Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:
Skill > yetenekle falan alakası yok, sadece class > herşey şu anki durumda AoC PvPsi. Sen daha adama ulaşamadan seni kesebiliyorlarsa ne yazık ki ona yetenek denmez.

Bunlar her oyunda olan şeyler evet mesela dün 4 kere caster ile pvp yapdım 4 dündede dokunamadan öldüm sıf petleri aşıp adama ulaşamadığım için :) bunun dışında 3 kere ranger ile kapıştım ilk 2 atışta 4de2 hpmi aldı ama charge çekip iki kere kafasına vurdum öldü (2comboda crit vurdu :D). Mesela aynı şey WOW dada başıma gelmişti, warlockumla karşıdan gelen 3 kişiyi 7 sn içinde kesmiştim 1. si instant kill yemişti :D bunlar normal şansda var işin içinde bide ilk aydan heleki lvl 80 olmadan balance konusunu ben fazla tartışmak istemiyorum çünkü ara lvlarda dengesizlik muhakkak olacaktır kaçınılmaz birşey bu. Ben daha başladığımdan beri bir tane pom kesemedim birşey diyommu :D
Mesaj tarihi:
Mortis said:
Mighty_THoR said:

NoT:bug bug bug da feat sorunlarını çıkartırsanız oyundaki bugların toplamı 1 sayfa etmiyor bkz official forum

Beni rahatsız eden işte haritanın kaybolma bug'ı oluyordu. Gri oluodu relog yapmam gerekiodu falan.

asıl şey yok. farming yapparken madenler gözükmüyor buna çözüm bulun diyenler var. bende dün gittiğim gördüğüm tüm madenler poitain'de gözüküyordu efsane oldu ahha.

o map bugına çok sinir oluyorum ben pff
Mesaj tarihi:
Ben de bıraktım. Yada mola verdim diyelim. Oyun canımı sıkmıyordu ama zevk de vermiyordu. Anca öylesine vakit geçirtiyordu. Ben de o vakti daha zevk aldığım yerlere harcamaya karar verdim.
Mesaj tarihi:
Malkochoglu said:
tabi cunku wow'da biryerlere gelmek istiyosan gece gunduz kasman gerekmio sanki, anlatin abi anlatin...

gece gündüz filan kasmak gerekmiyor.şahsen benim guildim haftada 4 gün 4er saatten raid yapıyor sadece bu raidlere giriorm,raid harici oyunu bile açmıorm ve şuan üstüm başım full t6 ve mh-bt drop.yani haftada 16 saatlik raid ile gayet end game bi chara sahip olunabiliyor.yüksek ihtimalle sen AoC oynarken haftada 16 saatin 2-3 katı fazlasını harcıyorsun.
Mesaj tarihi:
ama abi sen karakteri açıp o şekilde oynamaya başlamiosun

belli bi düzene oturtunca farma alınca bossları o şekidle 4 er saat giriosun. Başta level 70 e kasması var bu işin reputation ı var itemları var. ilk attemptleri var.
Mesaj tarihi:
yep

o aşamaya gelinceye kadar biraz vakit ayırman gerekiyor :) saatlerce denenen vashj/kael vs. he sonra bosslar kesilince iş rutine dönüşüyor.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
BiTcH_oFBaT said:
bu arada UI indirin rahatlayın. arkadaş bana mirage yükletti baya hoş oldu. tavsiye ederim

nasıl bişey?

şimdi çeşitleri var. dur linki vereyim direk buraya.

burda anlatıyor. ss lerde var altta.

alttaki barları iyice ufaltıyor ve 4 satır yapabiliyor. ben öyle oynuyorum. yandaki kısa yollarıda kaldırmış oluyorsun. herşey aşağıda oluyor ve onlara tek tek kısayol da atabiliyorsun.

tek sorunu hangi tuşa kısa yol atadığını atadıktan sonra anlıyorsun ona göre tabi sonra atayabilirsin. baya işe yarıyor.
Mesaj tarihi:
ben de çıktığı günü alıp 2 hafta sonra iptal ettim hesabı. verdiğim paraya acıdım gayet de. funcomdan anarchy online oynamıştım nanotechnology falan gayet beklediğim gibiydi. scifi mmo böyle olur demiştim. wow'a ilk girdiğimde işte oynanabilirlik bu demiştim. adamların ilk oyunu olsa amatörlük diyeceğim ama ao beni gayet kitlemişti. üstelik oynayan sayısı çok çok azdı tr'de.
Mesaj tarihi:
78 PoM kasmıştım bıraktım. Olmuyor oyunda içerik yok çok durağan oynanacak gibi değil WoW oynamaya devam ediyorum.

