Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yalnız eklemeler var. Runelerden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yeni rune un sag alti, sag ustteki runun sag alti bisiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben yeni bisey göremedim mor yaratığın yeni parçası geldi 23 numara adı icy harfler şu an D O W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 8 görüyorum sanki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu arada gizli resim bolum adlari Frozen Tundra, Drifter Cavern, Icy Cellar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Frozen River dersek hatta tam uyusuyo, bi sonraki Crystalline Passage olabiliir, Glacial Trail olabiliiir, son gun de Ancient's Way olabuluuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu arada mor yaratık, demon penguen cehennemde yaşayan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Harfler artık Diablo'dan uzaklaştı yalnız.. Veya World of Diablo? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yanniz blizzplanet acik, refresh olmus otomatik birden "Stay a while and listen" sesi cikti kulakliklarda urperdim. Dedim Blizzard benim bu cabami gordu de odullenidriyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 World of Diablo gelecek sanırsam muhtemelen... Yandık ki ne yandık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yok öyle birşey. not: önceden de söylediğim gibi, sc2, wotlk, d3 ya da herneyse yeni oyun, hepsi birlikte bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bu arada Blizzard geçenlerde Blackthrone'un Copyrightlarını upgrade etmiş, deniyor BlizzPlanet'ta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu kadar curcunayı wotlk veya sc2 çıkış tarihi için yapıyolarsa iyi küfür yerler benden yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Küfreden tek sen olmazsın merak etme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Blackthorne nedir ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yeni bir oyunun açıklanması %100 zaten de. bakalım hangi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Blizzard Splash'e tracker koymuş haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nerden anladın protoss logosu olduğunu sorusunun cevabı : http://www.starcraft2.com/features/protoss/main.xml sol üstte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Dün yazılmıştı zaten başka bir forumda, adam "Mark my words, next one will be Protoss SC2 Rune" dedi resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kesinlikle bence de buzlar eriyecek ortaya eşşek gibi bi blizzard etrafında 3 yeni oyun duyurusu olacak diablo starcraft warcraft daha ne olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 http://img364.imageshack.us/img364/6592/walrusrg5.jpg harflerden O.W.N.E.D da çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 scorch said: kesinlikle bence de buzlar eriyecek ortaya eşşek gibi bi blizzard etrafında 3 yeni oyun duyurusu olacak diablo starcraft warcraft daha ne olsun :P mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 pöf daha 2 gün var WW invitational açılmasına, şekilde pentagram çıkıcak gibi duruyo zaten, 2 rün daha var muhtemelen fekat her oyundan 1 rün koyuyolar sc wc diablo bitti ne kaldı başka ehe lost vikingsden rün mü koycaklar. arthas ında yerinden kalkıp icecrown un tepesini açması 5 gün sürüo maşallah iyi donmuş bitarafı tabi kaç sene otur otur buzda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hiç bahsedilmemiş bir olay şu anda Clockwise olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 mmo-champion da diab yazılıp uzeri cizgilenip upcomming new game gibi bişi denmiş. Diablo 3 olması cok büyük ihtimal ... (20 sayfa okumadım, aramaya hiçbir zaman inanmadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar