Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Consumables için saatler süren farmlar sonucu kan çanağına dönen gözler ve göz altı torbacıkları/morlukları da katmış olabilir. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Dev said: WoW büyük bir kayıp değil be, iyi güzel eğlenceli tamam da büyük kayıp demek haksızlık olur başka oyunlara. GTA oynamamak bir kayıp mıdır? Değildir bence, eğlencelidir ama bir şey katmaz. WoW da öyle. Ne katmıştır hayatımıza sorarım size sattığım karakterim hayatıma hiç yoktan 500$ kattı hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sayılmaz la o haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tamam da onca zamanında pc başında gitti yani. :( diyene bak dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 oynadıgım dıger oyunların eksıklerınden hıc bı farkı yok oynuyoz ıste. onlar duzeltmeye devam ettıklerı surecede oynayacagım her gece 2 kafa kessem bana yetıyor. ayrıcada oyunuda cok begendım . bu oyun cıkmadan daha pek cok ısıye hıtap etmeyecegı bellıydı. ama herkes uctu ustune. bence bu elenme donemı gerıye gusel bı communıty kalacak ve tadına doyum olmayacak bu elenmeden sona gelen adamlarda oyun havasında olacagından daha ıyı olacagına ınanıyorum. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Malkochoglu said: tabi cunku wow'da biryerlere gelmek istiyosan gece gunduz kasman gerekmio sanki, anlatin abi anlatin... ben pvp-based oyunlari oynadim gear'in cok onemli olmadigi oyunlar, herkesin hemen hemen ayni kalitede bi gear alabilicegi oyunlar. Bi kere ben populer oyunlara karsi degilim o zaman aoc'u denemezdim, sadece wow ahalisi beni pek etkilemedi bilmiyorum. Herkesin zevki kendine. hem oynamadım diyorsun hem de bizden iyi biliyorsun wowu maşallah. mikimouse fazla izleme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bende bıraktım, büyük beklentilerle aldım oyunu ama malesef istediğim gibi çıkmadı, gerçi PvP sini sevdim, ama mmo havasına giremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkan0507 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 devam en az 3 ay bende zevkle oynuyanlardanım çok online oyun oynadım ama en iyisi bence lineage ve AOC dir gerisi yalan bence oyun dediğin zevk vermeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 BiTcH_oFBaT said: tamam da onca zamanında pc başında gitti yani. :( diyene bak dsadsa Dev said: sayılmaz la o haha o zaman ingilizcemi geliştirdim hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ucunbiri said: BiTcH_oFBaT said: tamam da onca zamanında pc başında gitti yani. :( diyene bak dsadsa Dev said: sayılmaz la o haha o zaman ingilizcemi geliştirdim hahahaha :D (:D illa bi cevap vericen di mi (:D zaten tek yararı o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben de hesabı kapattım. Bir süre mola verip oyunun iyice düzeltilmesini beklemek istiyorum. Artık bir iki ay mı olur, yıl mı olur bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 2 ay sonunda kapattım ben de. Yılbaşından sonra tekrar bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 2-3 gün önce geldi benim oyun da. Hayal kırıklığı oldu bariz. Verdiğim paraya acıdım. Devam etmem heralde, çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben de iptal ettim subscriptionı 2 hafta var daha kapanmasına ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben daha başlamadım oyuna düzeldiğinde warhammer ın gelmesine daha varsa başlarım yoksa hiç başlamıyım eksik olsun. Okadar buglara sinirlenmişsinizki dokunulsa kafa atıcak vaziyettesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 pyun buglı çalışmayan şeyler var evet insanın bazen sinirini bozuyor ama oyunun yanında kullanıcı hatasıda sözkonusu. ben herşeye rağmen zevk alıyorum çünkü lvl 80 karakterim var düzgün bir guildim var düzenli raid yapıyorum yeni yerler yeni şeyler görüyorum arada loot alıyorum vs ayrıca uzun zamandır birlikte oyun oynadığım bir arkadaş grubumla oynuyorum dolayısıyla herşey nispeten daha kolay. biz normalde pve serverında oynuyoruz daha sessiz sakin ama hepimizin pvp karakterleri var. raid bitiyor onlarla online oluyoruz lvl kasmak gibi bir derdimiz yok 5 kişi bir zone a giriyoruk lvl 25 karakterlerle önümüze geleni kesiyoruz. insanlar bize karşı birleşiyor hadise büyüyor harala gürele zaman geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Adiemus said: 2-3 gün önce geldi benim oyun da. Hayal kırıklığı oldu bariz. Verdiğim paraya acıdım. Devam etmem heralde, çok kötü. abi kusura bakmayın da cılkı çıktı bu işin biraz da tamam oyunda bir sürü bug var hala düzeltilemeyen vs. ama oyun çok kötüden oldukça uzakta yani kusura bakmayın da ben inanmıyorum şu oyunu 60-70 fps ile oynayabilecek durumda olan bir adamın şöyle yorumlar yapacağını çök kötü ne demek ya hiç birşey yapmasan gezesin geliyo dağ bayır inanılmaz efekteler var karda koşmak suya dalmak vs. wowa 2,5 sene para ödedim aynı parayı şu oyuna 1 senede ödesem yine de aoc ye değil wowa yanarım lvl 20 bile olmamış adamların her gördüğü topicde oyunu boklamasından gına geldi diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya sev ya terket! dokanma çocukların funcom una. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cok ilginctir level 45e kadar hevesle oynadigim ToSumla neredeyse her 1 saatte 1 client crash oluyordu. oyundan yavas yavas sikilmaya basladigim ve kendimi single player bir deneyimde gibi hissetmeye basladigim su gunlerde ise 1 level atlarken oyun ne coktu ne harita gri oldu ne lag spike oldu, hic birsey.. sasirtici adamlar cozduler herhalde. adam gibi oynadim yaa sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 mani said: ya sev ya terket! dokanma çocukların funcom una. oyun efsane fancom über modunda olan kimse olduğunu sanmıyorum sadece bu karalama kampanyasıyla nereye varılmaya çalışılıyo onu anlayamadım yaşasın lüzumsuz yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Forum değil mi burası ? Oyunu kötü buluyorsak tabiki paylaşacağız. Burda da mı taraf tutuyorsunuz, sen wow'cu ben aoc'cu. Ve evet bende dün dondurdum ödemeyi. Ve parasını verecek insanlara tavsiye etmiyorum. Bunda bir yanlış mı var ? Neyin karalama kampanyası komik olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 benim tek gördüğüm QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ oynayan oynuyor raid yapan yapıyor kısaca beceren beceriyor beceremiyenleri kenara alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Benim anlamadığım siz oyunu bırakıyorsanız başkasının ne yaptığı sizi niye ilgilendiriyor? Ve niye funcom a para ödemeye devam edecek kerizler kimler tarzı bir başlık açma ihtiyacı hissediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ben oynamaya devam ediyorum ama başlıkta keriz kelimesi ile alakalı bişi goremedim açıkcası yani oynayanlar funcoma para vererek oynayacak mı oynamayacak mı? Kerizlikle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bırakan ve devam edecek olan kimler değil başlık, bırakan ve para ödemeye devam edecek olanlar bende o anlamı uyandırıyor , ben fena niyetli olabilirim tabi =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar