Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Şu oyun bi Most Wanted kadar güzel olsun, bak Underground 2 demiyorum, hemen alırım valla. Özledik ya adam gibi bi NFS'yi. He bak NFS4 gibi de olabilir, ona da hayır demem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Carbon'da en beğenmediğim özellik araba statlarının -neredeyse- aynı olmasıydı unlock arabalarının da öyle. Umarım bu hataya düşülmez. Kojiroh : NFS4 gerçek bir efsaneydi, benzerinin bile yeniden geleceğini sanmam, ama yok eğer head-to-head yarışmak, polis yada kaçak olabilmek, internetten araba indirebilmek, araçların hasar alması tamire para harcamamız gerekmesi gibi gibi özelliklerinin en azından birkaçını bir NFSye hikayeli şekilde yerleştiğini görürsem gözüm açık gitmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kırmızı üstü açık BMW'mi sağını solunu dağıta dağıta dağlı yollarda sürerken hiç sevmediim franbuazlı dondurma yiyişimi hiçbi oyun hissettiremez NFS4'ten başka. XP'de adam gibi çalışsa da oynasak ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 XP'de adam gibi calisiyor, 1-2 ay once oynuyordum ben. Hatta hayvan cozunurlukle falan oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oynanış videoları. açıkçası ben beğendim. http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 o arabalar arasında bitek enzo'yu biliyorum. dodge viper falan yokmu ben onu biliyom bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu araba için oynarım http://games.tiscali.cz//images/nfsundercover/bmgr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Most Wanted Remake olmuş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 olabilecekse olsun zaten mw süper oyundu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Most Wanted 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Most Wanted ve Carbon konu bazında birşeylere sahip olması çok güzeldi.2'sini karmanlasalar bile yeter gibi geliyor.Araçlardada lütfen eskiye dönsünler.Artık Juiced 2 oynamak bile daha fazla zevk veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hastırlan bmw m6 mı o? enzo varmış bide sonunda bağlmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yeni videolar geliyor. http://www.gametrailers.com/player/40447.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bu Police Chase trailer'i saka gibi. Bu kadar dandik olamaz video. Dusuk FPS, PS2 grafikleri falan. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 eheh bildiğin MW olmuş baya bayaa. Grafikler cilalı biraz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 trailerdaki karakterlerin hangileri gerçek hangileri sanal ?? bence gayet saracak realism pro street'te yeterince var.. görüntü kalitesi arabanın hızlanması vites geçişleri.. gayer süperdi.. underground 2 ye kıyasla çok büyük gelişme var.. pro street'te eksik olan serbest dolaşma ve hep aynı şeylerin olması.. sanırım müthiş grafiklerle carbon-most wanted oyun tarzının birleişimi çok zevkli bir oyunu da beraberinde d getirecek gibi görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ya hakikaten bizim insanımız bi tuhaf. biri der consept araba isteriz diğeri der yollarda gördüğümüz arabaları isteriz doğal olarak bunların hepsine karşılık vermeleri mümkün değil. Underground 1 e laf edenler olmuş yahu serinin en güzel oyunuydu bence çığır açtı tek kelimeyle. most wanted ı da çok eğlenerek oynadım ben. Carbon'u da bitirene kadar oynadım ama sonrası olmadı benim için pro streetse daha başından kaybetti gözümde. EA'in yaptığı açıklamada carbon ve ps'nin fail olduğunu kabul ettiklerini söylemişler demek ki benim gibi düşünüyorlar ve hatanın farkındalar sırf bu bile yeni çıkan oyunu alıp denemem için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eğer son video yu izlemişsen araba kontrollerini grid e benzetmeye çalışıp taxi driver gibi oynanışa çevirmişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 http://ps3.ign.com/dor/objects/14234994/need-for-speed-2008/videos/nfs_102708.html PS3 oynanışı, developer yorum yapıyor bazı özellikler üstüne. Oyun gayet akıcı ve grafikler cidden hoşuma gitti. Çok güzel özellikler var, izleyin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 allahım ya. adam fizik şöyle fizik böyle diye söleyip duruyo ulan sora 200 ile giderken nası geriye takılır onu sölüyo. bi de üstüne araba halen yola amele sümüğü gibi yapışıyo. el freni çekmedikçe ne kafadan kayma ve arkadan kayma var. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sen yanlış başlıktasın o zaman Mr_Hand:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ya oyunda zerre fizik yok adamlarin "fizik soyle, fizik boyle" demesine uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 düşmüş malum yerlere, yok mu oynayan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Yazık adamlara yahu. Heralde yine oyuna pek bişey ekleyememişler ki paso ne kadar süper 360 derece dönüş yapılabildiğini gösteriyolar. Pro Street çıkmadan önce de ne kadar şahane duman efekti olduğunu gösteriyolardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ilk izlenimler rezil bi oyun oldğu yönünde. gerek grafikleri gerekse oynanışı çok kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar