Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 O verdiğin yazıda da 3 ayrı takım olduğunu gösteriyor. Blizzard hangi oyunları yaparsa yapsın, "çekirdek ekip" altında çıkıyor oyunlar. takımları, creative, vs gibi konularda lead edenler hep bunlar. EA gibi olamadı derken EA kadar güçlü olamadı anlamında söyledim. Blizzard, WoW çıkmadan önce her oyunu 15-20 kişiyle yaptı. WoW ile ekibi çok genişletti. Ancak halen 4 oyunu aynı anda yapabileceğini düşünmüyorum. Ekip işinden ziyade bir de bu oyunları elde tutmak, piyasada tutundurmak, kontrol edebilmek gibi meseleler var. 4 oyun çıkarmak demek, bu oyunların birbiriyle rekabet etmesi, Gelecek oyuncuların bölünmesi demek. Her dönem bir "esas" oyunu oldu Blizzard'ın. Örneğin Bu sene SC2'nin çıkacağını, Wotlk'in gelecek sene çıkacağını, Diablo 3 çıksa bile 2010'da çıkacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 4. oyun hangisi ya? cs2, wotlk, d3, digeri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bone Producer ile Developer arasindaki farki biliyosun dimi? Yok bilmiyorum diceksen ugrasmicam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 toggie said: 4. oyun hangisi ya? sc2, wotlk, d3, digeri ne? wc4 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 wow var aga işte, wc cıkmaz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 simdi kanıtları toplayalım 1 diablo3.com u bi kaç ay önce satın aldı blizzard , yaptığı anlaşma gereği diablo3 projesi ciddileşmedikçe diablo3.com > diablofans.com a yönlendirilecekti... bugün itibari ile kontrol edersek "YÖNLENDİRİLMİYOR" 2 yeni bir NEXT-GEN MMO üzerinde calistiklarini duyurmuşlardı diablo mmo olabilecek özelliklere sahip , ayriyetten diablo-1 ve diablo-2 bnet üzerinden 4 kişiye ve 8 kişiye kadar oynanabilen birer multiplayer oyundu aslen , single player desteği de mevcuttu.. diablo-3 ü bir adım ileri götürüp mmorpg yapmak gayet mantıklı bence 3 said: Hot Job – Lead 3D Environment Artist Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for a lead 3D environment artist skilled at creating models and texture maps for both architectural and natural environments. The ideal candidate has experience modeling and texturing assets for a diverse visual range of environments. Take a look at the job posting here. Simdi bir diablo ve diablo 2 nin EKİBİ yeni eleman arıyor diyorlar... bence bu en somut kanıt, en şüpheci halimle diyorum ki diablo benzeri bir proje üstünde çalışıyor ekip çünkü özellikle belirtilmiş ekip team 3 yani bu diablo 1 ve 2 çalışması yapan ekip 4 Diablo1 ve 2 nin concept artlarını hazırlayan bey sitesinde project:hydra adı altında "PROFESSIONAL" calismalar bölümü açmıştı ve anında kaldırıldı , şuan sitesi july a kadar kapalı diablo 3 ne zmn açıklanır diyoruz? june29 , haziran kaç çekiyor? 30 5 gayet basit bir sistemi var blizzardın warcraft warcraft II diablo starcraft diablo 2 sc:bw diablo 2: LOD warcraft III world of warcraft wow:tbc starcraft 2 wow:wotlk ? bence sıradaki isim diablo :) 6 diablo 1 2 duyuruluş tarihleri 29 haziran :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Starcraft Ghost ustunde ugrassalar keske. Wii icin falan ciksa, ozel Wiimote rifle kalibi verseler Ghostlarin sniper i gibi, ne guzel olurdu MMO ya bir sonraki adim denmesine son! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Beyler, 2 resime bakıp yorum yapmayın lütfen, ciddi bir şekilde Blizzard'ın aylar öncesinden yaptığı bir "Hype" durumu var, Diablo 3 için. 1. DK Runelerinin alakası yok şu anda görünenler ile. 2 Rune gözüktü, birisi Diablo, diğeri ise WotLK kaynaklı. Yarın daha netleşir. 2. Birkaç kez söylendi, WWI'da yeni bir oyun açıklanması bekleniyor. 3. Çeşitli kaynaklar, farklı duyumlar attı ortaya. - PC Gamer sitesi, Ağustosta büyük bir açıklama getiriyor. - WorldofRaids editörü Teza, 2 farklı açıklama yaptı "Eminim WotLK açıklaması değil" ve (bgn 2. resim konulmadan önce) "Yeni ipucu çok yakın" Birşeyler bildiği kesin. 4. Diablo3.com adresinin el değiştirmesi ve Diablofans.com adresine redirect (artık) etmemesi 5. WWI tarihinin, daha önceki Diablo 2 ve LoD oyunları için bir önem taşıması. 6. Bir ibare var, uzun süredir Diablo 2 fanler tarafından bilinir. "Hell has frozen over" hatta Blizzard'ın bunun hakkında birkaç artwork'ü var. Bunu da dikkate almak gerekir. 