yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bizim yazlıkta vardı küçükken kullandığımızı bile hatırlıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 En korktuğum annem falan sıkma işlemini yaparken kıyafeti sıkışır annemde merdaneye girer diyeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ananemde vardı, çalışırken savaşırdı adeta alet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 eheh bizde de vardı tabii ki bunlardan. ama bizimkinin sıkma şeyi elle çevriliyodu. bişey de ben anlatayım. bizim arkadaşın elinde, bikaç parmağının elle birleşen kısmında, avuç içi tarafında abuk yara izleri gördüm, sordum. mal parmağımın ucuyla dokunayım derken eti kaptırmış alete :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 merdaneli çamaşır makinasının çıktığını bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bizde vardı 1992 ye kadar. annem camasırları sıkarken sıkılan camasırla oynama cabasındayken sag elimin 3 parmagını merdaneye kaptırdım 1 tırnagım cıkmıstı yerinden. bende anısı büyük euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 $imdi bu makinelerde ahtapot donduruyolar güneyde. yumu$acik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bende küçükken hep merdanesiyle oynardım allahtan başıma bişi gelmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 o merdane hep ilgi çekici aynı anda korkutucu geliyodu zaten. ananem anlatırdı "vay yeni gelin kolunu kaptırmışta kolunu kesmişlerde sakın oynama" diye. madem sallıyosun yeni gelin nedir hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hala var bizde bunlardan, kullanmıyoruz tabi hala. satarım isteyene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sufi said: merdaneli çamaşır makinasının çıktığını bilirim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bizde bundan deilde bi çamaşır makinası var arçelik. kaç yılından kalma bilmiyorum ama çalıştığında deprem oluyor evde. makina had bang yapıyo sanki o derece sallanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Volfied said: amerikada ogrenciler hep bunlari kullaniyolar :D su anda kaldigim evin bodrumund var bi tane yani uzgunum nostaljiyi bozdugum icin ama kem kum :) avustralyada da evlerin %90 inda bu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 abi nasıl sayıyorsunuz o kadar evi : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bizde de vardı hatta babanemde hala var galiba yazlıkta onu kullanıyo çok lazım olunca..ama hiç çalışırken görmedim :? nasıl yıkanıyo bunlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 arcane said: Merdane korkunç birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tee vakti zamanında karının teki saçlarını sıkıştırmış kafaderisi komple gitmişti duymuştuk öyle işte iyi iyi bi sürü kişi varmış benim gibi alık olan merdaneye el sıkıştıran =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cinayet aleti yaw bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sağlam işkence yapılır aslında. ya da saw tuzakları gibi bubi tuzaklarında falan kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hatırlıyorum ben. hatta kullandım lan ben bunu annanemin evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bizimki banyoda dolanırdı.. bazen kapıyı açamazdık onun yüzünden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben eli kaptırdıydım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ne nostaljisi yav, 2 senedir merdanelide yikiyorum ben camasirlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aslında merdane kısmına bi ısıtıcı basılsa, ütülü çıkar ha t-shirt falan. dev teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 otellerde vardı o merdaneden geçiyor sonra pressütü ye düşüyor basıyor pressi geçiyor hala var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar