GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hayır fakat battle.net seçeneği olucak diablonun onlinesi Guild Wars Gibi oda oda oyunlar kuruyorsun oyunua giriyorlar fln pffffff! gene hardcore'a bağlıcam yani :S Feciii ya Gel anam gell =D bekliozz süper yaa ağlıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Atmosfere bak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 o değilde eski havasından bi şey kaybetmemiş gibi... bu resimdeki bhaal'ın yeri değl mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Alın size video http://youtube.com/watch?v=EgbUSsblCSQ birisi diablo 3 değil mi diyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Evet Bone diyodu. Bu buzdan wotlk çıkıcak Diablo çıkamaz demişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toggie said: Evet Bone diyodu. Bu buzdan wotlk çıkıcak Diablo çıkamaz demişti :P fail xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 harbiden d3 müş ihihihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 SoulCube said: birisi diablo 3 değil mi diyodu ? toggie said: Evet Bone diyodu. Bu buzdan wotlk çıkıcak Diablo çıkamaz demişti :P diablo 3 değil demedim ben. buzdan wotlk çıkcak, wwi ile alakalı demiştim. gizli resimlerden diablo 3 çıkacak demiştim. tam tersi oldu. buzdan diablo 3 çıktı, resimlerden wwi ile ilgili (büyük ihtimalle) bişi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 iyi bari be, bu seferlik yanıldığım için memnunum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tamam işte bone. ben de oyle dedim. bu buzun içinden wotlk cıkar diablo cıkamaz demistin. buz muz hikaye, kandırdılar işte herkesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hadi ya ilk sayfalarda herkes ya sc ya wotlk diyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toggie said: wotlk da, zaten wotlk uzerinde calısıldıgını biliyoruz, e oyunun cıkmasına da var daha. acaba tam tarihini mi acıklayacaklar? mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toplum kapatma davası falan diyor siz diabloya seviniyorsunuz. dermişim. lan herkes oynasa memelekette diablo huzur sağlanır. duygularımı yansıtamıyorum sözcüklere. 2011'e ben de istediğmi adama dönüzmüş olurum. hayat süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Innuendo said: ALLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH DIABLO 3 GELIYOR ULAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 TBA yazıyor, siz 2011'i nerede gördünüz ki? 3 yıl sonraya bu grafikler follofoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 2010 kirismıs bence. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben 3 ay diyorum kimse inanmiyo. en gec sonbahar-kis hazir bence d3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 >:O said: toggie said: wotlk da, zaten wotlk uzerinde calısıldıgını biliyoruz, e oyunun cıkmasına da var daha. acaba tam tarihini mi acıklayacaklar? mesela eee? kac sayfa konustuk sen bunu mu cekip cıkarıcaksın onume? nerden bileyim ben ne gelecegini surekli tahmin yapıp durduk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aferin blizz helal kimseye çaktırmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Allah'tan yanildim da Hellgate gib bisey cikmiycak ya ohh. ALLAH BELANI VERSIN FLAGSHIP! bir de utanmadan D3 diyolar hellgate e hala. Nah dersiniz bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 toggie said: tamam işte bone. ben de oyle dedim. bu buzun içinden wotlk cıkar diablo cıkamaz demistin. buz muz hikaye, kandırdılar işte herkesi :) valla öyle oldu, da şu wotlk ve sc2 tarihleri çıksa daha da sevincem. bir de resimlerden diablo teorisinin losta dönüşmesi tuhaf oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bugun konferans devam ediyor, belki tarihleri aciklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 3? Diablo? Hasss.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bu arada o penguen neyin nesiymiş anlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar