xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Gösteriler, açılış, konuşma şu bu gibi esnek bir program var diye herkes belirli bir saatte orada olmaya çalışmadı, bi de bu var. Maç olunca başlangıç belli, herkes ona göre gitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 maç günleri mecidiyeköy eziyet oluyordu resmen. gittiğine sevindim hani. ama metro kaldıramaz bence o kadar yoğunluğu maç günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 xaty said: 4Ever said: kafama takılan birşeyde. madem bu kadar fedakarlık yaptık o kadar araziden vazgectik. NEDEN Adnan Polat hala yalama peşinde hala anlamış değilim, kongre üyesi kadar yüreksiz mi cıkıp sunları acıklasa. adam karşı çıksa hoş olur mu hem takım, hem kendisi için? stadda kim olduğunu bilmediğin bi sürü insan yuhaladı diye bu kadar olay oldu, adnan polat çıkıp 'nolyo yau' dese nolur? Karşı cıksın demiyorum ki. Bu kadar pasif aciz kalmasın, çık dogruları söyle İşin aslı budurde. Eğer o doğruları söylesin ve biz bu yüzden ASY geri dönelim bir tane galatasaraylı üzülmez yemin olsun. ama başkanın böyle olması herkesi daha cok kahretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Deli gibi kar etmelerini sağladık şehir içinden şehrin kıyısına taşınarak, hala para vermediler biz yaptık modundalar. Halkımız da ne kadar aptal ki buna inananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 barnacle said: http://www.youtube.com/watch?v=TDwP5XhRWLA(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 nileppezdel said: Deli gibi kar etmelerini sağladık şehir içinden şehrin kıyısına taşınarak, hala para vermediler biz yaptık modundalar. Halkımız da ne kadar aptal ki buna inananlar var Senelerdir Eskişehirspor'a da aynısını yaptırmak istiyorlar. Şehrin göbeğinde deli gibi arsa var. Stadın etrafında boş alanlar, çalışma sahası, yüzme havuzu, farklı spor kompleksleri, basket sahaları vs. Şehrin göbek deliğinde hatta. Verin orayı, Mutallıp Çayırı'na stad yapalım diyorlar. Orayı verse takım, 2 tane de yaparlar hem de en alasından, istenilenin fazlasını yaparlar. Başkana kalsa çoktan vermişti zaten de Büyükerşen bırakmıyor sağolsun. Sonra benzer sorunlar da yaşancaksa hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ne kadara mal olmuş bu stad şimdi? verilen arazinin değeri inşa edilen tesisten daha fazladır diye tahmin ediyorum. bi de ali semi yen'in eski yerinin tapusu falan gsninmiydi tam bilemedim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 nileppezdel said: Deli gibi kar etmelerini sağladık şehir içinden şehrin kıyısına taşınarak, hala para vermediler biz yaptık modundalar. Halkımız da ne kadar aptal ki buna inananlar var neyseki bize yapamayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 BiTcH_oFBaT said: neyseki bize yapamayacaklar. buca maçı öncesi tekrar meşale show yapılcaktı herkez istedi forzada en sonunda admin kaldırdı sen bi yap bi daha bu tür bişey yada bursa maçı gibi olaylar çıksın 1 sezon sonra hop sende gel bakayım şuraya derler valla... stada izin vermezler şuan dedikleri gibi gidin başka yerde yapın hemen başlayın stada derler destek bizden de derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Aluriel said: ne kadara mal olmuş bu stad şimdi? verilen arazinin değeri inşa edilen tesisten daha fazladır diye tahmin ediyorum. bi de ali semi yen'in eski yerinin tapusu falan gsninmiydi tam bilemedim onu da. ASY ve Seyran tepe dahil. toplamda 300dönüm arazi verip. 130dönüm arazi alıp üstüne stad yaptırmışız. Üstüne ne stad neden arazi bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ultraslan said: Kamuoyuna! Değerli kardeşlerim, Maçtan sonra bana gelen sayısız taraflı/tarafsız mail ve telefonda bugün yapılan protestonun nedeni ve sonucu ile ilgili çok büyük bir baskı oluşturulmuştur. Her kesimden insanın ortak tavrı ve baskısıyla belki de biraz sert bir açıklama oldu. Yapmış olduğum açıklamadan sonra üzülerek vermiş olduğunuz cevapları okudum. Yazmış olduklarınızdan anlaşıldığı üzere siyasi bir protestodan bahsediyorsunuz. Beni de, başbakanı alkışladığım ve alkışlatmak istediğim için AKP’li olarak değerlendiriyorsunuz. Bakın kardeşlerim; bunu söylemek istemezdim (Çünkü spor ile siyasetin karıştırılması hiç doğru değil.) ama ben hayatımda hiç o partiye oy vermedim. Çocukluğum CHP’li bir ailede geçmesine rağmen ben MHP’liyim ve yazdıklarınız suya yazılmış bir yazı gibidir. Üzülerek söylüyorum ki siyaseti sizler yapmışsınız. ultrAslan’ın önlenemez büyümesini hazmedemeyen bazı insanlar ortamı daha da karıştırmak için akıl almaz senaryolar üretmektedirler. Hatta ben istifa edene kadar yazı yazmayacak olanlarda varmış. 