Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk erkeklerinin kompleksli karakteri

dunno

Öne çıkan mesajlar

Belki de o kadar çirkinsin ki anormal olduğun için bakıyolar? asdfasd

Ayrıca kızın konusmak isteyip istemidiğini bilmeden lök diye rahatsız etmek de bir yerde kavalyelik ruhuna ters. Bir yerde değil hatta her yerde ters. Erkeklerin umrunda değil zaten ama bayanların niye hiç umrunda değil bu onu anlamıyorum ben de? Belki de Türk kızları kibar erkeklerden hoşlanmıyolar , nöylekaba saba kroladan hoşlanıyolar. evet çıkarım yaptım. Türk kızları sux.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuya farklı bir bakış açısı getirmesi açısından, Khaled'in bir şarkısının sözlerini koyuyorum konuya, belki konunun gidişatı açısından yararlı olur;

ou alech taadi ou ana megdi bennirane waaaah
marra t'khalti marra tekhti ou l'aashq hbaaaal

n'siti l'madhi bine ahbabek ou ta'zzahwaaaat
bent bladi khyar fou'adi ou zeent eshay'aaaaaat

ellaani eblise barkak men laafes khafi moulaaaak
'bqeet wahdi ma kan saadi aatit'h laaak
Sosyal ağlarda paylaş

mahmut tuncer said:
kafasını çevirip gitmez de o şekilde başlayan bir tanışıklık çok tırt olur, fazla öteye de gitmez. zaten tercümesi de "merhaba sevişebilir miyiz"dir onun.

bahsettigim tam da bu... neden herangi biriyle konusmaya baslamak karsındakiyle beraber olmak istediginin gizli mesajını tasıyo diyebiliyoruz.
zaten beraber oldugumuz kişileri begenmenin yanında onları "tanımamız" da gerekmez mi... bierkegin gelip bi kızla konusmaya başlaması erkegin kıza ilk goruste asık oldugu anlamına gelmemeli zaten. hoş gozukmustur, karsılıklı gulumserler ve konusmaya baslarlar
belki kız aptal cıkar belki sıkıcı ve bi daa konusmazlar her sekilde piç bakış atıp uzaklaşmaktan iyidir?
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün sevgilimle buluşacaktım...
bekledigim durakta hayli hoş yakışıklı bi çocuk vardı...
-xxx otobüsü geldi mi? dedim
-hayır birazdan gelir...dedi
-peki tşkler dedim
neyse benle sohbet etmeye başladı...
ben de karşılık verdim falan, konuştuk, otobüs geldi, aynı otobüse binecektik, bi baktım benim otobüs paramı veriyor, dedim napıosun gerek yok ben öderim dedim, dinlemedi ödedi...tşk etmek zorunda kaldım..
neyse işte, ilk ben inecektim otobüsten, inene kadar muhabbet ettik (annemle aramın nasıl oldugunu bile sordu yaaa, yuhh yaani:P) neyse,
-tel no nu isteyebilir miyim dedi
-ben de sinsi bi gülüş attım, olabilemez dedim
-peki gideceginiz yere ben götüreyim sizi dedi
-hayır tşkler gerek yok zahmet etmeyin ben giderim dedim
sgsdj bilse sevgilimle buluşacagımı kendini nasıl hissederdi acabaaa :D
işte bööle, sokakta tanıştıgınız kızlara pek fazla güvenmeyin derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
mahmut tuncer said:
kafasını çevirip gitmez de o şekilde başlayan bir tanışıklık çok tırt olur, fazla öteye de gitmez. zaten tercümesi de "merhaba sevişebilir miyiz"dir onun.

bahsettigim tam da bu... neden herangi biriyle konusmaya baslamak karsındakiyle beraber olmak istediginin gizli mesajını tasıyo diyebiliyoruz.

e aranızda bir kıvılcım olup ondan sonra "selam, ben x" diye gelişiyorsa olay orada çiftleşme güdüleri harekete geçmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
mahmut tuncer said:

zaten beraber oldugumuz kişileri begenmenin yanında onları "tanımamız" da gerekmez mi... bierkegin gelip bi kızla konusmaya başlaması erkegin kıza ilk goruste asık oldugu anlamına gelmemeli zaten. hoş gozukmustur, karsılıklı gulumserler ve konusmaya baslarlar
belki kız aptal cıkar belki sıkıcı ve bi daa konusmazlar her sekilde piç bakış atıp uzaklaşmaktan iyidir?

kendinle çelişmissin sen.hoş gözükmesi zaten karşısındakiyle beraber olma isteğini beraberinde getirir.ha aseksüelim diyosan ok.

bastırmayın cinsel dürtüleriniz bukadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...