Volfied Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Selam arkadaslar, Bobiler org da cok gormeye basladim Hurriyet yazarlarinin cok fena salladigi haberleri, (GS macinda Marlon Brando nun dev resmine "ISTE ATATURK RESMI" dedi Hurriyet gibi) bugun de konu disindaki 17 kizin ayni anda hamile kalmasi olayini gorup Hurriyet in tum kizlarin tek bir babadan olma olayini gorunce meraklandim noldu Hurriyet'e, bunlar gazeteci degil mi, haberi dogru vermek onemsizlesti mi yoksa son zamanlarda? Gazetelerin en arka sayfalari tum gazeteye yayilmisti artik farkindayim ama, en azindan dogrulardi eskiden :)
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Selam, Güzin Abla'dan dungeon master olur. Böyle bir gazete Hürriyet.
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 İngilizceleri yetmemiş olabilir :) Biraz bakındım, bebeklerden birisinin babası evsiz 24 yaşındaki vatandaşmış, hepsinin değil.
sir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hepsi ama hepsi yılmaz özdilin suçu fsdfsd
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Aman Hüseyin Üzmez'in suçu olmasında, kızlara yazık...
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Hürriyet gazetesini at çöpe. Ama atmadan önce yazarları kes sakla. Özdil en başta.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 duzgun yorum yapabilecek soruyu cevaplayabilecek biri var mi? cidden merak ediyorum :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Artık insanlar haber okumak istemiyorlar, geeçeklik ise hiç umurlarımda değil. Aslında bu konuda çok uzun şeyler yazabilirim ama vaktim yok. Erotizm satıyor. Sana tavsiye bir kitap, oku: http://www.pandora.com.tr/urun.asp?id=72646
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hayır hürriyet hep böyleydi ki? kafam kadar gülşah http://img213.imageshack.us/img213/2912/volkiwa5.jpg zamanında erbakan ulusa sesleniş konuşmasını iptal etmişti son anda. e hurriyet haberi yetiştiremeyip yalan rüzgarı diye manşet atıp konuşma olmuş gibi çıkmıştı. hürriyet öledir yani normal.
sir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sg-1 said: Hürriyet gazetesini at çöpe. Ama atmadan önce yazarları kes sakla. Özdil en başta. ehah sabaha aynısını diyince işlemiyo ama di mi, güzzel
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hürriyetin yurt dışı haber sorumlusu arkadaşım benim bi çekim kulağını :)
Head Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 gazeteler zaten saçmaydı, internet gazeteciliği gibi saçma sapan bir kavramı saçma sapan uyguladıklarını görünce iyice soğudum.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yılmaz özdil yazılarını excel de yazmaya başladığından beri değişik oluyor ya.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Doğan Medya yani, neden şaşırıyorsunuz hiç anlamıyorum.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 "top anne", "gay şarkıcı" gibi şeyler zaten birkaç yıldır sıkça kullanıyordu zaten Hürriyet. ama internet sitesi apayrı bir salaklık abidesi. Bazen gazetede yayınlanmayan haberlerin sitede olduğunu farkediyorum. Belki de sıradan bir kişiye aylık para veriyordur, "al sen bu parayı, internet sitesine random haberler ekle" diyorlar. Ama 2. sınıf portal sitesinden öteye gitmeyen yazılar oluyor bunlar. Ertuğrul Özkök ve Aydın Doğan başa geçtiğinden beridir Hürriyet'te bir düşüş mevcut. Özellikle Aydın Doğan'ın Hükümetle işi olduğu zamanlar Hükümet yanlısı politika izleyip, hükümet ona kazık attığında ise hükümet karşıtı politikaya dönmesi komik oluyor. Neyse ki belirli köşe yazarları var da, usluplarını koruyup devam ettiriyorlar. Hani "Hürriyet gazete miydi, lol" denecek bir olay da değil, böyle birşey demek biraz da bilgisizlikten kaynaklanır. Hürriyet eskiden çok daha kaliteli bir gazeteydi. O zamandan beri takip ediyorum.
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bir başka rezalet. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13491855
Öne çıkan mesajlar