Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Countdown to LHC - Dunyanin sonu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.lhcountdown.com/

Burda daha once de tartisilmisti konulari hatirliyorum. Burda guzel bi countdown olayi war.

LHC nedir bilmeyenler icinde 13 gun icinde

DUNYA YOKOLACAK.
ESSOLU ESSEKLER.

Tesekkurler.
Mesaj tarihi:
dünya niye yok olsun yahu bu kadar büyük şiddetteki çarpışmalar dünyanın atmosferindeki iyonize gazla gama ışınları arasındada oluyor zaten karadelik yada solucan delikleri falan ihtimal ama oluşan ufak bir karadelik kendi sistemini devam ettirecek enerjiyi birdaha karşılayamayacağı için zaten çevredede yok o yüzden buharlaşacaktır çok kısa bir süre içersinde başka ne sorunu olabilirki
Mesaj tarihi:
dünya yok olursa çok gülerim ha :F ama böyle direkt yok olmasın 3 5 gün sürsün yağma fln yapalım hatta 3 gün yeter avrupaya fln dalarız korkudan ölür onlar sonra biz de rahat rahat ölürüz
Mesaj tarihi:
Ve ilk stargate yapıldı...

O değil de, çok olağanüstü şeylerin gerçek olduğuna henüz tanık olmadım. Bu dünyanın sonu senaryosu da, düşününce, pek olağanüstü geliyo.
Tamam, çok büyük bi enerji açığa çıkabilir, hatta belki atom bombası etkisi de yapabilir, bilemem. Ama dünyanın yok olacağını sanmıyorum pek
Mesaj tarihi:
fizik ilerledikçe bireysel bilim ölüyor. ben kendime tahsis edilmiş bir lhc düşünemiyorum mesela. öte yandan higgs bosonunu da 100000 kişiyle bulmak istemiyorum. ne olacak o zaman? hoş gerçi ben deneyci olmak da istemiyorum zaten, bir an çok korktum ama geçti.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:
Unforseen Consequences

Xen

huun said:
half life gibi olmasın lan!!! o kadar sıyrığın arasından bir gordon freeman çıkacağını zannetmiyorum.

Öyle deme, sadece paticikden en az 10-15 levyeli arkadaş çıkar.
Mesaj tarihi:
adamlar tum bu internette bilincsiz uretilen panige karsilik basin toplantisi duzenlemislerdi olusabilecek bir sey yok, olussa bile cok kisa bir sure olusacagi icin bi etkisi olmicak diye.

Bence bilim icin mukemmel bi ilerleme. Ha su yila gelmisiz, niye hala bu deneyleri baska gezegenlerde yapmiyoruz bilmiyorum
Mesaj tarihi:
abicim baska gezegeni mi war
koyarlar dunyanin seyine bu herifler ya
ne isin war atom carpistircak mi
ulan arabalari carpistirmicak bisi icat etsene ne isin war atomla tatomla
  • Yeni Oluştur...