7. Şu anda Blizzard'da 3 proje söz konusu. SC2, WotLK ve Project Hydra. Hydra'nın ne olduğu tam olarak bilinmiyor - SC2 ile alakalı olmayabilir. Sonuçta SC2 açıklanmadan önce ismi Project Medusa idi (diye biliyorum) 8. Başka bir ex-Blizzard North çalışanı söylentisi ise, D3'ün yaklaşık 4 senedir yapımda olduğu. Hatta beta seviyesine kadar gelen D3, Blizzard yöneticileri tarafından "Diablo havasını yansıtmıyor" mantığı ile tamamen rework olayına gitmiş. Sonrasında Blizzard North dağılıyor ve çalışanları Blizzard HQ'da çalışmaya başlıyor. Ayrıca Blizzard'ın dağıtımını Vivendi yapıyor, Activision değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Arastirip yazdigin icin tesekkur ederim. Activision in tam gorevi ne peki? Sadece bir sirket evliligi mi soz konusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Evet, bir merge durumu söz konusu ancak birbirleri ile şu anda oyun-yapımı bazında bir alakaları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Peki bu yazi hakkinda yorumun nedir? http://eu.blizzard.com/en/press/071202.html VIVENDI AND ACTIVISION TO CREATE ACTIVISION BLIZZARD – WORLD'S LARGEST, MOST PROFITABLE PURE-PLAY VIDEO GAME PUBLISHER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 birleşmeleri tamami ile ticari bişey oyun vs yada sinerji yaratma değil ekonomik bazlı bişey vivendi ile alakası var sanırım konunu (vivendi iki firma içinde dağıtımcılık yapıyor sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 zaten en basindan beri demek istedigim o, dagiticilik, uretim yoneticiligi gibi seyler development tan ayri tutulur genelde, arada sadece aylik/haftalik demolar, verilebilecek bilgilerin alisverisi ve deadline lar gecisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://www.battle.net/forums/thread.aspx?fn=sc2-general&t=152804&p=1post152804 got it babe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Cuce said: northrend=buz cunki oha ben niye akıl edemedim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sonuç ne geliyo mu gelmiyo mu ? bence kesin gelir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 umuyoruz insallah MMO yapmazlar diye de umuyorum. Oblivion un hype zamanlarinda bir forum uyesinin dedigi gibi: I'd rather play against 100 lines of good C++ code rather than 14 year olds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 scorch said: said: Hot Job – Lead 3D Environment Artist Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for a lead 3D environment artist skilled at creating models and texture maps for both architectural and natural environments. The ideal candidate has experience modeling and texturing assets for a diverse visual range of environments. Take a look at the job posting here. Simdi bir diablo ve diablo 2 nin EKİBİ yeni eleman arıyor diyorlar... bence bu en somut kanıt, en şüpheci halimle diyorum ki diablo benzeri bir proje üstünde çalışıyor ekip çünkü özellikle belirtilmiş ekip team 3 yani bu diablo 1 ve 2 çalışması yapan ekip böyle demiyor haberde, "Diablo ve Diablo II'nin developer'ı Blizzard Entertainmment" diyor, haberi yazan ek bilgi vermiş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Haberi yazan BLizzard di ama isin guzelligi orda :) Ya bizi tease ediyolar feci ya da ciddi ciddi bisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Gönül isterdi ki The Lost Vikings geri dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 the lost vikingi ben küçükken oynamıştım. o günden beri hep bi fps olsun istemiştim. güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 PrudenT said: scorch said: said: Hot Job – Lead 3D Environment Artist Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for a lead 3D environment artist skilled at creating models and texture maps for both architectural and natural environments. The ideal candidate has experience modeling and texturing assets for a diverse visual range of environments. Take a look at the job posting here. Simdi bir diablo ve diablo 2 nin EKİBİ yeni eleman arıyor diyorlar... bence bu en somut kanıt, en şüpheci halimle diyorum ki diablo benzeri bir proje üstünde çalışıyor ekip çünkü özellikle belirtilmiş ekip team 3 yani bu diablo 1 ve 2 çalışması yapan ekip böyle demiyor haberde, "Diablo ve Diablo II'nin developer'ı Blizzard Entertainmment" diyor, haberi yazan ek bilgi vermiş sadece. ee? sence "neden" blizzard entertainment, the developer of warcraft , diablo , starcraft universes dememiş? blizzard kendi reklamını kendi gücünü belirtmek istese iş ilanına boyle bir cümle kurması çok daha mantıklıydı özellikle diablo 1 ve 2 diye belirtmiş olması diablo 1 ve 2 nin ekibini kasıt etmesi bu ekip kim? bir dönem BLIZZARD NORTH diye tanıdığımız ekip , şuan yanlızca blizzard diye geçiyor geri kalanlar :) sonuçta söylediğim ile aynı yere çıkıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Lost Vikings FPS?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oy oy teori ftw :P bi ekleme daha blizzard "tarihçi" arıyordu bu da demektir ik tarihsel birimler (zırhlar,hikayeler,binalar,kültürler vs vs) hakkında bilgiye ihtiyacı var yeni oyunu için.. The job titles that do mention Diablo and Diablo 2 are: * 3D Environment Artist * Lead 3D Environment Artist (above) * 3D Background Artist * Associate 3D Environment Artist * 3D Environment Artist * Senior 3D Environment Artist * 3D Level Designer * Lead 3D Environment Artist * Senior 3D Level Designer * Associate 3D Level Designer * Lead 3D Level Designer * Assistant Historian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Volfied said: Lost Vikings FPS?!! bilmiyorum, evet alakası yok ama konsepte bağlı kalarak güzel bi fps çıkar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar