Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ciddi acı çektiriyo yav =( böyle sağ gözümün arka taraflarından başlayan, sanki sinüzitin en doruk noktalarını yaşıyomuşçasına beynimin iç kesimlerine doğru bi zonklama yaratan bi ağrıyla baş başayım şuan(alnım falan ağrısa sadece sinüzit dicem ama dış değil iç ağrıyo yav). arada bi coşuyo(özellikle ayağa kalktığımda), arada bi durgunlaşıyo bi hayli. neden olabilir? daha ziyade neyle engelleyebilirim hangi ağrı kesici tavsiyenizdir? p.s: kişisele mi açiyim buraya mı bilemedim, buraya açıyorum en genel yer diyerekten. eğer kişisel konusuysa taşıyabilirseniz sevinirim, affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 onelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Forumda ilaç tavsiye edilmesini prensip olarak doğru bulmuyorum. Öf la mehmet öz gibi konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 gozunun burna bakan ust tarafına dogru hafifce bastırarak ov, kapalıyken tabi. aynı yerin goz boslugu simetrigine de biraz yapabilrsin . ordaki damarlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 cok acıklayıcı olmadıysa, aynaya bakınca gozunun 4 ceyrege bolundugunu dusun, saat yonunde, saat 9 12 arası kısma masaj yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 cok fantastik anlatımlar yapıyhorum sfdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ahaha anlatım mütiş:D deniyim bi tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Tansiyonun fırlamıştır. Maçı izledin mi? Ha bu önceymiş pardon. Kör falan olacaksın o zaman, beyninde tümer var ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yok farkettimki bianda ayağa kalkınca ve oturunca oluyo. tansiyonla alakalı olabilir gibi hakkaten. neyse oturduğum süre boyunca ağrımıyo oturmaya devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Çok geçmiş olsun Drall, stres, sıcaklarla ilgili tansiyon oynamaları neden olabilir. Ben genellikle bir ağrı kesici alıyorum böyle durumlarda, 15-20 dak.içinde etkisini gösteriyor. Umarım geceyi rahat geçirirsin, ama geçmezse bir acil servise fln. git derim ben. Edit: Bilgisayar başında çok durmaktan da olabilir, bence bu durumda bilgisayardan uzak durman iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Tansiyon olur, uykusuzluktan olur, bilgisayar başında çok vakit geçiriyorsan olur, lenslerden olur varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tansiyon + sıcak + pc güzel bi kombo yarattı tabi =/ bide açken ani ayağa kalkarsam gözlerim falan kararır benim, tansiyonla ilgili bi problem de var galiba yani. en iyisi yatiyim ben birazdan. teşekkürler herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 İyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bizim bi rıfat abi vardı boyle diyodu hep biz takmıyoduk 3 haftaya mortingen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ne acaipsiniz yav, sık sık başı ağrıyan bir sürü insan var, baş ağrısının bir sürü nedeni olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 uyu. o acıyı bilirm.fekat acıdan uyunmuyo.ağrının gelceğini anladığın zaman yatcan hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Drall said: bide açken ani ayağa kalkarsam gözlerim falan kararır benim o herkese oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bariz sinüzit bende de gayet güzel yaşanıyo tam şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 nutella yerim said: bizim bi rıfat abi vardı boyle diyodu hep biz takmıyoduk 3 haftaya mortingen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Xaenin said: Tansiyon olur, uykusuzluktan olur, bilgisayar başında çok vakit geçiriyorsan olur, lenslerden olur varsa. (tu) hele burnunuzda kemik eğriliğinden kaynaklanan tıkanıklık varsa daha da çekilmez oluyor. o tıkanıklık kulaklara, göze, başa vuruyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 uyudum geçti bide karnımı doyuriyim tam olur teşekkürler herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Drall said: uyudum geçti bide karnımı doyuriyim tam olur teşekkürler herkese =) as i said sdgfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 başparmakların geniş mi? eğer öyleyse kemiklerinin gelişim hızı normalden yüksek demektir ve gözün sinirlerini sıkıştırır. ansiklopedide okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar