solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Phyx said: ben koskoca blizzardtan boyle bisi beklerdim belki biraz daha brightnes kısılırsa bişeye benzer bu haliyle halen yetersiz asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Phyx said: ben koskoca blizzardtan boyle bisi beklerdim (tu) işte budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yeni ssler bunlar, gelen tepkileri görünce belki biraz daha karanlık yapmışlardır yeni resimleri? /puts on flame suit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 blizzort'un kıvırmış olabileceğini mi iddia ediyorsun?! tevbe et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aynı konuya bu kadar düzen bozucu, belki provake edici mesaj atan başka biri olsa, şimdiye kadar banlatmıştın sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 4Ever said: 2011 gibi cıkar bence :) tahmini dogru cıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Heh yok dreag, ama kesin olan birsey var ki sen bunun gibi bir mesajı bungie veya maxis başlığında yazan birine karsı yazmadın hiç. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kimse bu kadar tutkuyla proveke etmiyodu cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 diyorsun da viktor wot yazıp altına resim koyar ne zaman halo konusu filan olsa, kimse çıkıp "neden bu kadar provoke ediyorsun" demiyor. demesin de zaten. bana da demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 halo hakedio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 o degil de fifayi 11e bolmusler onu napicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 viktorunkiler eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 benimkiler de. kişinin gülüp gülmemesi izafiyetle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 gülüyoruz yahu yine, merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 merak etmiyorum zaten. oyun şirketini ülkesinin kurucusunu kollar kadar kollayan bir forumda fikrimi müdahale edilmeden yazabilmek için uğraşıyorum mod halimle sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 inventroyde potionlar var. geri dönmüş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 zaten vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Sam said: blizzort Sam said: tevbe et! Sam said: blizzort'u mi iddia ediyorsun? Kabak tadı wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Blizzard senin kadar banal olsaydı çekilmezdi eminim kendini yenile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 betası çıkınca oynamicam. herşey sürpriz olsun istiyorum. o ilk gecemiz çok özel olmalı asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Phyx said: ben koskoca blizzardtan boyle bisi beklerdim bir an beyaz nokta var sandım ekrana yapışmış sinek yumurtasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mystic'in concept art gülüyor. Diablo evrenine gülen karakter koymuşlar wowdan almışlar wow çok sattı diye 32 dişini gösteriyor lanet olsun blizz ihanet ettin bize =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 PEKİ BUNLAR NEDEN BEYAZ? diablo dediğin siyah olur, zenci yapsınlar bütün npcleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar