fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kapattı diye haber çıkmıştı. zaten çok yorgun gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ayrılmış söylediler işte ispanyaya gitmiş tedavi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Off ben de daha var 4-5 gün, iyileşir diye ümit ediodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Almanya'nın da bizim gibi yıldız 3 futbolcusu sakat ya da kart cezalısı. Hırvatistan Almanya'yı devirebildiyse , bizde yapabiliriz diye düşünüyorum. İşte buraya kadar geldik yeter , haddimizi bilelim style sözlerde yazık oluyor takım için. İmkansız bir maç değil , Hırvatistan maçında fena oynamadık , aynı oyunu gerçekleştirebilir pozisyonlarıda değerlendirebilirsek yenebiliriz gibime geliyor. Arda Turan : Türkiye'nin bize inanmasını istiyoruz. Her maçı böyle savuşturduk , yok bunda yeinlicez , şunda yenilicez ; çekirge yok 1 sıçrar 2 sıçrar 3 ünde boka falan fistan laflarıda boş çıktı. Hadi bakalım. Nihat'ı neden arıyorsunuz ben anlamadım , Fatih Terim 2 forvet yapmadığı sürece Nihat'a zaten top düşmüyordu. Hırvatistan maçındada yok gibi birşeydi , bulunan kadro ile de başarıya gidilebilir. Final'e çıkabilirsek kart cezalısı futbolcularımızda cezasız kalacaklar ve final maçında oynayabilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Hırvatistan bizi de devirebilirdi çok rahat, biraz daha becerikli olabilselerdi.. Görmedin mi herifler nasıl defans yaptı, nasıl hızlı basıyorlardı kontra atakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ulan ne çok sakat adam var? Gavurlar inye sakatlanmıyo, ya da biz niye bu kadar dayanıksızız? Mevlüt şans bulacak zannedersem, kendisinden çok şey bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kondisyon yüklemesi nedeniyle sakatlanıyorlar bence.. Ama tabi darbe ile olanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 arda attı naziler şokta merkel alın bunları avrupaya diye haykırıyor viyana han kapısı olmuş bi kaç gündür öyle söyleniyor. neyse ki kimse maganlık yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 arda cezalı almanya maçında oynamayacak : ) Nese seneye kullanırız biz bu postu LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 almanlarda kim var ki sakat cezalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 lahm cezalı sanırım.. şıvanşıtaygir mi ne sakat sanırım.. Başka bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Schweinsteiger'in hatun da sağlammış, başarının sırrı bu olsa gerek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Moderatör olmasam yapacağım yorumla şikayet edilebilirdim sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ağbi çok hoş hatun ama ya, aşık olurdum yani ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oha aşık oldum o nedir <333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 futbolcu olmak böyle bişey demek ki :] edit: Terim bütün idmanı basına açmış. Taktik idmanı vs. herşeyi çekiceklermiş. Coştu yine ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Çeksinler ağbi, zaten idmandaki taktik sahaya yansımıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 edit: yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 öeh be bu ne? yok artık hakikaten yok artık ağlamak istedim şu an resmi görünce ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 eyy para sen nelere kadirsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sweinsteiger oynamıyor mu Almanlar'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o saçlar nası havalanmış öyle aman yarappı keşke o biraları bana getiriyor olsa idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bana getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Schweinsteiger bir kere daha takdirimi kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 schweinsteiger ne ara sakatlandı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar