Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Dracula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 citizen kane aquila kusura bakma ama doğruysa sen patladın sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 black friday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 rüzgar gibi geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben patlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Invasion of Body Snatchers The Thing from Another World Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 It's a Wonderful Life Double Indemnity Arsenic and Old Lace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 The Maltese Falcon Brief Encounter Rope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 The Trial ( 1962 yapımı ama aynı bunun gibi bi sahne var eminim ) 8-) 2 tane de sallıyım : The Stranger The Third Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 adam sallarken tutturdu işte ne güzel,The Third Man film asdfsd yeni geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 The Third Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben bildim cunku arkadasin mesaji editlenmis hehe daha once oldu bu olay bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 zegna gelsin sayarsa sayar,saymazsa... (çok duygusal yazdım lan) 2 günde bilemediniz ben ne yapayım sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 http://img47.imageshack.us/img47/4829/fakyeeeamq0.jpg kolay bir tane daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 black cat white cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Tatar Ramazan'a benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 amores perros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Geç kaldık be. Amores Perros doğru . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 DarKRideR said: zegna gelsin sayarsa sayar,saymazsa... (çok duygusal yazdım lan) 2 günde bilemediniz ben ne yapayım sadfs daha once sam yazmisti editli galiba kabul edilmemisti sonra baskasi yazinca onunki sayilmisti kurallarda acik acik yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ben orda ilk önce sadece Trial'ı yazmıştım sonra yanındaki parantez içini yazmak için editledim. Sonra da 3 tane hakkım olduğunu hatırladım 2 tane daha yazmak için editledim. Film adı değiştirmedim hiç. Editin yasak olduğunu bilmiyordum. Ama yasaksa sayılmasın tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 mADmaXimus said: daha once sam yazmisti editli galiba kabul edilmemisti sonra baskasi yazinca onunki sayilmisti kurallarda acik acik yaziyor ben değildim de başka bir arkadaş yaptı evet, ismini unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 amores perros söylenmiş çok az resim koyuluyor be baktığımda bilinmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Amores Perros doğru :) Öncelikle şunu da belirtmek isterim,vizyon bölümü olarak şuan ciddi bir moderasyon sıkıntısı çekiyoruz.Zegna yok,Penth'in işleri var bende yazlıktan 56k ile anca geceleri girebiliyorum. Yarışma tam tatile çıktığım sırada başladığı içinde pek takip edemedim,şimdi elimden geldiğince desteklemeye çalışıyorum.Yarışma da ortaya çıkan aksaklıklar yüzünden herkesten kendi adıma da,moderasyon ekibi olarakta özür dilerim :) Bunun yanında SBNN'inki sayılabilir bence.1 gün boyunca durmuş bir ss ve SBNN'in editleri de değiştirme değil ekleme üzerine ve editinin üstüne de 5 saat kimse birşey yazmamış :) Tabii Zegna bilir,adam admin elimden birşey gelmez sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yenisi,yine çok kolay izleyene :) http://img149.imageshack.us/img149/336/aglamalanyp9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 rambonun en son filmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar