla. o yuzden koru korune saldırmak hoslarına gidiyor. renkle ya da diablo ile ilgisi yok konunun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 scorch said: SenariouS said: coder hatundan, hele ki oyun coderı hatundan eş olmaz... ne biliosun coder olduğunu? belki art ekibindedir? bkz. melike acar ahahhahahahah olum SAM'e malzeme vermesene şimdi gelip oyunun artını hatunlar yapmış o yüzden renkli falan der :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 UAHDUAHDUAHDAU süper yakaladın hэlэl тэам Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 neden ki, en son 'female lead' başlığında feministlikle suçlamışlardı beni. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Sam said: evet zaten uluslararası forumlarda da paticik'ten adamlar gidip başlattı renk muhabbetini. hatta blizzort bile cevap vermek zorunda kaldı kurduğumuz tezgaha. GÖREV TAMAMLANDI! pati değil ki sadece. her platformda var haterlar. çıksa da arena yapsak 3v. http://www.youtube.com/watch?v=uNaT19XM6SM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 koymayin abi sunlari ne guzel unutmustuk :D krize soktunuz gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ne zaman çıkıyordu diablo 3 arkadaşlar? Aral ın sitesinde yakında gelecekler arasında yazıyor. bi de diablo 3 arenaları bloodlinechampions arenalarının temelini oluşturuyor belkide :) bi deneyin seviyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 uydurmadır o, daha haber yok. bence daha 1 yılı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Geçen Blizzard'dan açıklama yapılmıştı oyunu 2011 içinde çıkarmak için sabah akşam çalışıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben tarih vermedim. sadece aral da böyle gördüm acaba yakında mı diye sormaya geldim. değilmiş öğrendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ha öel bi acıkalma varsa bilemem, ama elinde sonuda bittiğinde cıkıcağı ıcın, öle yarım patlatmazlar oyunu. cok heveslenmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bugün hürriyet gazetesinde bile haber olmuş 2011 de cıkarmak icin urasıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar