FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 biliyorum ben de ordaydım taa patriot zamanında. hatta senin bu nickte bi warriorün vardı aynı clandaydık falan sdfds ayrıca yukarda birileri yazmış, bu oyunu oynayan yoktur burda die de necro ve seventh deli gibi oynuyolar. 7/24 nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sende warriordun sanırım. Benim nickim Gascoine'di patriot'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 30 ocak 2009 i dont care olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 adı neymiş lan adamın ares mi adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 said: Knight online eski oyuncularındanım Abi çok komik ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 nedir komik olan abicim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 üşenmedim baştan sona okudum ve çok güldüm efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 aydınlandım abiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 xunn said: said: Knight online eski oyuncularındanım Abi çok komik ama ya. Neresi komik bende anlamadım açıklarmısın lütfen ? Yoksa amacın sadece post kasmak mı ? @Eternalus Aydınlandın derken ? Sorunun mu vardı yüksek watt'lı ampul mu kullanıyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 yok, böyle içsel bi aydınlanma oldu benimkisi. sormaya cesaret edemediğim soruların cevaplarını buldum, kalp gözümü açtım sır kapısından geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 gerçek ismin çığlık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 xunn said: said: Knight online eski oyuncularındanım Abi çok komik ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Eternalus said: yok, böyle içsel bi aydınlanma oldu benimkisi. sormaya cesaret edemediğim soruların cevaplarını buldum, kalp gözümü açtım sır kapısından geçtim. Hııı... ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Synergenx said: xunn said: said: Knight online eski oyuncularındanım Abi çok komik ama ya. Neresi komik bende anlamadım açıklarmısın lütfen ? Yoksa amacın sadece post kasmak mı ? @Eternalus Aydınlandın derken ? Sorunun mu vardı yüksek watt'lı ampul mu kullanıyordun ? Sadece post kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 xunn kendine gel yeter artık obaa 7665 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ersin mi adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 lol şu topiği garbage da sanıyodum post kasma kelimelerine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 garbage değil de eğlence bölümüne alınabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 tamam ersinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Çastis senin de karanlık geçmişini biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 karanlık geçmişimin üzerine bi troll perdesi çekmeye çalışıyorum. köstek olma destek ol. LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Chastise'le ilk tanışmam Phyxantar'la bir internet cafede bir avuç kalasla kınayt kasışı sırasındaydı. Hoş değildi. Toparladı sonradan çok şükür, dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Chastise ben seni tanımıyorum nedense sen kimsin kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 xunn said: Chastise'le ilk tanışmam Phyxantar'la bir internet cafede bir avuç kalasla kınayt kasışı sırasındaydı. Hoş değildi. Toparladı sonradan çok şükür, dsf. kötü günlerdi solidsnake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Hala sorumun cevabını vermiş deilsin Chastise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar