Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

ne 2011'i ya. adamlar baslamıslar bile oyunu yapmaya coktan, ingame video gosteriliyor. surmez o kadar.
ilk sayfa mesajları çok iyimser, bunun gibi baya var da ilk gözüme bu takıldı :)
Mesaj tarihi:
Monthius said:

Level sınırı 60 olacakmış. Şaşırdım açıkçası. :/

Neden 60 oluyor ki?
100 olsaymış hatta sınırsız olsaymış. ehehehhe
Blizz'in bu hareketlerinden korkmaya başladım ben yanlız. Yavaştan battle.net bekleme odasına auction house koyarlar. Zaten oyunda instance gibi, sıkıcı quest kasma olmayan WoW benzeri bişey olur işte...
Mesaj tarihi:
Sunucu değişirken geri gitmiş site şöle demiştim ben oysaki...

Diablo 3 Battle.net 'inde bizi neler bekliyor. Çoklu oyun sisteminin yanında değişik eklentiler düşünüyoruz diyorlardı. Neler olucak neler biticek düşüncesi fikri olan paylaşabilir mi?
Mesaj tarihi:
survival tarzi haritalar ekleyebilirler
veya dirke pvp icin ozel arena odalari olabilir

bence direk starcraft2yle ayni ozellkleri tasicak online kismi.
acaba map editor falan olur mu
Mesaj tarihi:
Phyx said:

survival tarzi haritalar ekleyebilirler
veya dirke pvp icin ozel arena odalari olabilir

bence direk starcraft2yle ayni ozellkleri tasicak online kismi.
acaba map editor falan olur mu

Map editör tarzı şeyler düşünmüyoruz demişlerdi en son.

Auction House tadında bir eklenti olabilir muhtemelen bulduğumuz eşyaları takas etmek-satmak için. Başka ne olur bilemiyorum ama SC II'dekilere ek olarak...
Mesaj tarihi:
%100 expansion gelicek. Bu karakter sayısından belli zaten. Bazı karakterleri expansiona saklamışlar. Tabiki yeni actler ve lvl cap de getiricektir.
Mesaj tarihi:
Expansion gelicek zaten, o kesin de, oyunun bölünmesi gibi bir şey söz konusu değil. Şu an zaten tahmini 4 Act olacak ve Diablo II'den daha uzun sürecek her halükarda ana oyun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...