Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bi yerden verdiler gazı herkes abartıyor renkli menkli diye ben böyle görüyorum lan olayları
diablo 2 de pembe yaratık geliodu champion falan mesela farkına bile varmıodunuz başta biri pembe yaratık var lan diablo2de robot unicorn attack gibi bişey bu oyun deseydi ona da böyle takılırdı bence.

HAH bak şuna bişey demiyorum o diablo 2 de pis karanlık hava tam olarak yok belki grafik engininden falan ama böyle renk muhabbetleri falan çok abartıldı bence
Mesaj tarihi:
abi renkle ilgisi yok olayın. haters gonna hate durumu var. blizzard'ın yaptıgı her oyuna haterlık yapıyolar cunku bu forumda blizzard oyunlarını seven adam sayısı cok fazla. o yuzden koru korune saldırmak hoslarına gidiyor. renkle ya da diablo ile ilgisi yok konunun.
Mesaj tarihi:
olm koyduum resimle renk muhabetinin ne alakası var auhduahd.
direk dam üstünde saksaan, hadi kaugaya gidioz muhabbetine post atılmış asdas. dur patlamış mısır alim gelim sam gelir az sonra aksiyonu kaçırmayalım sadsa
Mesaj tarihi:
toggie said:

abi renkle ilgisi yok olayın. haters gonna hate durumu var. blizzard'ın yaptıgı her oyuna haterlık yapıyolar cunku bu forumda blizzard oyunlarını seven adam sayısı cok fazla. o yuzden koru korune saldırmak hoslarına gidiyor. renkle ya da diablo ile ilgisi yok konunun.

(tu)
Mesaj tarihi:
evet zaten uluslararası forumlarda da paticik'ten adamlar gidip başlattı renk muhabbetini. hatta blizzort bile cevap vermek zorunda kaldı kurduğumuz tezgaha.

GÖREV TAMAMLANDI!
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

Dragonmax said:

oyunu yapıp da piyasa sürmeyen, şirkette LAN dan oynayan lavuklar bunnar

Dövelim !!1111!11

ortadaki kızıl saçlının gideri var demeyin yengeniz olur hşşş

yersen..
Mesaj tarihi:
toggie said:

helal kardeşim.çok doğru söylüyorsun.ben tüm blizzard oyunlarını world of warcraftan sonra oynama fırsatı buldum.cidden piyasadaki en iyi firma.çıkardığı oyunların hepsi türünün en iyisi.çok orjinal fikirlere sahipler, insanlar sanırım bunu anlayamadıkları için sevmiyorlar ama ben seninleyim.
Mesaj tarihi:
toggie said:

(tu)
Mesaj tarihi:
scorch said:

SenariouS said:

coder hatundan, hele ki oyun coderı hatundan eş olmaz...

ne biliosun coder olduğunu? belki art ekibindedir? bkz. melike acar

ahahhahahahah olum SAM'e malzeme vermesene şimdi gelip oyunun artını hatunlar yapmış o yüzden renkli falan der :P
Mesaj tarihi:
Sam said:

evet zaten uluslararası forumlarda da paticik'ten adamlar gidip başlattı renk muhabbetini. hatta blizzort bile cevap vermek zorunda kaldı kurduğumuz tezgaha.

GÖREV TAMAMLANDI!

pati değil ki sadece. her platformda var haterlar.

çıksa da arena yapsak 3v.

http://www.youtube.com/watch?v=uNaT19XM6SM&feature=related
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ne zaman çıkıyordu diablo 3 arkadaşlar? Aral ın sitesinde yakında gelecekler arasında yazıyor.

bi de diablo 3 arenaları bloodlinechampions arenalarının temelini oluşturuyor belkide :) bi deneyin seviyorsanız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...