Bırakmakla birlikte yaygara koparmadım koparanları sürekli yeni konu açanları falan da hiç sevmiyorum o da ayrı konu.

Beğenmedim, bıraktım. Bu kadar basit, olayı dramatize etmenin, çocukluk yapmanın, zevzekleşmenin ya da insanlara keriz imasında bulunmanın mantığı yoktur.
Mesaj tarihi:
Pirvan said:
78 PoM kasmıştım bıraktım. Olmuyor oyunda içerik yok çok durağan oynanacak gibi değil WoW oynamaya devam ediyorum.

Bırakmakla birlikte yaygara koparmadım koparanları sürekli yeni konu açanları falan da hiç sevmiyorum o da ayrı konu.

Beğenmedim, bıraktım. Bu kadar basit, olayı dramatize etmenin, çocukluk yapmanın, zevzekleşmenin ya da insanlara keriz imasında bulunmanın mantığı yoktur.

hah budur işte ya. böle yapın canımı yiyin. sevmedin mi sevmedin, eyvallah. burada oyunu kötülemeler, hiç boşuna almayın demeler, hala para ödeyen var mı? demeler falan. gereksiz şeyler.

oyna bak 1 ay boyunca sevmedin mi bırak, 3 ay sonra gel bi bak düzelmiştir diye (çünkü oyunun potansiyeli çok büyük) yine mi sevmedin, bırak bi daha yüzüne bakma. buraya da yaz sevmedim bıraktım diye. ama abartmanın, bokunu çıkarmanın anlamı yok
Mesaj tarihi:
Allahtan yavas LvLayan biriyim yani 80 olunca genk PvPden baska yapıcak bisi yok gibi duruyor benim gibi gunde max 2*3 saat o da geceleri 12-03 arası oynayabilen biri için :).
Ama ilk gunkuna gore bazı duzelmeler var oyunda en basitinden fps konusunda iyileşti gibi. Yavas yavas duzelecektir çogu sey ama ellerini hızlı tutmaları lazım biraz daha.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

oyna bak 1 ay boyunca sevmedin mi bırak, 3 ay sonra gel bi bak düzelmiştir diye

ilk ayı sevmeyen biri için 3 ay kısa bir süre bence. Biz onu 1 yıl yapalım (evet evet yapalım oynayacam ben bir yıl sonra kararlıyım.)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Allahtan yavas LvLayan biriyim yani 80 olunca genk PvPden baska yapıcak bisi yok gibi duruyor benim gibi gunde max 2*3 saat o da geceleri 12-03 arası oynayabilen biri için :).
Ama ilk gunkuna gore bazı duzelmeler var oyunda en basitinden fps konusunda iyileşti gibi. Yavas yavas duzelecektir çogu sey ama ellerini hızlı tutmaları lazım biraz daha.

ahaha aynı ben :D grid e gitmezsem arkadaşla çok yavaş level atlıyorum. bende akşam 20:00 - 24:00 arası ara vererek oynuyorum
Mesaj tarihi:
Absolut said:

old tarantia noble districdtteki günlük villa questlerini yap toplamda 1,5-2 saati geçmiyor yaklaşık 1,5 level ve 30 silverdan fazla para.

questler günlük derken aslında 6 saatte bir ama senin oynama periyoduna uymuyor :) yine de fazla kasmadan 2 günde 3 level atlayabilirsin :P
Mesaj tarihi:
Evet 5 villa questi var sanırım 3 ü 40-50 civarı 1 i 50-60 arası sonuncuda sanırım 70 e doğru açılıyor. Günlük onları yapıp hiçbirşey yapmasanız bile 80 olursunuz. (75-80 arası xp sapıtıyor gerçi 70 için istenen xp ile 80 arasında uçurum var.
  • Yeni Oluştur...