Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Pickles said:

sabah akşam aynı büyüyü ata ata ilerliyoruz
ama bu diablo gerçeği. hangi classı oynarsan oyna aynı büyüyü spamlayarak gidiyosun. arada 1-2 büyü daha kullanıp ortama aksiyon katıyosun okadar :)

yine de wizarda çok şaşırdım. lvl10 wizard lvl10 demon hunterdan çok daha güçlü. tabi belki ileriki lvllarda durum değişir dicem ama dünyanın bütün oyunlarda (bu ve benzeri) değişmez bi gerçek vardır o da şu ki; caster herzaman meele ve phisical ranged'a göre ilk lvlarda çok çok daha eziktir, zamanla dmg ve mana arttığında yüksek lvllarda aradaki farkı kapatır veya onları geçer. burda ise tam terbi bişe olmuş şaşırdım. ilerisi hakkında fikir yürütemiyorum maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

3 vurmuş 5 vurmuşa takılmanın lüzumu yok blizzcon oyuncularının reviewleri falan var class balansı yok şuan wizard en normale yakını diğer classlar bildiğin, makyaj için efekt şeklinde saldırıyor, witch doctor falan bildiğin oynanmaz halde deniodu en son bu gücsüzlükten dolayı. o dengeler düzeltilir abilitylerin ama dendii gibi demon hunter su hali ile başarısız bi gameplaye e sahip wizard a kıyaslama yapınca.
Sosyal ağlarda paylaş

internette gezerken warcraft III : FT için bir elemanın diablo 3'ü klonlayarak yaptığı bir harita gördüm. oynadım ve müptelası oldum resmen asdfsd. adam diablo 3'ü birebir yapmış bildiğin. nerden biliyorsun demeyin yüzlerce gameplay fragmanı gördük. mutlaka oynamalısınız. adam gerçekten çok kasmış ve war3 için diablo 3 haritası yapmış ilerlemeli. bi indirin bakın d3 fragmanları izlemiş olanlar çok şaşırabilir

oynamak için warcraft 3 FT gerekiyor, haritayı alın Maps/Download klasörüne atın Single player -> custom game'den haritayı bulup başlayın (bilmeyenler için)

Act I. New Tristram
http://www.hiveworkshop.com/forums/maps-564/diablo-iii-new-tristram-v-1-02d-164343/

Act II. Borderlands
http://www.hiveworkshop.com/forums/maps-564/diablo-iii-borderlands-v1-05c-160046/

mutlaka oynasın meraklısı olan. gerçekten o havayı alıyosunuz.

edit : bu arada haritayı yapanın ingilizce hafif kıt. bir iki screen de koyayım

youtubeda dolanan boss fight olayının aynısı :

king leoric :

Sosyal ağlarda paylaş

lvl 10'da her ability, skill görünmez doğal olarak da şu iki sorunun cevabı ne oynayacağımı belirleyecek muhtemelen:

- döne döne ww ile oynayabiliyor muyuz
- demon hunter'da strafe var mı, strafe yapa yapa oynayabiliyor muyuz

hellgate london gibi herşey cd'liyse monk filan açabilirim heh. neyse bekleyip göreceğiz artık.

yalnız en önemli olay:

PARALARA BASMADAN ALABİLİYORUZ BİN ŞÜKÜR
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

Pickles said:

sabah akşam aynı büyüyü ata ata ilerliyoruz
ama bu diablo gerçeği. hangi classı oynarsan oyna aynı büyüyü spamlayarak gidiyosun. arada 1-2 büyü daha kullanıp ortama aksiyon katıyosun okadar :)

yine de wizarda çok şaşırdım. lvl10 wizard lvl10 demon hunterdan çok daha güçlü. tabi belki ileriki lvllarda durum değişir dicem ama dünyanın bütün oyunlarda (bu ve benzeri) değişmez bi gerçek vardır o da şu ki; caster herzaman meele ve phisical ranged'a göre ilk lvlarda çok çok daha eziktir, zamanla dmg ve mana arttığında yüksek lvllarda aradaki farkı kapatır veya onları geçer. burda ise tam terbi bişe olmuş şaşırdım. ilerisi hakkında fikir yürütemiyorum maalesef.

diabloda pek öyle değildi ama. sorceress bir çok classa göre başlarda baya iyidir. tek yapman gereken mana depolamak :)
Sosyal ağlarda paylaş

will there be ladder resets for the rankings on PvP?—Scyberdragon
Hrm, there’s no intent for design on something like what. Why do you think it would be useful?—Diablo

without resets, new players would have a hard time getting up in the ranks as people who have been playing for years.—ScyberDragon
Since it’s a personal progression system it’s not likely to be something where you’re looking at a leaderboard a whole lot.—Diablo

after a certain amount of time (a couple of months-years) the ladder would probably rarely change as far as the top rankers.—Scyberdragon
Potentially, but it isn’t really a competition in that way. I’ll concede a *shrug* though as most of it is in early design.—Diablo

Well, are matches paired by ranking? New players (lower ranked) will never get to play older players (higher rank) cause the…—Scyberdragon
Matches are paired by skill, which isn’t the same as personal progression.—Diablo

well, how is skill quantified/paired then? I assumed you got #up rank based on how well you did therefore rank representing skill.—Scyberdragon
Skill is quantified by your performance (win/lose) versus others. Your rank/personal progression always moves up. Think MW2.—Diablo

then what is the rank for?—ScyberDragon

A way for you to see your progress, compare against friends, and a way for us to (potentially) give some vanity rewards away.—Diablo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...