Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tüm topiği okumadım belki dikkat eden vardır ama ortası git gide açılıyo farkettinizmi? bide o puzzle parçaları nerden çıkma ya sitede göremedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Volfied said: Pandaren noob! :p sarhoş gibi söyle pandaran aksanıyla panaran gibi oluyo. biraz ruh katın mesajlarınıza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yanlız şöyle bişey var bu adamlar warcraft 3 ü yapmaya başladıklarında aynı zamanda wow u da yapmaya başladıklarını söylemişlerdi eğer şimdi starcraft 2 ile birlikte diablo yada starcraft universe'e falan başladılarsa OFFF DİYİM OFFFF YAKINDA ÇOK MUTLU OLUCAZ DEMEKTİR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 puzzle da 3üncü parçayı eklemişler, ama ben hala bu parçaları nerden çıkardıklarını bulamadım rss kodların arasında falan mı gizli? http://www.sc2pod.com/img/gallery/369.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 O.W.N.E.D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Monthius said: DWO, yerlerini değiştirelim; WOD = World of Diablo? =p WOD teorisi daha önce de söylenmişti ama değil. Neden değil? Şu an için minimum 4 resim olcak gibi gözüküyor. WOD desen bile 4. resim daha olcak. O zaman WODD felan mı denilcek? Drall said: puzzle da 3üncü parçayı eklemişler, ama ben hala bu parçaları nerden çıkardıklarını bulamadım rss kodların arasında falan mı gizli? http://www.sc2pod.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=260 şurda açıklıyor. http://www.blizzard.com/us/splash.html -> view source <link media="screen, projection" href="http://us.media.blizzard.com/232309/master.css" type="text/css" rel="stylesheet" /> http://us.media.blizzard.com/232309/master.css -> direk orda şunlar yazıyor @charset "utf-8"; /* (c) Blizzard Entertainment 2008. All rights reserved. */ body {background:black;margin:0;padding:0;font:11px/14px Arial, Helvetica, sans-serif;} a,a:active,a:visited {color:white;font-weight:bold;text-decoration:none} a:active {outline:none;} a:focus {outline:none; -moz-outline-style:none;} /*.tundra {background:url(_images/04.jpg) no-repeat 0 0} */ .clickthru {background:url('_images/ctbg.gif') repeat-x 0 0;} .clickthru .link {background:url('_images/ctbg.jpg') no-repeat 50% 0;text-align:center;height:29px;} .clickthru a {line-height:29px;padding:0 15px 0 0;background:url('_images/link.gif') no-repeat 100% 50%} /*.cavern {background:url(_images/15.jpg) no-repeat 0 0} */ .icefield {cursor: pointer; background:url('_images/ice3.jpg') no-repeat 50% 0;height:725px;text-align:center;} .icefield a {display:block;height:55px;width:110px;position:relative;top:640px;margin:0 auto;} .footer {text-align:center;} /*.icy {background:url(_images/23.jpg) no-repeat 0 0} */ .footer a,.footer a:active,.footer a:visited{color:#083f53;font-weight:normal} .footer a:hover {color:white} Burdan da _images/04.jpg kısmını alıyorsun http://us.media.blizzard.com/232309/ linkinin sonuna yazıyorsun. şu çıkıyor resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 "W"= Warcraft "D"= Diablo "O"= Aslında bu bir "O" değil. Crosshair bence. O yüzden Starcraft'ı sembolize ediyor olabilir. İlk 3 harf Blizzard'ın ana 3 oyunu. 4. harf ise çıkartcakları yeni oyunu temsil edecek. Benim teorim bu arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 o diablo fontuyla o o yüzden ortasında artı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Banane, ben anlamam. Crosshair işte crosshair! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Pati'den kim bilirse bu sırrı title verilsin. O kadar sinir stres bir işe yarasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 gözünüz doysun be starcraft 2 niz var. ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 cahıllığın sana kızmamı engelliyor diyim eziş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bu arada o mavi şeyin, küccük ganat gibi birşeyleri var, onu fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ssj4songoku said: "W"= Warcraft "D"= Diablo "O"= Aslında bu bir "O" değil. Crosshair bence. O yüzden Starcraft'ı sembolize ediyor olabilir. İlk 3 harf Blizzard'ın ana 3 oyunu. 4. harf ise çıkartcakları yeni oyunu temsil edecek. Benim teorim bu arkadaşlar. Crosshair'le Starcraft'la nasıl bir bağıntı kurdun helal olsun Da dediğim noktaya gelmişsin, eğer o şekilde olacaksa sıradaki resim S olcak, ve O başka bir şeyi temsil ediyor olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 world of diablocraft http://www.blizzard.com/shared/blizz-com/images/diablo2/wallpapers/diablo_vs_wow-logos/diablo_vs_wow-logos-1280x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Muahahaha barbarian efsaneymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Şimdi Crosshair ile Starcraft arasında şöyle abuk subuk bir bağlantı kurdum. Hani Crosshair = Firearms = Starcraft marine :D. İyi sıkmışım değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tunca said: gösterdiğim yeri bir surat ve siluete bir tek ben mi benzettim universe of starcraft olsun plx sağ tarafa bakarsanız da lazer tabancası, protossların psi blade leri, az altta yine bir tabanca var. UNIVRESE OF STARCRAFT OLACAK. wwi mi neyse işte onun tanıtımı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 arka tarafta hakkaten kırmızımsı biseyler var ama, sag tarafta da var. alevli biseler cıkacak herelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 o ortadan cikan dumanlar aslinda duman degilmis.... TYRIEL'IN KANATLARININ UCLARIYMIS!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 duman mı ki o? hiç farkedememişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 şu buz hedesini bide mor demonic pengueni (evt penguen o) wallpaper olarak verseler bari ilerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 resmin arkasında uzay var gibi kesin sc ghost bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 starcraftla ilgili bisey cikarsa doverim blizzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sc'cilerin gözü doysun ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar