evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bilmiyorum açıldı mı bu comic strip in başlığı, ben bulamadım aramada açayım dedim. Bahsedeceğim strip hafiften OotS tadında, ki çoğunuz zaten biliyordur bunu. Adı "Looking for Group" olan bu strip, Order of the Stick ile aşağı yukarı aynı espri anlayışını yansıtsa da, çizim olarak çok daha üst seviyede. Bazı bölümlerde OotS etkileşimleri ciddi şekilde göze çarpabiliyor kendilerinin, yine de, hayatımıza Richard gibi bir karakteri eklediği için minnettarım kendilerine :D Karakterleri kısaca tanıtayım: Cale'Anon : Partinin Lawful Good elf Hunter ı ve serinin esas oğlanı kendisi. Çok saf ve temiz bir kişiliği var, ama bu saflık bazı durumlarda salaklığa kadar gidiyor. Yine de güçlü bir savaşçı, sağlam bir okçu ve kendini kurtarmayı biliyor. Hafiften Drizzt benzerliği mevcut. Richard : Grubun Chaotic Evil olan undead warlock karakteri olan Richard, aynı zamanda komedi anlayışı en üst düzeyde gelişmiş elemanı. Herhangi bir gerekçesi olmadan herşeyi yoketmeye meraklı olan Richard, Cale'anon un kendisine taktığı lakaba da çok ciddi tepki veriyor -"Dick". Gruba katılmış olmasının sebebi kendi deyimiyle "tamamen sıkıntıdan", yoksa kesinlikle lawful good bir karakterle işi olmazmış, öyle diyor kendileri. Belkar ın kafasında baya güçlü bir warlock düşünün, aha bu işte:D Örnek diyalog for Richard Kendisi üzerlerine saldıran bir grup troll ü tekme tokat haşat ettikten sonra "nası yani? O_o" diye bakan diğerlerine döner ve; "I drained the soul of a monk once. It tasted like chocolate." der. Benn'Joon : Kısa adı Benny olan bu arkadaşımız, bir tauren tarafından büyütülmüş, bilinmeyen(ya da henüz açıklanmamış) bir ırka mensup bir priestess. Aynı zamanda şiddete karşı eğilimi sebebiyle tekme-tokat dövüş yeteneği de var, paralı askerlik yaparken gruba dahil oluyor kendileri. Krunch Bloodrage : Benny i yetiştiren tauren kişisi kendisi. Grubun fiziken en güçlü karakteri(bir bölümde gruba saldıran bir Sand Dragon a tackle atıp boynunu kırıyor arkadaş. oha.) olmasına rağmen, good/evil olaylarına farklı yaklaşımı ve aslında bir araştırmacı(scholar?) olması sebebiyle bilge bir karakter. İlerleyen bölümlerde Richard ın eski companion ı olan imp lordu Hctib Elttil(tersten bi okuyun, Richard ın espri anlayışına bir örnek daha. imp le olan ilişkilerini yansıttığını düşünerek bu ismi vermiş kendisine) de olaya dahil oluyor, o noktadan sonra iyice kopacak olaylar, az bişey spoiler olsun bu da:D
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Valla karakterler WoW dan apart gibi görünüyo evet, ama ben pek bilmiyorum o muhabbeti, olabilir de yani. Bu arada ilk mesajda hıyarlık edip link vermemişim:D Aha aşağıda linki de: Looking For Group #1
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bayağı hoşmuş,kaçıncı bölümünde şu an?
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 158 yeni çıktı bugün okudum, yenilerin eklenme periyodunu tam bilmiyorum yalnız, sitede yazar muhtemelen.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 güzelmiş bayağı, 100 küsür bölüm okudum daha şimdiden=) tabii oots in yanına bile yaklaşamaz, o ayrı ama yine de güzel:D
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Aramaya inanalım arkadaşlar. /Xunn
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ahah ben bir ara bunun tam tersini yazmayı düşünüyordum vay be. ben dünyanın en evil insanı olacağım deyip sürekli milletin kahramanı durumuna düşen adam modunda o geldi aklıma şimdi
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 biraz ilerledim de çok sarmadı beni ama yapacak daha iyi bir şeyim olmadığından okuyacağım sanırım. oots döver zaten bunu.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lafımı geri alıyorum sanırım sarmış :p
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Esprileri oots'nin yanına pek yaklaşamıyor ama çizimleri oldukça iyi.Birde Richard var farklı olarak tabi,kötülük konusunda Belkar'ı geçen :)
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben sevdim ya baya güldüm bazı yerlerde heh
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Basladım ve bitirdim.. Acıkcası order of the stick kalitesini bulamadım ama gayet guzel..ozellıkle wow fanları icin tavsiye edebilirim:)
Venator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bütün olay Richard valla :) Zevkli ama, öyle çok güldürmedi beni ama eğlendirdi genel olarak takip etmeye devam.
Apis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Looking For Group: Slaughter Your World Film ne yazıkki 2009'a sarktı ama.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ne grubu arıyosun? sonlu abelyen grup mu? döngüsel grup mu? bölüm grubu mu? sonsuz döngüsel grup mu? matrix grupları mı? :<
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 traileri simdi izledimde, richardin katliyam triplerinşi cok sevmesemde trailer cok bomba olmus
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aslında güzel ama o warlockun her bölüm sonunda "bakın ne psikopatım ehi" tarzı çıkması sıkıyo baya bi
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben hala gülüyorum onun psikopatlıklarına tabii çok absürd kaldığı noktalar da oluyo ama komikliğinden pek bişey kaybetmedi bence, çünkü her zaman ayrı bişey bulabiliyo
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Richard ın 11. sayfada söylediği lafa hala gülüyorum ben : "Bad news Cale. I'm afraid that your position as my closest companion is being replaced by the fellow who just 'tackled a dragon'." :D
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Richard bayağı koparıyor ya eheh. 150 küsür bölüm okudum 2 günde.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yeni bölümler bi tek beni mi bayıyor? sırf meraktan girip okuyorum
progamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bu son çıkan bölümler bayıcı evet biraz. Böle büyük savaş falan derken aynı Order of the stick teki grubu böldüler bayıyo haifiten. Bunlarında toparlanmaları lazım.
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Son bölüm fena olmamış(226). OotS gibi bunlar da dağıttılar, hatta daha erken bile dağıttılar da, nispeten daha kolay toparlanacaklar gibi bi his var içimde. Ne olur ne olmaz spoilerı En son Krunch babasının ölümüyle klanın adının hakkını vererek Bloodrage e geçip ortalığın annesiyle seksek oynuyordu, şimdi olaya Cale'anon la Richard da dahil oluyo ki, feci komedi geliyor bence.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bundan aylar önce bu seriden haberdar olmuştum ama çok takip edememiştim.. bugün yaklaşık bi 4 saat önce yeniden keşfettim.. ve nasıl olduysa az önce bitirdim.. ADAMIM RICHARD!!!! ve tavşanı
Öne çıkan mesajlar