Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Şimdi ihale iptal edilirse yeni ihale açılması vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 birleştirdim eski başlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 İptal edilmiş : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ya o stad biticek artık geri dönüş yok.ama biraz uzicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Red said: ya o stad biticek artık geri dönüş yok.ama biraz uzicak :) 2016 gibi işallah çıkıcaksınız maçlara :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Perşembe günü açıklama gelecekmiş TOKİ'den. Eren Talu ve büyük bir firma arasında konsorsiyum kurularak inşaata devam edileceği haberleri de yazıyor gazetelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 biz gidip çalışsak? taraftar stad yapmış olur falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 |Joker| said: Red said: ya o stad biticek artık geri dönüş yok.ama biraz uzicak :) 2016 gibi işallah çıkıcaksınız maçlara :D. :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Aslında tam yaz stajı zamanları, atsak Aslantepe'ye kapağı gönüllü staj yaparım. Harç kararım, tuğla bile çalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 said: SON DAKİKA... TOKİ, Seyrantepe projesinde sözleşmeyi feshetti ntvmsnbc.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ahaha, ntvspor şaka gibi yahu. keita'yı almış galatasaray, üzerinden 1 saat geçmiş, son dakika diye haber geçiyor, "seyrantepe sözleşmesi bla bla". bu kadar da olmaz. ayrıca, önemli bir şey de yok ortada. inşaat devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, spor kompleksi inşaatı onaylı iş programına göre yüzde 66 seviyesinde olması gerekirken, yüzde 24'ler seviyesinde bulunduğu, işçi ücretlerinin zamanında ödenmediği, gerekli işçi, malzeme ve teçhizatın yüklenici firma tarafından sağlanamadığı, inşaatta herhangi bir çalışma olmadığı hususlarında Yükleniciye Noter kanalı ile ikinci kez fesih ihtarnamesi gönderildiği belirtildi. doğruysa ztn bu karışıklıka değil 2010 2011 e zor yetişir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 işçilerin grevi konusunda suçu komple işçilere atanlara demiştim orda saçma sapan birşeyler dönüyor bence diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 1- Eren Talu Arap ortagiyla yuzde 49 a 51 lik hisse karsiligi anlasir. Arap ortak bu ise ciddi para yatirma sozu verir, Eren Talu ise isin know-how i ve diger isleriyle ilgilenecektir. 2- Ekonomik kriz etkilerini gittikce arttirinca Arap ortak Talu'ya der ki, ben maddi konuda kendimi gittikce riske atiyorum, neredeyse 350 milyon dolar para yatiriyorum(miktar tam aklimda kalmamis) o yuzden gel sen su ortakligi 35 e cek ben 65 e cikayim. 3- Eren Talu bu teklifi kesinlikle red ediyor. Arap da ultimatom cekiyor sana su kadar sure, cektin cektin, cekmedin teklifimi yuzde 20 ye indiriyorum, onu da cekmedin benden zirnik calismaz ihale de iptal olur. 4- Bu arada Basbakan'dan bu isi gecikmeden bitirmesi konusunda Erdogan Bayraktar emir alir. 5- Erdogan Bayraktar Eren Talu'nun teklifi red etmesini duyunca kuplere biner, ''Ulan sen kimsin etin ne budun ne 250 milyon dolar kazanacagina 150 kazan ne olacak niye isi riske koyuyorsun.'' gibi tartismalara girer. 6- Eren Talu teklifi kabul etse de artik cok gectir ve Arap ortak benden zirnik islemez artik para cikartamam bu sartlarda der, ultimatomu yerine getirir. 7- Bayraktar artik bu isin Eren Talu ile olmayacagina inanmistir, zaten likor fabrikasi ihalesinden sonra onu gozden cikarmistir hafiften. Halkbank kredisini de kendi emriyle durdurur. Ihtar ceker. Eren Talu'yu bitirir. 8- Bu stadin zamaninda bitmesi icin hala Basbakan'dan kesin emir vardir. Bu stad bir iki ay gecikmeyle de olsa tahminen seneye hazir olacaktir. 9- Eren Talu'nun davalar sonucu alabilecegi para 20 30 milyonu gecmez. Onu da Arap ile paylasmak zorunda. Eren Talu bitmistir. Şimdi ne olacak peki? Toki tekrar ihale açacak. İhaleyi alan bir firma olmassa TOKİ inşaata kendi devam edecek. Dün akşam Adnan Polat'ın canlı yayında söyledikleri: "2009-2010 sezonu kesinlikle alisamiyende oynanacak" " aslantepe de hedef olarak satılması beklenen kombine sayısına aralıkta ulaşacağız" " aslantepe 2010 yazında bitecektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Eren Talu dava açarsa (ki açmıştır çoktan parasını alabilmek için) ihale yapıldıktan sonra, yürütmeyi durdurma kararı verebilir mahkeme. İşte o zaman 5 seneden aşağı çözülmez bu iş. Koca GS'nin kaderi bu adamın elinde. Eee ne demişler, işinin başında durucan, ucuza gelsin diye ona buna yaptırırsan böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Yürütmeyi durdurma çıkaramaz. Ortada farklı kitleleri ilgilendiren bi ihale var. Ki ülkenin başbakanı bu stat bitecek dediyse öyle 5 yıl durdurma falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mendoza said: Eren Talu dava açarsa (ki açmıştır çoktan parasını alabilmek için) ihale yapıldıktan sonra, yürütmeyi durdurma kararı verebilir mahkeme. İşte o zaman 5 seneden aşağı çözülmez bu iş. Koca GS'nin kaderi bu adamın elinde. Eee ne demişler, işinin başında durucan, ucuza gelsin diye ona buna yaptırırsan böyle olur. nerden okudun ama böyle bir olasılık yok. 1 sene içinde bitecek işte stad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yürütmeyi durdurabilmeleri için, mahkemenin haklı olabileceğini düşündüğü bir itiraz olması lazım. bu tarihe kadar projenin %60'ını bitirmeyi taahhüt etmiş eren talu ama proje şu an %30'da. kim niye durdursun ki? ekonomik kriz mucbir sebep de sayılmaz. ayrıca eren talu bildiğimiz kadarıyla iyi bir galatasaray'lı, yapmaz öyle bir ayıp. kendisine teşekkür ederiz gönüllü oldu bişe; ama madem paran yoktu niye girdin bu işe diye biraz bozuk da atabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Şimdi kendinizi Eren Talu'nun yerine koyun. Kriz vs. bahane sayılmaz tabiki ama inşaatın ne kadarının tamamlandığına kim karar verecek? Toki mi? Galatasaray mı? Atıp tutan başbakan mı? Tabiki Eren Talu mahkemeye başvurucak, bilir kişi isticek. Planlar incelenicek, keşif yapılıcak, sonra da inşaatın gerçekten % kaçının tamamlandığına karar verilicek. Yeni ihale yapılsa bile mevcut inşaatın üzerine çalışmaların hemen başlanmasını istermiydiniz siz? Önce benim kusurum belli olsun, ne kadarını yapmışım ortaya çıksın isterim açıkçası ben Eren Talu'nun yerinde olsam. Bir GS'li olarak değil iş adamı olarak bakın mevzuya. O zaman siz de bu inşaatın tekrar başlamasına epey bir süre olduğunu göreceksiniz. Ayrıca başbakanın bitirin demekten başka yapabileceği hiçbir şey yok. Çünkü yetki ondan değil. Sadece ihale Toki'de kalırsa o zaman işleri hızlandırmayı sağlayabilir çünkü toki başbakanlığa bağlı bir kurum. Eren Talu iyi bir galatasaraylı da olsa firmasının daha da fazla zarara girmesini istemez bence. Ben Eren Talu'nun yerinde olsam. Ben bu inşaatın %30'unu yaptım. %50 sinin parasını isterim. Yoksa mahkemeye veririm sizi 5 sene buraya çivi bile çakamazsınız derim. İnşallah böyle olur da GS stadına bir an önce kavuşur. Yoksa iş zor arkadaşlar, acı ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Sad but true diyosun. sen diyorsan öyledir tamam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 biri özet geçer mi, eren talu'nun, toki'nin, gs'nin yaptıkları nelerdir, inşaat niye durdu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 @Mendoza. O stat küçük bir apartman veya site,kooparatif değil. Zaten sürekli bilirkişiler kontrol ediyor takip ediyor.Bir inşaat planı var. Belirli zaman dilimlerinde yapılması bitirilmesi gereken noktalar belirlenmiş. Toki de bu planlara dayanarak ne kadarını yapıp ne kadarını yapamadığına karar veriyor. 2.si Bir ihale alıyorsun ve taahhutlerde bulunuyorsun.Teminat mektubu var Eren Talu'nun mesela. Onun bile yanması söz konusu. Onu geçtim tehdit falan yazmışsın mümkün mü böyle bişey deli misin sen? O zaman bende gireyim bulduğum bütün ihalelere ondan sonra tehditle falan para koparayım. Onu bir tek Aydın Doğan yapabilir ben sana söyleyeyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 şöyle bir sorun var. denetleyenler TOKİ'nin bilirkişileri, mahkemenin atayacağı yeni adamların tekrar denetlemesi gerekiyor. Mahkeme TOKİ'nin sözüne güvenecek değil herhalde sanık koltuğunda otururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 raistftw said: Yürütmeyi durdurma çıkaramaz. Ortada farklı kitleleri ilgilendiren bi ihale var. Ki ülkenin başbakanı bu stat bitecek dediyse öyle 5 yıl durdurma falan hikaye. Ligdeki hakemlerle bir tutmayın isterseniz bu işleri. Kitleler kim başbakan kim yani, yargı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 en basiti hak ediş diye birşey var. inşaat daha önceden belirlenen aşamalara geldikce, yüklenici firmaya ödeme yapılır. mahkemenin yapacağı şey şu: kaç hak ediş aldı yüklenici? aldığı ve almadığına resmi kanallardan itiraz etmediği kadar hak ediş almıştır. Yukarıda bir arkadaş demiş; bu öyle ikramiyesiyle aldığı arsaya, duvarcı kalfasına triplex villa inşaatı yaptıran emekli adam işi değil. 100 milyonların söz konusu olduğu büyük bir proje ve emin ol en safhası en ince detayına kadar denetlenen boru gibi sözleşmesi vardır. ha bu arada ben hiç bir engellemez olamaz demiyorum. tabii iyi avukatlarla binbir türlü engel çıkartılabilir kararın alınmasına ama öyle çok uzun sürecek bir süreç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar