PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dunno said: cirkinlikten girdiniz lezbiyenlikten cıktınız. yarası olan gocunur bu kadar asabiyet niye? dogruluk payım oldugunu daha cok kabul etmeye basliyorum allah allah ben türk kızları vericidir desem birkaç örnek sunsam, siz karşı çıktıkça da böyle desem nasıl olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Öf yani ne diyeyim ki. Çıkış yolu arıyoruz, tek tek engel koyuyosun yolumuza. ÖM'den yolla fotoğrafını bari hadi, ne yapalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 M 37/izmir tanışalımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 msn ver camdan kesişelim.merhaba diyim sonra ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 uruk hai sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 honda olm sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Zep said: msn ver camdan kesişelim.merhaba diyim sonra ben F isen webcam açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Karag8z said: M 37/izmir tanışalımmı? ahah im all yours babe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dunno said: konu gercekten bnm tipimle mi ilgili? sitede dunno kimdir bilirse rahatsiz olucaim biri var ve foto koymak tam da bunu yapicak. kendimi raat hissetmezsem de tamamıyla durust bi sekilde icimi dokebildigim bişeyden vazgecmiş olucam. /drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Fotosuz ilgi cekemiyor bu tip topicler. Kiz `her selam verenle tanisirim.` dedi yine de zorlama bir 6 sayfa. Suraya bir fotograf koysa random bir disi, min. 10 sayfa cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 wish haklı. eğer güzelsen min 25 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 iyi akşamlar bir kere dünyanın bütün erkekleriyle tanışmak istemek pek mantıklı bişey deil sonra bir erkek bir kıza bakıyorsa pekala bunu mastır tezi için kaynak olarak değerlendiriyodur, kendine yeni malzeme arayışındadır, 3131313131313131313131313; neyse arada ciddi bişey gibi gözükür filan açık açık yazayım dedim ayrıca yeterli mesafeden 1 sn de güzel kötü ayrımı yapılır ama kimse yolda yürürken görülen kız taş gibiymiş hadi kitlenelim diye kasmaz çünkü başka bir tane daha güzle kız geçer sonra başka bir tane daha hangisine diye karar verene kadar hepsi uzaklaşır sonra birisi daha filan uzar gider oysa bir ortamdayken bir yere kaçmaz daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 KESİŞMEYİN,SEVİŞİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 resim gelirse 30 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 türk kızlarının kompleksli karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 valla oyleyiz, katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bi erkek olarak bazen neden öküz gibi baktığımız anlamış değilim. iç güdüsel bi davranışmıdır nedir çözemedim gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bence durum icgudusel diil. biraz daha cesaret, kendine guven. erkek olsam "ugrasmaya deger mi" de diyebilirdim ama ugrasinca ardından ne gelicei de belli olmyo. belki de cok hoş bisey baslar diye denemek gerekli yaptıgımız diger her sey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 forumun erkeklerini gereksiz gaza getirmeyin. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 iyi de görür görmez selam verince de kızlar direkt abaza, barzo yakıştırması yapıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Her erkek öküz gibi bakmaz ki. Öküz gibi bakana öküz diyoruz zaten. Bir de anlamlı bakmak var, YERİM SENİ değil de, pek güzelsin küçük hanım bakışı mesela. Olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 gerekmiyor, çok tırt birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hayır bi de yani erkekler neden her beğendikleri kızla tanışmak zorunda olsunlar ki? uzaktan beğenmek diye bir şey olmasın mı? hani böyle karşılıklı tartma anları, nasıl yapsak da nasıl ols aplanları filan. bunlar hoş şeyler, hemen skora koşulmasın, şeker de yenebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 gerekli yorum geldi konuyu kitleyin plx :P erkekler kızları, kızlar da erkekleri hiç bir zaman anlayamamıştır.. boşa uğraşmayın isterseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 anlamış işte ema apla. tabi o apla olduğu için anlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar