Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 gülsem mi ağlasam mı bilemedim. milliyet said: ELAZIĞ'ın Kovanlı Köyü'ne bağlı Sekiler Mezrası'nda, süt sağarken ağzına kaçan sineği öldürmek için haşere ilaçı içen 52 yaşındaki Raziye Keleş, zehirlendi. Keleş, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Raziye Keleş, keçilerini sağarken ağzına kaçan sineği yuttu. Sineğin midesinde çoğalacağını düşenen Raziye Keleş, öldürmek için haşere ilacı içti. Bir süre sonra rahatsızlanan Raziye Keleş, Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. İçtiği haşere ilacından zehirlendiği belirlenen Raziye Keleş, Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı. 3 gün yoğun bakımda kalan Keleş, tedavisinin ardından taburcu edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Karpuz çekirdeğini yutuncada içinde karpuz yetişiyor ya ordan esinlenmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 salak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kişiye hakaret var, sesu banlansın !1!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kadın hamile sinek yutmuş ondan tırsmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 :S::S:S:S: O değil de, geçen sene de buna benzer bi olay olmuştu sanki İstanbul'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xo said: kişiye hakaret var, sesu banlansın !1!1!1 bi saniye sen kaç okul okudun? bunun için 3 lise 1 üniversite 2 ortaokul gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Doktorları kınıyorum, doğal seleksiyon sürecine karışıp doğanın dengesiyle oynamışlar. Bugün bunu yapan yarın prezervatif yutucam derken boğulur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 theavicena said: Xo said: kişiye hakaret var, sesu banlansın !1!1!1 bi saniye sen kaç okul okudun? bunun için 3 lise 1 üniversite 2 ortaokul gerekiyor. 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 fazla okumuşsun olmaz. bunun alt üst sınırı yok. ya hep ya hiç prensibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bi yandan kahvaltı ederken de iyi oluo böle haberler ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 banlanırsam ağlarım :P zebi sen de nispet yapma 7de kalktım bgn ben!! ayrıca kadın hakkaten napmış yaa..neyse kezzap içmemiş allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 (:D(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 fıkra olarak anlatıldığını duymuştum da, gerçeğini görünce daha bi komik geldi nedense. kurtaran doktorları da kınıyorum, böyle bir moron insanlar arasında dolaşmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 moronmus bugune kdr yasaması mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yazık ya cahil kadın işte napsın. bol bol baba/koca dayağı falan da yemiştir belki oyüzden aptallaşmıştır. örneği bol çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Off ya habere gel. Haşere ilacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 FAIL olmuş amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Amca olduğu nerden belli yav. Bana teyze gibi geldi. -ye eki var ya. O zaman amca versiyonu da Razi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu eski haber? 2-3 sene önce çıkmıştı. Kadının teki yapıyodu güya? Hatta tvde bile haberlere çıktı bazı kanallarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 roket adam said: Amca olduğu nerden belli yav. Bana teyze gibi geldi. -ye eki var ya. O zaman amca versiyonu da Razi olur. Olabiilir valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar