Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

İlk yarı türkiye çok iyi ama Almanya hatta Löw bence fener de kullandığı taktiğe devam ediyor.
İlk yarı baskıyı yiyor ikinci yarı bastırıyor.Ama Türkiye sanırım bu press ve mücadeleyle 80.dkya kadar gider.

Sabrinin kanat çok kötü.Sabri zaten bence hayal kırıklığı.Keza gol de ordan geldi.
Kazım ve özellikle Uğur boral ve gökhan gönül hayran bıraktırıyorlar çok iyi oynuyorlar.

Fatih Terim soyunma odasında gazı verir.Biz bu oyunla finalde oluruz.

Üzen şey ise Almanya nın bi kere gelip gol atması.Çok amatörce bi gol yedik.Umarım tekrarı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

euro08 in en zevkli maçlarından birini izliyoruz. Maçı ATV şifresini ayarlayamadığımdan ZDF ten izliyorum. Almanların Berlin deki ünlü Brandenburg kapısının önünde yarım milyon insanın toplandığını söylediler az önce. Bir o kadar da farklı yerlerde varmış.

bi de aynı anda 4chan daki maç topiğini takip ediyorum, size de öneririm. biz gol atınca "allahu akbaarrr" yazandan, biz gol yiyince "WHERE IS YOUR ALLAH NOW?" diye yazıp 1245135 tane copy pasteleyene kadar bir sürü adam var.

En çok "Heute werden die Türken erneut in Wien gestoppt." diyen ilgimi çekti :) Türkler bugün viyana kapılarında durdurulacak demiş. Göreceğiz :)

Maç çok zevkli lan. Nası yarısı bitti anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
almanlar oynamaya başlamasa bari

diğer maçlarda rakip takım maçın 80% inde domine ediyordu bizi ve kendi oyunlarını oynuyorlardı. ama bu maçta türkiye rolleri değişti ve domine ediyor. almanlar oynamaya başlamasa bari lafına hiç katılmıyor çünkü oynatmayan ve kendi oyununu oynayıp almanları baskı altına alan türkiye. bu oyunu oynadıkları sürece almanların kendi oyunlarını oynamalarına imkan yok. biraz daha sakin olup özellikle kazım topu ayağında daha iyi tutarsa ve kanat ataklarında dikkatli olursak galibiyetten çok umutluyum.

ama almanlar sakat takım. en ufak hatayı affetmiyorlar. 2 kere geldiler biri gol oldu biri az kalsın olacaktı.

diğer maçlarda takımı oynatamayan fatih terimi çok eleştirmiştim. çok başarısızdı rakibi analiz edip kadro çıkarmada oyun oynatmada. ama bu maçı ayrı bir yere koyuyorum. çok iyi analiz etmiş almanları ve iyi oynatıyor şuanda. futbolcularında hırsı ve kazanmaya olan inançları ciddi anlamda takdire şayan. umarım hem iyi oynayıp hemde kazanan biz oluruz. çünkü bize verilen bu şansı ancak böyle güzel bir oyunun sonunda elde edeceğimiz bir galibiyetle kutlamak yakışır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...