Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

Baluu said:
atv maçı tekrar veriyor.

şu an bidaha izleyip daha mantıklı bi üzüntü yaşıycam
bide atvden izlemedeim ben 2.golden sonra spiker semihe bi akşam bize gel vercem demedği kalmış çok güzel duygylar ya insanın düyleri diken diken oluyo walla
yaklaşık 1 hafta aha vtrlerde golleri gösteririler artık çok güzellerdi yhah, nasıl elendik ouf.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Oh be valla ne kadar sevindim anlatamam...

Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüsünde...

Hani çok gaza gelmiştik biz.
- İşte Avrupa Birliğinde'de biz böyle son dakika golleri atıcağız.
- Biz var ya biz, Avrupa'yı dize getireceğiz.
- Süper Futbol oynuyoruz öyle böyle değil.
- Müslüman ülkelerin gururu.
- Fatih'in Aslanları.
- Finali kazanırlarsa Devlet Futbolcusu olarak maaşa bağlancaklar.
- Almanya maçı öncesi Cem Yılmaz ile stres attılar.
Ve buna benzer bir ton yaygara.

Kör göze parmak sokmak lazım tabii.
Yenilince "yav biçim maçımızdı, Fatih Terim/hakem yüzünden yenildik"
Yenince "işte böyle bileğimizin hakkıyla alırız"
triplerine giriyoruz.

Oysa oynadığımız Futbol, futbol değil ki arkadaş. Hırvatistan gibi daha basit takımları köşeden dönerek yenen takımız.
Tüm 80 dakika otur otur otur, hiç oynama,
sonra 10 dakikada 2 gol at, uzatmalardan kurtar.
Bu kadar basit bir oyun sergiledik.

Bugünkü ATV'deki salak spikerlerin gazına gelmeyin arkadaşlar.
Hakem gogoşluk yapmadı.
Bizim takım da mükemmel oynamadı.

İki nokta gösteriyim size.
1- Almanların bir golünde, çabuk çevik hızlı hareketlerle tak tak diye bizim oyuncuları geçip kaleye top atmışlardı. Bizde bu tip oyuncular yok. Genç menç diyoruz ama genç oyuncu dediğin atik olur. Bu konuda hiç bir yetenekleri yok. O şekilde hızlı hareket eden oyuncular olsa, değerlendirilebilecek bir ton imkan vardı, şimdikinden çok daha fazla gol atmış olurlardı.
2- ATV spikeri paso hakemi suçlayıp durdu. Yok hakem Almanlara hiç kart göstermezmiş, "buna bile göstermiyorsa başka neye gösterecek"miş felan. Yav Almanlara gösterdiği tolerans kadar toleransı Türk milli takımına da gösterdi, daha ne olsun. En basitinden bariz bir penaltı durumu vardı Türkiye aleyhine, ama orda Türkiye leyhine karar verdi ve bizi bir penaltı riskinden kurtardı. Bunları görmüyor görmüyor, sonra Almanya'ya kart göstermedi diye tutup idam ediyor hakemi.

Milliyetçiliği geri kafalılık gibi görenler Türk milli takımı yüzünden en büyük milliyetçi kesilmişti çok komik olmuştu.
Bir de takım oyuncularına 250bin dolar, Fatih Terim'e 160bin dolar gibi yüksek paralardan bahsediyorlardı. Hani hakedecek bir takım olsaydı helali hoş olsun derdim ama, finale gelemeyip Fatih Terim'in de gitme kararı alması beni çok sevindirdi.

Umarım ders olsun bu da, bir dahakine bu kadar boşa gaz olmayız, futbol turnuvalarını kazanmak istesek bile daha dikkatli davranırız.

bone bişeyden anladığın yok belli bari yorum yapma.

Türkiye iyi oynayan taraftı kaldı ki Türkiye aslarından yoksun çıktı sayısız eksik vardı.
Türkiye almanya dan hatta turnuva da çoğu takımdan daha atik.Ayrca turnuvanın en iyi kondisyonuna sahip takım.Biraz incele en çok koşan ülke Türkiye.
Bu kadroyla Almanya karşısında harika bir mücadele verdi bireysel hatadan dolayı elendik.

Hakem etki altında kaldı penaltıyı çalamadı keşke çalsaydı bu bizim zararımıza oldu lakin ondan sonraki pozisyonlarda eyyamcı oldu.
Fatih Terime e gelince zaten gidecekti grup maçlarında açıklamıştı gideceğini.Fatih Terim gibi birinin milli takım başında beklemesi hata zaten.Ayrıca parayı sonuna kadar helal buluyorum.çünkü az bile alıyor.Fatih Terim Kalitesinde ki çoğu td. daha fazla alıyor.
Tek yanlışı Portekiz maçıydı.

Sonuç olarak Türkiye bir turnuva takımı değil 3. kez katıldığı bu turnuva da buraları gelebilmesi harika birşey.
Sonsuz teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın hakemlerine karşı duygularımı nası açıklasam bilmem ki , gerçi bukadar insanin ahını aldıktan sonra umarım ömrü çürür.

Ben emo oldum. Şu zamana kadar bir sürü derbi kaybettik ligde ama hayatımda bana şu maç kadar koyan başka maç olmadı.Hani şöyle çocuklar gibi böğüre böğüre ağlasam sanki huzura kavuşurum. Üstüme öküz oturmuş gibi, anlatamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bende semihin gölünden sonra kapatcam 2-2 btmiş uzatmada almışız diye rüyaya dalcam .. :(harbi o derece içimde böle kaldı
hani önüne yemek gelir ulan paran yoktur ama onu yemek istersin sana yarım porsiyon verir adam ama tadı damagında öyle kalırki o bi porsiyon daha yemek için herşeyi veririsin ölebişey işte.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:
lol 90dk etkisizdi diye eleştirmek için maçı izlememiş olmak lazım yada semihin topla buluştuğu dakikalarda televizyona bakmamış olmak lazım. adam kaç kere orta sahaya gelip top alıp markajdan kurtulup hemde oyunu rahatlattı bizim için. topla kaç kere buluştu semih maç boyunca allah aşkına. buluştuğundada zaten attığı golle nekadar klas bir golcü olduğunu gösterdi.

90dk etkisizdi diye bir laf çıkmadı ağzımdan.
ayrıca ben bu maçtan bahsetmedim, şu mevcut milli takımın taktiğinden bahsettim. 80 dakka oturuyor oturuyor, son 10 dakika gol atmaya çabalıyor.

byzasz said:
bu kadar boş konuşmak için birde bir saat paragraflar, başlıklar falanlar filanlar yapmış, maçı izlemişmi meçhul..

ben izledim de, sen izledin mi bilemem.

tellos said:
bone herkes gergin saçmalama
futbol bu be
alman alman diye kokktugmuz ülke pasif kaldı
dünyanın eniyi kaleci yetiştiren ülkesinin milli kalecisi yenmiycek 2gol yedi mesela oda var
futbol bu işte
napalım her 2 senede bir yarı final oynayan tkaım diliz işte.

almanlar çok pasif kaldı orası doğru.
bizim seyirciler hop hop oynarken, alman seyircileri ölü gibiydi.
acaba bugün almanya'da önemli birisi vefat etti felan mı diye de düşünmeden edemedim.

Baluu said:
ee şimdi hakem iyi mi kötü mü bone ona gel !

Kötüydü işte, penaltı çalmayınca iyi olmuyor bir hakem !

kötü olabilir onun hakkında birşey demedim, ama "hep almanlara çalıştı, bize hep yamuk yaptı" lafının yanlış olduğunu söylüyorum.

mani said:
EPIC FAIL

hah bunu dedin ya, trendy oldu şimdi de mi?

mani said:
evet çok gaza geldi medya. ama futbolcular gelmedi. o oyuncuların alın terlerine böyle densizce laf söylemek için cidden nefret besliyor olmak gerekir. bukadarıda pes artık. fatih terimin egosuna saldırganlığına laf edilebilir ama oraya çıkan 11 oyuncu ve yedekler dahil her maçta kıçlarından akacak ter kalmamasına rağmen çalıştılar.

Oraya hangi Türk futbolcuyu çıkartsan bu kadar çalışacağına emin olabilirim. Sonucunda "Türk gururu" olmak ve bir de yüklüce para almak var.