34 senedir bu renklere karşılıksız hizmet eden Oğuz ALTAY’ı bu şekilde konuşmak kimsenin haddine değildir. Tüm fikir ve projelerinize açığım. Tarihimizin en zor dönemlerini geçirdiğimiz bu dönemlerde ki çabamı bu şekilde değerlendirmek oldukça manidardır. Çünkü biz kişileri konuşarak amacımızdan uzaklaşmayız. Hepimizin bildiği bir söz olan; Küçük beyinler kişileri, orta beyinler olayları, büyük beyinler davaları konuşur. Bizim de öncelikli davamız Galatasaray’ımızdır... Bugüne kadar tribünümüzde hiç ama hiç bir zaman siyasi görüşler doğrultusunda davranılmadı. Toki Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın konuşması yenilir yutulur ve hazmedebilir gibi değildir. Kendisinin bu tavrını asla kabul edemeyiz ve ciddi olarak da kınıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde bir açılış esnasında böyle bir konuşma yapıldığını zannetmiyorum. Ancak bu konuşma protestonun hemen ardından yapılan bir konuşmadır ve ne olursa olsun çok da yanlıştır. Bütün bunlar olduğunda şuan itibarıyla yine aynı şeyi söylüyorum; Toki başkanı çok anlamsız ve yanlış bir açıklama yapmasına rağmen tüm şartlar göz önüne alındığında sadece bu maçlık tüm görüşlerimizi bir kenara bırakıp misafirperver davranıp alkışlayabilir veya en azından sessiz kalarak tepkimizi gösterebilirdik. Bu olaylar bizlere yakışmadı. Çünkü tüm dünya bu açılışa odaklıydı. Açıkçası hepimiz sınıfta kaldık. Bu durumu fırsat bilen insanların forumda nasıl yazılara imza attıklarını görüyorum. Hani derler ya "internet çıktı mertlik bozuldu" diye... Siyaset Galatasaray’a fayda verirse alırız, eleştiri hakaret gelirse dimdik karşısında dururuz. Herkes bu konuya nasıl yaklaştığını kendi içerisinde mahkemesini yapsın. Herkesi vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Ben bütün Galatasaraylıların daha makul siyasetten uzak ve renk aşkıyla konuya yaklaşmalarını umut ediyor saygılarımı sunuyorum. Oğuz ALTAY ultrAslan Genel Koordinatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ben sporxteki biyikli adamin yazisina yorum olarak burda konusulanlari yazdim sert bir dil de kullanmadim.Basbakan ve tokinin konustuklari yaptiklari yanlis vs dedim sadece. Buna ragmen yorumum editorler tarafindan onaylanmamis bildigin her yerde sansur var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 4Ever said: Aluriel said: ne kadara mal olmuş bu stad şimdi? verilen arazinin değeri inşa edilen tesisten daha fazladır diye tahmin ediyorum. bi de ali semi yen'in eski yerinin tapusu falan gsninmiydi tam bilemedim onu da. ASY ve Seyran tepe dahil. toplamda 300dönüm arazi verip. 130dönüm arazi alıp üstüne stad yaptırmışız. Üstüne ne stad neden arazi bizim. bi de surekli laf yiyoruz, 3 kurus para vermediler, belese stad aldilar diye, nasil is anlamadim. adnan, kopruyu gecene kadar ayiya arkasini donup egiliyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ya içerdeyken tvde haberler acıktı.orda biri adnan polat yalakalıgı bıraksın falan filan sövdü baya.toki başkanına falan filana.kimdi o ya göremedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Red said: ya içerdeyken tvde haberler acıktı.orda biri adnan polat yalakalıgı bıraksın falan filan sövdü baya.toki başkanına falan filana.kimdi o ya göremedim bi türlü chp grup başkanı idi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 muharrem ince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Sonumuz hayır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aquila said: muharrem ince? evt baktım şimdi resmine bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Haberin linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adam bizim demek istediklerimizi resmen pata küte söyledi helal lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adnan polat istifa etse ne iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 içeriden kaynağım var (yönetim), liseliler feci rahatsızmış. Zaten sevmiyorlardı ednan'ı şimdi baya bir tepki varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 londra'dan bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hiç sanmıyorum ediceğini ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sipeyskeyk said: içeriden kaynağım var (yönetim), liseliler feci rahatsızmış. Zaten sevmiyorlardı ednan'ı şimdi baya bir tepki varmış. hayri kozak koyu liselilerdendir http://www.youtube.com/watch?v=X6pdQmzCenY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar