Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk erkeklerinin kompleksli karakteri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dunno said:
cirkinlikten girdiniz lezbiyenlikten cıktınız.

yarası olan gocunur bu kadar asabiyet niye? dogruluk payım oldugunu daha cok kabul etmeye basliyorum

allah allah
ben türk kızları vericidir desem birkaç örnek sunsam, siz karşı çıktıkça da böyle desem nasıl olur acaba
Mesaj tarihi:
dunno said:
konu gercekten bnm tipimle mi ilgili?
sitede dunno kimdir bilirse rahatsiz olucaim biri var ve foto koymak tam da bunu yapicak. kendimi raat hissetmezsem de tamamıyla durust bi sekilde icimi dokebildigim bişeyden vazgecmiş olucam.

/drama
Mesaj tarihi:
Fotosuz ilgi cekemiyor bu tip topicler.
Kiz `her selam verenle tanisirim.` dedi yine de zorlama bir 6 sayfa. Suraya bir fotograf koysa random bir disi, min. 10 sayfa cikar.
Mesaj tarihi:
iyi akşamlar

bir kere dünyanın bütün erkekleriyle tanışmak istemek pek mantıklı bişey deil
sonra bir erkek bir kıza bakıyorsa pekala bunu mastır tezi için kaynak olarak değerlendiriyodur, kendine yeni malzeme arayışındadır, 3131313131313131313131313; neyse arada ciddi bişey gibi gözükür filan açık açık yazayım dedim

ayrıca yeterli mesafeden 1 sn de güzel kötü ayrımı yapılır ama kimse yolda yürürken görülen kız taş gibiymiş hadi kitlenelim diye kasmaz çünkü başka bir tane daha güzle kız geçer sonra başka bir tane daha hangisine diye karar verene kadar hepsi uzaklaşır sonra birisi daha filan uzar gider
oysa bir ortamdayken bir yere kaçmaz daha kolay olur
Mesaj tarihi:
bence durum icgudusel diil. biraz daha cesaret, kendine guven. erkek olsam "ugrasmaya deger mi" de diyebilirdim ama ugrasinca ardından ne gelicei de belli olmyo. belki de cok hoş bisey baslar diye denemek gerekli yaptıgımız diger her sey gibi.
Mesaj tarihi:
Her erkek öküz gibi bakmaz ki. Öküz gibi bakana öküz diyoruz zaten. Bir de anlamlı bakmak var, YERİM SENİ değil de, pek güzelsin küçük hanım bakışı mesela. Olabilir.
Mesaj tarihi:
hayır bi de yani erkekler neden her beğendikleri kızla tanışmak zorunda olsunlar ki? uzaktan beğenmek diye bir şey olmasın mı?
hani böyle karşılıklı tartma anları, nasıl yapsak da nasıl ols aplanları filan.
bunlar hoş şeyler, hemen skora koşulmasın, şeker de yenebilsin.
Mesaj tarihi:
gerekli yorum geldi konuyu kitleyin plx :P

erkekler kızları, kızlar da erkekleri hiç bir zaman anlayamamıştır.. boşa uğraşmayın isterseniz :)
  • Yeni Oluştur...