Ben Türk futbolcular hiç uğraşmadı, hiç çaba göstermedi demedim.
Ben Türk futbolcuları çok yeteneksizler dedim.
Bir örnek gösterdim ama dikkat etmedin o kısma herhalde.
Alman futbolcuları çok enerjikti, çok hızlıydı, çok atikti. Ama bizim futbolcularda o enerji yoktu.
Hırvatistan gibi takımları kıyısından köşesinden yenen bir takımın Almanlar önünde çok da büyük galibiyet alması beklenemzdi zaten.

roket adam said:
enteresan. bir de her turnuvadan sonra böyle turnuva entellektüelleri türerya ben buna gülüyorum.

enteresan. bir de her turnuvadan sonra böyle büyük bilgi ağaları türerya ben buna gülüyorum.

Roqq said:
Bone, kısaca "ben entellektüelim futbolda neymiş be en iyi spor golf" de daha iyi.

yok canım ne haddime. sizin kadar büyük entellektüel (!) olup mükemmel (!) futbol bilgisine sahip olamam ki ben.

bLackcha0s said:
bone bişeyden anladığın yok belli bari yorum yapma.

birşeyden anladığım yok?
lolsun blackchaos çok komik konuşuyorsun.
fikirlerime katılmıyor olabilirsin ama birşeyden anlamadığımı iddia edecek seviyede değilsin.

bLackcha0s said:
Türkiye iyi oynayan taraftı kaldı ki Türkiye aslarından yoksun çıktı sayısız eksik vardı.
Türkiye almanya dan hatta turnuva da çoğu takımdan daha atik.Ayrca turnuvanın en iyi kondisyonuna sahip takım.Biraz incele en çok koşan ülke Türkiye.
Bu kadroyla Almanya karşısında harika bir mücadele verdi bireysel hatadan dolayı elendik.

Hakem etki altında kaldı penaltıyı çalamadı keşke çalsaydı bu bizim zararımıza oldu lakin ondan sonraki pozisyonlarda eyyamcı oldu.
Fatih Terime e gelince zaten gidecekti grup maçlarında açıklamıştı gideceğini.Fatih Terim gibi birinin milli takım başında beklemesi hata zaten.Ayrıca parayı sonuna kadar helal buluyorum.çünkü az bile alıyor.Fatih Terim Kalitesinde ki çoğu td. daha fazla alıyor.
Tek yanlışı Portekiz maçıydı.

Sonuç olarak Türkiye bir turnuva takımı değil 3. kez katıldığı bu turnuva da buraları gelebilmesi harika birşey.
Sonsuz teşekkürler.

- Madem iddia ettiğin kadar atikler, neden Almanlarda gördüğümüz hareketleri Türklerde göremedik?
- En iyi kondisyona sahip diyorsun, ATV spikeri bile sürekli "çok yoruldular", "kasları öldü", "enerjileri bitti" gibi konuşuyordu?
- Almanlar şimdiye kadar hiç eksik vermemiş. Yoksa sen de "almanlar hiç maça çıkmadı, en çok koşturan bizdik, o yüzden bu kadar yorulduk" diyenlerden misin?
- Hakem o Penaltıyı vermiş olsa bu sefer "hakem penaltı verdik o yüzden kaybettik, o penaltıyı vermeseydi yenerdik" derdik. Yanılıyor muyum? Her futbol maçından sonra söylenilen laf halbuki bu.
- Neden Turnuva takımı değil? Turnuva takımı değilse neden bu takımı çıkardılar? İşte benim sorduğum soru bu. Galatasaray sürekli liglerde turnuvalarda başarılar elde ediliyor, keza Fenerbahçe de öyle. Ama iş Euro2008'e oyuncu seçmeye gelince "turnuva takımı değil" oluyor. Madem bunun sonuçta başarısız olacağını biliyorsunuz, eleştirilere neden kulak tıkıyorsunuz?

tellos said:
bone@ ayrıca annanem maç bittikten sonra teknik analizini senden daha iyi yaptı, ''çok gol atcaz gibi geldi '' bana falan dedi
düşün 70 küsür yaşında kadın
madem izleyerek deil okuyarak anıyorum falan diyosan 4-4-2 falan oku bari

aslan be tellos, hemen Star'a git annaneni maç yorumcusu olarak işe alsınlar. hadi koş koş.
bak bir de 70 küsür yaşındaymış. çok para kazanırsınız evladım.

mADmaXimus said:
ligtvden izledim maci atv spikerini duymayinca bi oh cektim simdi tekrarinda dinleyeyim adami hahah

lig tv'den izlemek lazım, insan bu kadar sinir krizi geçirmez en azından.
bir de trt spikeriymiş. lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...