Breedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yabancı basın türkler anlaşılmaz diyodu hakkaten öleymiş hiç bise anlamadım ben şiir gibi oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 saglı sollu nasıl geldik öyle hamit gordumu vuruyor 2. yarı bi tane oturtacak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 maçın bitimine 2-3 dakika kalmadığı sürece gol atmamalıyız, bu süre geçtikçe mutlaka yiyoruz çünkü. :P bu 45 dakikanın hakkı kesinlikle beraberlik değildi, umarım 2.yarı skora da etki eder oynadığımız futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İlk yarı türkiye çok iyi ama Almanya hatta Löw bence fener de kullandığı taktiğe devam ediyor. İlk yarı baskıyı yiyor ikinci yarı bastırıyor.Ama Türkiye sanırım bu press ve mücadeleyle 80.dkya kadar gider. Sabrinin kanat çok kötü.Sabri zaten bence hayal kırıklığı.Keza gol de ordan geldi. Kazım ve özellikle Uğur boral ve gökhan gönül hayran bıraktırıyorlar çok iyi oynuyorlar. Fatih Terim soyunma odasında gazı verir.Biz bu oyunla finalde oluruz. Üzen şey ise Almanya nın bi kere gelip gol atması.Çok amatörce bi gol yedik.Umarım tekrarı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hamit biraz daha ofasnta iyi olsa çakacak o da bi tane ayağından kaçırdığı fenaydı ya off yarı finalde bu oyun elenirsek yazık günah şu futbolu gördükten sonra ikinci yarı böle devam ederiz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Baluu said: Aga, Hep diyorum ya, ne kadar fenerli o kadar gol şansı : ) Aga hep diyorum ya, milli takıma bile karıştırıyorsun şu kulüpçülüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hotdog said: peki 36. dakikada tribünde gösterdikleri alman kız neydi offf off Sechweinsteiger'in hatun o daha önce tartıştık herkes hasta kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 helal olsun valla bizimkilere uğur, marco, kazım, semih hamit ve sabri ile ayhan döktürüyo vallaha. uğur ve kazım özellikle süper gidiyolar helal olsun vallaha =) bastırın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 takım iyi oynuyorda gökhanla sabriden tırsıyorum sabri ya çarşambanın gururu (çarşambadan adam mı çıkar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Birisi sakatlanmasa bari iyi gidiyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hadi çocuklar inandık ya inandık resmen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 euro08 in en zevkli maçlarından birini izliyoruz. Maçı ATV şifresini ayarlayamadığımdan ZDF ten izliyorum. Almanların Berlin deki ünlü Brandenburg kapısının önünde yarım milyon insanın toplandığını söylediler az önce. Bir o kadar da farklı yerlerde varmış. bi de aynı anda 4chan daki maç topiğini takip ediyorum, size de öneririm. biz gol atınca "allahu akbaarrr" yazandan, biz gol yiyince "WHERE IS YOUR ALLAH NOW?" diye yazıp 1245135 tane copy pasteleyene kadar bir sürü adam var. En çok "Heute werden die Türken erneut in Wien gestoppt." diyen ilgimi çekti :) Türkler bugün viyana kapılarında durdurulacak demiş. Göreceğiz :) Maç çok zevkli lan. Nası yarısı bitti anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Çok basit bir gol yedik. Kahroldum ama 2.yarı çok iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah son dakilarda yemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Fistan said: saglı sollu nasıl geldik öyle hamit gordumu vuruyor 2. yarı bi tane oturtacak gibi :D ağzın bal yesin fistan. Bana da öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya bu hamitle kazim butun toplari harciyorlar ama uzaktan dan dun olmaz boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yalnız istatistikler çok feci, adamların 3 şutu var 1 tanesi kaleyi tutmuş, bizim 15 şut var, 9u kaleyi tutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 fatih terim sanırım egosunu ve kibirini yenmiş.. böyle güzel oynadığımıza göre... ? ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 zydar said: helal olsun valla bizimkilere uğur, marco, kazım, semih hamit ve sabri ile ayhan döktürüyo vallaha. uğur ve kazım özellikle süper gidiyolar helal olsun vallaha =) bastırın :D ya milli takım maclarında bari bu kadar fanatiklik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Madcat said: almanlar oynamaya başlamasa bari diğer maçlarda rakip takım maçın 80% inde domine ediyordu bizi ve kendi oyunlarını oynuyorlardı. ama bu maçta türkiye rolleri değişti ve domine ediyor. almanlar oynamaya başlamasa bari lafına hiç katılmıyor çünkü oynatmayan ve kendi oyununu oynayıp almanları baskı altına alan türkiye. bu oyunu oynadıkları sürece almanların kendi oyunlarını oynamalarına imkan yok. biraz daha sakin olup özellikle kazım topu ayağında daha iyi tutarsa ve kanat ataklarında dikkatli olursak galibiyetten çok umutluyum. ama almanlar sakat takım. en ufak hatayı affetmiyorlar. 2 kere geldiler biri gol oldu biri az kalsın olacaktı. diğer maçlarda takımı oynatamayan fatih terimi çok eleştirmiştim. çok başarısızdı rakibi analiz edip kadro çıkarmada oyun oynatmada. ama bu maçı ayrı bir yere koyuyorum. çok iyi analiz etmiş almanları ve iyi oynatıyor şuanda. futbolcularında hırsı ve kazanmaya olan inançları ciddi anlamda takdire şayan. umarım hem iyi oynayıp hemde kazanan biz oluruz. çünkü bize verilen bu şansı ancak böyle güzel bir oyunun sonunda elde edeceğimiz bir galibiyetle kutlamak yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aktiftablet said: Fistan said: saglı sollu nasıl geldik öyle hamit gordumu vuruyor 2. yarı bi tane oturtacak gibi :D ağzın bal yesin fistan. Bana da öyle geliyor. inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İŞTE MİLLİ TAKIMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 pati de sapıttı bu futbola dayanamadı sajfasf 2. yarı gol yememiz kesin. daha çok atmalıyız. atmadan kazanamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Atıcaz inş.. Semihim yazıcak inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 almanlar oynamaya baslarsa rezil oluruz zaten, umarim baslayamazlar oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 umarım bu sefer roller değişmez, son dakika golünü atanlar almanlar olmaz. ayrıca yediğimiz gol harbiden çok kolay bir goldü. bir de forvetteki eleman gerçekten tek kalmış gibi geliyor, kontraatakta falan tek başına kalıyor pas atamıyo adam, tam o sırada 124 alman saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar