Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 paladin olmıcaksa çıkarmasınlar lan hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 rogue yoksa da çıkarmasınlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 renk paleti tam istediğim gibi olmuş çok eğleneceğimden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 diablo 4: şirinler parka gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Diablo 4 ü bilmem ama Diablo 5 şirinlerle olacak! Dipnot Şaka len çokda tın bnn renklerden ben content ve performansa bakarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 diablo 5'i bilmem de diablo 6 taş ve sopalarla olacak. o zamana kadar kıyamet kopmadıysa tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 komik değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 mevzu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kimsenin birbirini ciddiye aldigi yok, ve herkes yaziyor :) ben dahil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 topik bozulmuş. 214. sayfa açılmıyo lan.. dedim okadar ağlamayın diye pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çıkmamış oyun için 214 sayfa. çıktıktan sonra paticik tarihinde muhtemelen bir rekor yaşanacak, paticiğin yükü artacak, nedanko bu yükü taşıyamayacak ve paticik çökecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eleştirmekte görüşlerimizi sölemekte sakınca yok lakin adamlar yine yapılanlar arasında en iyisini yapacaklar. Yaptıkları hangi oyun türünün en iyisi değil ki... Keza ben 10 sene önce yaptıkları diabloyu oynuyorum hala. d3 üde bi 10 sene oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Masquerade said: evet o yönden çok güzel olmuş zaten. wow'da raidim bitince renk paleti değişmeksizin aynı tempoda diablodan, sc'den devam edicem. blizzard çok güzel düşünmüş. favorim mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 anladıım kadatıyla item craftinge epey önem vermişler d3te. proffların olması çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 su andada geldiği nokta o zaman d2 nın. rune words Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ama benm gördüüm screenlerde bildiin baya baya BS modu var. wow BS nasılsa bu da öle olmuş. ve yanlış anlamlandırmadıysam, topladıın eşyalarla item yapabiliosun, profun yükseldikçe daha sağlam eşyalar üretiosun falan. ben sölim alchemy profu bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sey diyolardı. o basic itemlar öle goldla bilmemneyle yapılıcak işte. daha endgame itemlar falan runeler gibi random düşen itemlarla olucakmıs, adam gibi anlatıcaklar blizzconda craftingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu arada var olan classlara bakıyorum da, sanki wizard 7-8 yıl önce yapılıp kenara koyulmuş da, witch doctor da geçen sene yapılmış bitirilmiş gibi duruyo. yani; wizardın büyüleri çok şekilsiz, slow time dışında ohayo dedirten hiçbişe olmadı. ama witchdtr her büyüsünü hayranlıkla izliyorum. hayatım boyunca mage sorceres wizard oynadım. ama sanırım bu sefer WD kasıcam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 wow'daki o meşhur yeşil omuzluğu c&p'lemişler sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 eet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 düz dikenli omuzluk işte, wow'dan önce 123123 oyunda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Aman allahim helme boynuz takmislar ayni wow gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kaslı yapmıslar bide, cucelerin ayaklarını skew etmişler barbar olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sam'in avatara benziyo lan bunun helm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar