Valeron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Arkadaşlar merhaba,19 yaşındayım ünide hazırlık bitti bu sene bölüme geçicem.yazın bölümümle alakalı ciddi bi finans kuruluşunda 2 hafta staj yaptm ama hiç bişey bilmediim için öğrenebielceğim pek az sınırlı şeyi bu kısa sürede öğrendim doğal olarak artık orda durunca canım sıkılıyor.Yaz tatilinide salt evde oturarak geçirmek istemiyorum,gerçi sitede havuz falanda mevcut.Bi aktivite arıyorum kendime işten ziyade ne bilim benim para veripte yapacağım bi aktivite olur hem canım sıkılmayacka hemde bişeyler öğrenicek falan filan.Tatile git falan demeyin tatile gitsemde 1 hafta gidicem zaten geriye gene 3 ay kalıyo ekimde açılacak okul.Önerielriniz nelerdir teşekkür ederim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Adı "yaz tatili" olduğu için tatile git yani arkadaşlarını toplayıp. Ya da interrail falan yapabilirsin(iz). Yaz başka türlü değerlendirilmez. Bir de yaz okuluna kalan mallar var benim gibi mecburen, onlardan bahsetmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 19 yaş erkek üniversiteliyim yüzme havuzlu sitede oturuyorum sıkılıyorum aktivite arıyorum sarısın etine dolgun bayanlara selam ederim eksik kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Interrail süper fikir. Sarmazsa ders çalış, bölüm derslerine ucundan kurcalayabilirsin. Ya da ilgi alanın olan konularda kendini geliştirebilirsin. Ne bileyim bi hobin yoksa hobi edin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 WoW. Kento yap. Latince öğren, okulda hava atarsın, ben yaptım oluyor. Advanced Calculus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Hobi edin ne hobisi edinicem diye sorma, eminim yapmak istedigin zamaninin olmadigi bisi olmustur simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Gitar çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 @fistan; ekleyebilirzi uyarsa : d interraili araştıriimde ne bilim çokta maddiyatlı bişi olmasın gelio mu aklınıza başka başka şeyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Karıya falan git ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 antalyaya git kemerde inferno var. orda zengin bi rus kadına yazıl 3 ay besler o seni diyarbakırlılardan neyin eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 3 ayda 1 terabytelık film-dizi ne varsa biter super aktivite bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 forgiver said: 3 ayda 1 terabytelık film-dizi ne varsa biter super aktivite bence +1 kesinlikle çok eğlenceli oluo film gibi dizi izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Dimi çıkıp gezmek varken yaz sıcağında en ideal aktivite dizi izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 adv calculus mu manyak misiniz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben 10 yazdır calculusu geçemedim adamlar zevk içn advancedini öğreniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 zevk nedir ya matematik zevkli ama advanced değil. ömrüm gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 cunku ders olarak baktin puzzle olarak bakinca asiri zevkli oluyo calculus, cunku basit seyleri kullanip buyuk bi seyi cozebiliyosun zevk meselesi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben de aynı durumdayım ya. Ne yapsam bilmiyorum. 1 hafta işe gittik, işimiz bitti. 1 ay tatil yapsam geriye yaklaşık 2 ay kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ders olarak bakmadim tamam mı! anlamamak değil lay gectim ayrica dersten finalden 76 aldim falan ama yine de zevkli değil numeric analysis cok eglenceli mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 76 aldiysan ders olarak bakiyosundur :D (gicigim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Güzeldir calculus. Arkadaş Zeno da çalışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben ders olarak bakmıyorum açıkçası. Bela başa. Tüylerim diken dien oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 grrr!!! yazi advanced alarak degerlendir sen, gorcem ben seni 500 yil once manyagin birinin buldugu bi theoremi ezberleyip anlayip uygulamaya calistigin zaman ve yapamadiginda!! huh :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dory said: ders olarak bakmadim tamam mı! anlamamak değil lay gectim ayrica dersten finalden 76 aldim falan ama yine de zevkli değil numeric analysis cok eglenceli mesela boşver sen onu dorya soru çözmekten bahsediyor sanırım.. zevk olarak ispat falan yapıyorsa o zaman önünde diz çökerim zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yok ozman deli diyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar