Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 AHAHHAH mükemmelmiş yeni class muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 expansion classları arasında necroya oranla diğer classlardan çok daha bağımsız olabilcek örnekler var. necro muhabbeti fazla uzadı artık. ayrıca necro yok necro yok diye bıdı bıdı yaparlar ama paladinden başka class oynamazlar diablo 2de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 röportajı okudum. ve orda necro da getirebiliriz diye bişiy sölemiyolar. bariz bir şekilde necro koyacak olsaydık, witch doctoru hiç yapmazdık demiş adam. daha neyin necrosu gelir heycanı yaşıyosunuz annamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 necronun benzerimsi işte viç doktor var konsept olarak, paladin eksik ama expansion'a bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 death knight veya shadow warrior tarzı bişey getirseler daha mantıklı necronun yerine. "witch doctor necro diil" demek oynayış tarzı ve skill benzerliğinin alakası yok demek diil tabiki. eğer öyle olsaydı demon hunter olmasına rağmen amazonu da koyarlardı. monka rağmen de assassini koyarlardı. nasıl olsa aynı class diiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 http://media1.shopto.net/site/backgrounds/diabloIII.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yapmayın abi şöyle şeyler, yüreğime iniyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 2011 hazirandan önce çıkarsa bütün paticiğin diablo 3ünü ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 büyük laf. shopto ve sendit vs. 2011 nisan için preorder açmış, ne kadar güvenilir bilmiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 her ay acıyo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Snake said: 2011 hazirandan önce çıkarsa bütün paticiğin diablo 3ünü ben alırım. Blizzard yapmaz gerçi ama olurda yanlışlıkla çıkarsa bunu saklıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Snake said: 2011 hazirandan önce çıkarsa bütün paticiğin diablo 3ünü ben alırım. gaza gelmek diyince aklıma bu geliyo uhaduhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Snake /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 expansionda bence druid gelecek bi yerde artworkünü görmüştüm hem gelmesine engel olacak benzer bi class da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Snake said: 2011 hazirandan önce çıkarsa bütün paticiğin diablo 3ünü ben alırım. Hayali bile güzel. Snake screenshot alındı bilesin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Encounters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ya her vidyosunu izlediğimde "oha oyun çok güzel olcak olm" diorm. featureları geç grafikleri geç müzikleri geç herşeyi geç ulan şu oyuna bak dıorm içimden, oynanışa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sup guys http://img.donanimhaber.com/upfiles/424611/D37CF064D7084B0C9548F60766F4D5FD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://eu.media.blizzard.com/diablo3/_images/screenshots/ss154.jpg hello kity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 çölde axe reklamı filan mı çekiyorlar, o efekt nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yok abi monitörün brightnessı kısınca adeta diablo2 monitörü kapatırsan da diablo hellfire dicektim ki müziklerde matt uelman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oyunu yapıp da piyasa sürmeyen, şirkette LAN dan oynayan lavuklar bunnar -.- *tükür babanın suratına* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar