Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:
onu geçin de, vörtde yatay sayfayı ortadan çizgiyle ayırmam gerek test hazırlıyorum, o nasıl olacak sdf

tüm sayfayı kaplayan 2 satırlı bir tablo çiziyorsun, sonra o tablonun biçimlendirme sayfasıcağızından sadece ortadaki o çizgiyi kalın yapıyorsun, olay bitiyo.
Mesaj tarihi:
fis, abi ilk elden yaşamışsın görmüşsün malezya ürününü. senin de görüşünü almak istiyorum. sence türkiye malezya olur mu? charmap'in kültürler arası diyalogda yeri sence ne olmalı?
Mesaj tarihi:
Dostum bu bir kılınç siz beni yanlış anladınız.
Üstelik bu bi gerçek fatoşap yok pavırpoyirt yok ona göre gerçekten alınma. Dayımın çiftliğinde yeniçeri yaşıyomuş zamanında onun kılıcı bu
Mesaj tarihi:
Bende de vista var. ´ işaretini ı nın üstüne koyamıyorum. İspanyolcada olan bi harf galiba ve özel isim olduğu için direk geçirmem lazım tercümede. Her defasında cp yapmak işkence. Normalde alt+ş yapıp sonra ı ya basınca direk "í" diye çıkardı. Yardım pilis.
Mesaj tarihi:
ı ile diil de i ile dene. Ben hep öyle yapıyom o tarz bi şey gerektiği zaman. Mesela í
Ha bi de, başlat çubuğundaki o dil göstergesi TR'de olsun ki, Alt+Ş yaptıında hakikaten ´ şeysine gittiği kesin olsun.
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
fis, abi ilk elden yaşamışsın görmüşsün malezya ürününü. senin de görüşünü almak istiyorum. sence türkiye malezya olur mu? charmap'in kültürler arası diyalogda yeri sence ne olmalı?

türkiye malezyadan 20 yıl geride.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Bende de vista var. ´ işaretini ı nın üstüne koyamıyorum. İspanyolcada olan bi harf galiba ve özel isim olduğu için direk geçirmem lazım tercümede. Her defasında cp yapmak işkence. Normalde alt+ş yapıp sonra ı ya basınca direk "í" diye çıkardı. Yardım pilis.

Charmap ya da karakter şeysinden o harfi bul, altında kısayolu yazar alt artı bilmemne diye. alt a basılı tutarken bilmemne tuşlarına sırayla bas.

sıra dediğim tahta sıra değil.
Mesaj tarihi:
Fistan said:
Madcat said:
shift mi çalışmıo?

butun tus kombinasyonlarini denedim bulamadim.
digerini de msn de birinin kisisel iletisinden kopyaladim

benm pederin laptop da öyle

shift 123456789 yapınca çıkan

!'^+%&/() şeyler çıkmıo

nedenini bilen warmı?
  • Yeni Oluştur...