BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://www.lhcountdown.com/ Burda daha once de tartisilmisti konulari hatirliyorum. Burda guzel bi countdown olayi war. LHC nedir bilmeyenler icinde 13 gun icinde DUNYA YOKOLACAK. ESSOLU ESSEKLER. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dünya niye yok olsun yahu bu kadar büyük şiddetteki çarpışmalar dünyanın atmosferindeki iyonize gazla gama ışınları arasındada oluyor zaten karadelik yada solucan delikleri falan ihtimal ama oluşan ufak bir karadelik kendi sistemini devam ettirecek enerjiyi birdaha karşılayamayacağı için zaten çevredede yok o yüzden buharlaşacaktır çok kısa bir süre içersinde başka ne sorunu olabilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 olursa görürsün ama :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dünya yok olursa çok gülerim ha :F ama böyle direkt yok olmasın 3 5 gün sürsün yağma fln yapalım hatta 3 gün yeter avrupaya fln dalarız korkudan ölür onlar sonra biz de rahat rahat ölürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 3 gunde felan yok olursa ne sevisir millet be yakalayan tuttugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yok abi yakalayan tuttuğunu değil türkler tuttuğunu olur o isveç e finalndiya ya rusyaya artık iskandinav ülkelerine koşa koşa gideriz burdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 BonePART said: 3 gunde felan yok olursa ne sevisir millet be yakalayan tuttugunu aslinda dusundumde erside olabilir sabah aksam 72 saat kaza kilsan 1 2 senenin kazasi cikar aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ve ilk stargate yapıldı... O değil de, çok olağanüstü şeylerin gerçek olduğuna henüz tanık olmadım. Bu dünyanın sonu senaryosu da, düşününce, pek olağanüstü geliyo. Tamam, çok büyük bi enerji açığa çıkabilir, hatta belki atom bombası etkisi de yapabilir, bilemem. Ama dünyanın yok olacağını sanmıyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Countdown to Light's Hope Chapel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 LEVYELERİ KAPIN HALF LIFE GERÇEK OLUYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kararli karadelikler yaratabilmesini umuyoruz. o zaman ufaktan ufaktan yok oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 large hydrogen collider miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bilime canım feda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 higgs bosonu bulsunlar da eğlenelim biraz yahu hep aynı şeyler hep aynı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Unforseen Consequences Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 large hadron collider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fizik ilerledikçe bireysel bilim ölüyor. ben kendime tahsis edilmiş bir lhc düşünemiyorum mesela. öte yandan higgs bosonunu da 100000 kişiyle bulmak istemiyorum. ne olacak o zaman? hoş gerçi ben deneyci olmak da istemiyorum zaten, bir an çok korktum ama geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ne zaman tek bir kisi buldu ki bunu :) insanlar son bir kac 10yildir teori uretiyolar bireysel olarak, veya beraber ot icerken asid alirken, LHC ile test edicekler iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 half life gibi olmasın lan!!! o kadar sıyrığın arasından bir gordon freeman çıkacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 babacum var gordon freeman ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Quel-Thul said: Unforseen Consequences Xen huun said: half life gibi olmasın lan!!! o kadar sıyrığın arasından bir gordon freeman çıkacağını zannetmiyorum. Öyle deme, sadece paticikden en az 10-15 levyeli arkadaş çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bone çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 adamlar tum bu internette bilincsiz uretilen panige karsilik basin toplantisi duzenlemislerdi olusabilecek bir sey yok, olussa bile cok kisa bir sure olusacagi icin bi etkisi olmicak diye. Bence bilim icin mukemmel bi ilerleme. Ha su yila gelmisiz, niye hala bu deneyleri baska gezegenlerde yapmiyoruz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 abicim baska gezegeni mi war koyarlar dunyanin seyine bu herifler ya ne isin war atom carpistircak mi ulan arabalari carpistirmicak bisi icat etsene ne isin war atomla tatomla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bonepart bu postu yazarken tespih de sallıyo muydun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar