Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurriyet'e ne oldu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar,

Bobiler org da cok gormeye basladim Hurriyet yazarlarinin cok fena salladigi haberleri, (GS macinda Marlon Brando nun dev resmine "ISTE ATATURK RESMI" dedi Hurriyet gibi)

bugun de konu disindaki 17 kizin ayni anda hamile kalmasi olayini gorup Hurriyet in tum kizlarin tek bir babadan olma olayini gorunce meraklandim

noldu Hurriyet'e, bunlar gazeteci degil mi, haberi dogru vermek onemsizlesti mi yoksa son zamanlarda? Gazetelerin en arka sayfalari tum gazeteye yayilmisti artik farkindayim ama, en azindan dogrulardi eskiden :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Artık insanlar haber okumak istemiyorlar, geeçeklik ise hiç umurlarımda değil.

Aslında bu konuda çok uzun şeyler yazabilirim ama vaktim yok. Erotizm satıyor. Sana tavsiye bir kitap, oku: http://www.pandora.com.tr/urun.asp?id=72646
Mesaj tarihi:
hayır hürriyet hep böyleydi ki?

kafam kadar gülşah

http://img213.imageshack.us/img213/2912/volkiwa5.jpg

zamanında erbakan ulusa sesleniş konuşmasını iptal etmişti son anda. e hurriyet haberi yetiştiremeyip yalan rüzgarı diye manşet atıp konuşma olmuş gibi çıkmıştı. hürriyet öledir yani normal.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Hürriyet gazetesini at çöpe.
Ama atmadan önce yazarları kes sakla. Özdil en başta.

ehah sabaha aynısını diyince işlemiyo ama di mi, güzzel
Mesaj tarihi:
"top anne", "gay şarkıcı" gibi şeyler zaten birkaç yıldır sıkça kullanıyordu zaten Hürriyet.

ama internet sitesi apayrı bir salaklık abidesi.
Bazen gazetede yayınlanmayan haberlerin sitede olduğunu farkediyorum.

Belki de sıradan bir kişiye aylık para veriyordur, "al sen bu parayı, internet sitesine random haberler ekle" diyorlar.
Ama 2. sınıf portal sitesinden öteye gitmeyen yazılar oluyor bunlar.

Ertuğrul Özkök ve Aydın Doğan başa geçtiğinden beridir Hürriyet'te bir düşüş mevcut.
Özellikle Aydın Doğan'ın Hükümetle işi olduğu zamanlar Hükümet yanlısı politika izleyip, hükümet ona kazık attığında ise hükümet karşıtı politikaya dönmesi komik oluyor.
Neyse ki belirli köşe yazarları var da, usluplarını koruyup devam ettiriyorlar.

Hani "Hürriyet gazete miydi, lol" denecek bir olay da değil, böyle birşey demek biraz da bilgisizlikten kaynaklanır.
Hürriyet eskiden çok daha kaliteli bir gazeteydi. O zamandan beri takip ediyorum.
  • Yeni Oluştur...