forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Azmodai said: filmdeki kiz balli sut resmen. :D bütün güzel kızlar için standart post olmuş bu french chick ama büyümüş artık ------------ film fucking funny but drama daha iyi bir yönetmeni ve mekanı olan gemide filmi gibi bişeydi iyi ki izlemişim güzel bir filmdi ama beğenmeyene de saygı duyarım sonuçta öle karmaşık bir seneryo yoktu, fazla bişey sunmuyordu olay olarak ama ben insanlara ateş edilince vurulduğu, omuzunu sıyırmadığı ve öldüğü filmleri daha çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 müthiş bir film. ferıl'ın oyunculuğu muhteşem hatta. o adamdan böle bir film beklemezdim bayılarak izledim arada ısıtıp seyrederim bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ahahah cok iyiymis, ilk defa bu adamin oynadigi bi filmi sevdim. You're a fucking inanimate object! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 komedi sanıp indirmiştim bende. harbiden dehşet filmmiş.kesinlikle tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 super film cok beyendim collin farrell'in o bakışları nedir öyle ya ahahah. Ayrıca cok güzel bitirmişler film'i orjinal bir son olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 tavsiye ederim.çok beğendim.müziğide çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Değişik bir film, sindire sindire ferah bir beyin ile izlemek lazım.Gördüğüm iyi oldu bu başlığı tekrar edinip,izliicem. Ayrıca filmin yönetminin "Six Shooter" adlı bir Oscar'lı kısa filmi de mevcut,edinebiliyorsanız tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 film çok iyi, kesinlikle izlemelisiniz. http://vimeo.com/2298743 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bir yedinci kere seyredesim var bu ara. sürekli bürüj lafı duyuyorum konunun uplanması işaret oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Daha yeni izledim baya güzel filmmiş ama Harry gelmeden önceki kısım biraz daha sıkıcı oralarda baymadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben de birkaç gün önce izledim izlediğim en iyi filmlerden biri. 2008 yapımı film hazır uplanmışken kutsal işaret sayıp izlemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 harika filmdi ya defalarca izledim. soundtrack'i de çok iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 totnım diyaloğu yeter be, enfes film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hmm dün düşünmüştüm izlesem mi diye ama izlemedim yarın filan izliyim madem bu kadar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fenalık güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 20-25 dakka izleyip kapadığım ikinci film oldu bu... bir sene önce falan izlemeye çalışmıştım. ilk kapadığım film ise the one'dı. şu ingiliz mizah/kara mizahını sevmiyorum orası kesin. shaun of the dead'i de beğenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Aşırı iyi film, tekrar tekrar izletiyor namussuz, su sahneye bakayım diyorsun FUCKING BRUGES diye bagırıp devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 they're shooting midgets, fuckin' midgets! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 xunn said: Aşırı iyi film, tekrar tekrar izletiyor namussuz, su sahneye bakayım diyorsun FUCKING BRUGES diye bagırıp devam ediyorsun. bi irish aksanıyla! "i grew up in DOBLIN".."focking bruge" gibi, beni baya güldürmüştü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 keşke ilk uçakla irlandaya gidip dönmesem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben bu filmi daha yeni izledim allah belamı versin FOKIN BRUJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben de bi daha seyredeyim hatırlamışken. farrel a uyuz oluyodum bu filmden önce. yine uyuzum gerçi de iyi oynamış burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Tyrannus said: ben bu filmi daha yeni izledim allah belamı versin e yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu filme kötü diyenlerin hiç bir film önerisini dikkate almamak gerekiyor. çok net iyi bir film yani. hatta oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 2008 yılının en orjinal filmi, bunu her yerde söyler, her yerde savunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar