Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 farkli bi Q kalvyeye falan mapli senin klavye o zaman Windows da Localization Regional settings a falan girip orda Input Settings den Input falan bulup Q olduguna emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Madcat said: Kane&Lynch said: başlat -> çalıştır -> charmap =? oha deli bişeymiş :) millet abidik gubidik msn nicklerini nası yapıyo sanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 onu geçin de, vörtde yatay sayfayı ortadan çizgiyle ayırmam gerek test hazırlıyorum, o nasıl olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 SeaGle said: onu geçin de, vörtde yatay sayfayı ortadan çizgiyle ayırmam gerek test hazırlıyorum, o nasıl olacak sdf tüm sayfayı kaplayan 2 satırlı bir tablo çiziyorsun, sonra o tablonun biçimlendirme sayfasıcağızından sadece ortadaki o çizgiyi kalın yapıyorsun, olay bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Allah ne muradın varsa vire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya da daha basiti tepede columsn diye bi secenek var, ona basip 2 seciyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 göremedim öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 attention whore fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 fis, abi ilk elden yaşamışsın görmüşsün malezya ürününü. senin de görüşünü almak istiyorum. sence türkiye malezya olur mu? charmap'in kültürler arası diyalogda yeri sence ne olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 0××××××[])=====================> OOH MİS GİBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 MAN BANNED! I REPEAT! WE GOT A MAN SOON GONNA BE BANNED HERE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 pavırpoirtde matrixdeki kurşun sahnesini çizcem. hadi onu da söyleyin madem. ama kurşun çingene pembesi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 pavırpoirt açıkken dosya mönüsüne dıhla alt+0266/45-3="Çingene pempeli nermi" yazıyorsun metriks olio... Çok yuniq bir tuto değerimi bil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Dostum bu bir kılınç siz beni yanlış anladınız. Üstelik bu bi gerçek fatoşap yok pavırpoyirt yok ona göre gerçekten alınma. Dayımın çiftliğinde yeniçeri yaşıyomuş zamanında onun kılıcı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bende de vista var. ´ işaretini ı nın üstüne koyamıyorum. İspanyolcada olan bi harf galiba ve özel isim olduğu için direk geçirmem lazım tercümede. Her defasında cp yapmak işkence. Normalde alt+ş yapıp sonra ı ya basınca direk "í" diye çıkardı. Yardım pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 mızal isret nunub > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ı ile diil de i ile dene. Ben hep öyle yapıyom o tarz bi şey gerektiği zaman. Mesela í Ha bi de, başlat çubuğundaki o dil göstergesi TR'de olsun ki, Alt+Ş yaptıında hakikaten ´ şeysine gittiği kesin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ☻☺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Eternalus said: fis, abi ilk elden yaşamışsın görmüşsün malezya ürününü. senin de görüşünü almak istiyorum. sence türkiye malezya olur mu? charmap'in kültürler arası diyalogda yeri sence ne olmalı? türkiye malezyadan 20 yıl geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 peki fis, muhafazakar eşcinsel bir modacı olsaydın, malezya'yı bize nasıl anlatırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 axedice said: Bende de vista var. ´ işaretini ı nın üstüne koyamıyorum. İspanyolcada olan bi harf galiba ve özel isim olduğu için direk geçirmem lazım tercümede. Her defasında cp yapmak işkence. Normalde alt+ş yapıp sonra ı ya basınca direk "í" diye çıkardı. Yardım pilis. Charmap ya da karakter şeysinden o harfi bul, altında kısayolu yazar alt artı bilmemne diye. alt a basılı tutarken bilmemne tuşlarına sırayla bas. sıra dediğim tahta sıra değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 <><><>>||>||<1"1"1"""1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 topice girdm tam mirede pc ?zınısım razay yazıyordum tersi diyince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Fistan said: Madcat said: shift mi çalışmıo? butun tus kombinasyonlarini denedim bulamadim. digerini de msn de birinin kisisel iletisinden kopyaladim benm pederin laptop da öyle shift 123456789 yapınca çıkan !'^+%&/() şeyler çıkmıo nedenini bilen warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar