Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Kimler kaldı yaz okuluna, ne dersler alıyorsunuz, ders programlarınız falan nasıl vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 MATH 203 - Introduction to Probability and Statistics HUM 204 - Major Works of Classical Music bakıciiz görüciiz yaz okulu nasıl oluyor. 7 Temmuz - 28 Ağustos arası bi de işte yaz okulu.edit: forum sisteminde adresi girip postladıktan sonra resmi upload edince image not found hatası vermeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 iş hukuku pazarlama araştırması yöneylem II o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 teknik resim 1 kimya fizik 1 30 haz - 23 agustos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Math 224 - Linear Algebra I Phys 325 - Mathematical Methods in Physics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 OFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Kısaca statik ve mat 2. Tabi cc, cb gelmezlerse 2. sınıftan ders alamıyorum eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mahvettim yaz okulu programımı çok ağır 3 tane sosyoloji dersi aldım. Hepsi projeler paperlar field researchler, sunumlar raporlar ıvırzıvırlar istiyor. yazın onu kaldıracak durumda değilim. hepsini drop edip. Mantık, Marketing e giriş ve bi ders daha alacam da 3. derse karar veremedim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Math201: Statistics Econ201: Microeconomics I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mortis said: Mahvettim yaz okulu programımı çok ağır 3 tane sosyoloji dersi aldım. Hepsi projeler paperlar field researchler, sunumlar raporlar ıvırzıvırlar istiyor. yazın onu kaldıracak durumda değilim. hepsini drop edip. Mantık, Marketing e giriş ve bi ders daha alacam da 3. derse karar veremedim ^_^ 1 ayda gb gibi bişey olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Econ204: Microeconomics Math102: of anam of yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Alacaktım 3 tane, param yetmedi. 1 ders 1,5 milyar olunca tabi zor, okulumu çok seviyorum. NAPALM VERİN BANA, NAPALM İSTİYORUM LAN YETER BU OKULDAN ÇEKTİĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bizde 50 lira ama sürümden kazanıyorlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Griswold said: Alacaktım 3 tane, param yetmedi. 1 ders 1,5 milyar olunca tabi zor, okulumu çok seviyorum. NAPALM VERİN BANA, NAPALM İSTİYORUM LAN YETER BU OKULDAN ÇEKTİĞİM oha neresi orası ya? koç filan mı? ben 2 derse 750 verdim acı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 asinanyavuz said: Griswold said: Alacaktım 3 tane, param yetmedi. 1 ders 1,5 milyar olunca tabi zor, okulumu çok seviyorum. NAPALM VERİN BANA, NAPALM İSTİYORUM LAN YETER BU OKULDAN ÇEKTİĞİM oha neresi orası ya? koç filan mı? ben 2 derse 750 verdim acı geldi. koçta ders başına 2300ytl en fazla 2 ders alabiliyorsun toplamda 4600ytl yurtuda ekle yuvarlak 5000 ytl evlat acısı gibi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu arada üstteki topici quotelamışım çok kötüyüm =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 demirbaşıyım, kaçar mı hiç htr 312 - history of the turkish republic II - önümdeki senenin ikinci dönem dersi tr 201 - etimoloji - kopya çekip kaldığım ders. hocayla bakışıp duruyoruz, atar yapar mı diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 16 kredi aldım ben de. 22 saat ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çok fazla ya. bizde 7 kredi en fazla alabiliyosun. 22 saat ders çekilir mi yaz yaz. valla kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 valla TOBB !! elimden bişey gelmez hacı. normal dönem olarak veriyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 asinanyavuz said: Griswold said: Alacaktım 3 tane, param yetmedi. 1 ders 1,5 milyar olunca tabi zor, okulumu çok seviyorum. NAPALM VERİN BANA, NAPALM İSTİYORUM LAN YETER BU OKULDAN ÇEKTİĞİM oha neresi orası ya? koç filan mı? ben 2 derse 750 verdim acı geldi. Sen burslusun dimi? 1 veriyoruz biz burada ders başın, oha demeye lüzum yok haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yok burslu deildir, burslulara yaz okulu bedava bilgide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Cost Control HR Food&Beverage Mang. 3 derse 200 bayıldım :p yine de koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Teddy said: yok burslu deildir, burslulara yaz okulu bedava bilgide. Bizim okuldan bahsediyorum, Sabancı'dan, Bilgi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
portakal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yaz okulu.. makale yazıp duruyorum işkence gibi bitmiyor arastırma odevi soruları. 22 ders de iyiymiş tebrik ediyorum ben 7 kredi alıyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar