Kevinromeo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 FreEmoon said: o zaten hepten komik bir olay. Her talentle PvP diye bişey varmı bu oyunda ya :D. İyi fire mageler, arcabe mageler, desto warlocklarda PvP yapsın o zaman. Blizz dizaynerlar topluca rogue takılıyor galiba. Acaba ne zaman mage açarlar :D herhangi bir talent treenin PvP yapamama durumunun olması zaten salakça! Ki hele bu DPS class içinse...Bu zihniyet yüzünden oyunu bırakan dünya kadar insan var.Dest warlockta,arcane magete pvp yapar yapmalıdır ve aynı şekilde hunter/mage/warlock/rogue gibi dps classlar istedikleri tree ile pvp veya pve yapabilmeliler. Oyunun bu sağlıyamaması zaten berecemediğini gösterir. Aranızda 1 kişi çıkıpta ben X classa PvP için talent tree yapamam diyebilirmi ? Blizzard talent tree yükünün altından kalkamadığı için durum bu halde. Yoksa maharet değil bu, boşu boşuna övmeye kalkışma... Fire veya Frost mage farklıdır aynısı Marksman ve Beastmaster hunter içinde geçerli. İkisi still olarak birbirinde farklıdır sen birini seçip oynayabilmelisin ve oynadığın oyunda sana her iki koşulda da eşitlik sağlamalı. Eskiden mesela Fire ve Arcane mage vardı. Biri daha burst dmg tı ama ikiside pvpde eşit şartlardaydı. oy oy şimdi anlatsam uzun sürer bi de anlamayanı çıkar neyse.... 2 talent tree koysaydı blizz belki becerebilirdi o zaman... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Vanish fixlensin kaçıcaz da hala buglu :( üstümde pet varken kaçılmıyor :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Vanilla WoW. Her class her specte PvP yapamaz, hiçbir firma öyle birşeyi dengeleyemez. Bu oyunun pvp'si arena etrafında döner, kimse gidip 1v1 combat için classların talentlarıyla oynamaz, oynamamalı. Şu an tek pvp treeleriyle pvp'de dengeyi sağlayamıyor Blizzard, 3er taneyi nasıl bir dengeye sokabilirsin? Akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Wispy said: TBC başında rogue en ezik classtı. Eee heralde öyle olacak, rogue =item demek, TBC başında itemmi vardı. Ama sezon 1in ortalarına doğru item olayı çözüldüğünde gayet ciddi derecede oturmuş bir classtı. Sizi yenen classlar olması sizi ezik class yapmaz, bu olması gereken bişeydir. MMO oynuyoruz herkezi kesmessiniz. Herkezi kestiğiniz durum eşit değildir oturmuş dengeli class Şuan roguenun antisi yok şimdi rogue oturmuşmu oldu. Ama o clos talentteyken bence en dengeli halindeydi rogue, o zamanda blind kullanıyordu ama peynir ekmek gibi blind basamıyordu bir bedeli vardı. üstüne çıkmış bir wariordan dalga geçer gibi ışınlanarak kaçamıyordu. Şimdi Rogue gören warrior tırsıyor bumu denge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Vanish fixlenmez. Fixlenemez. Fizik motoru el vermiyor zaten açıkladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aslında pek öyle olmadı ya. ben outlands ilk 70 lediğimde 31/0/30 backstab oynuyordum. daha sezon falan da başlamamıştı. dagger halimle gayet başa çıkabiliyordum çoğu class ile çünkü abuk resilience yoktu. sonra ara verdim oyuna. döndüğümde sezon 1 çoktan başlamıştı ve aynı specle oynamaya devam ettiğimde madara olmuştum. 60 energy ile 1k bs vura vura ölmüyordu clothieler :( yoksa ben çok sevdalı değilim hemo spamlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Vanish'in nesi fixlenecek? Sen git havada uöan icelance varken vanish at sonra OMGG ROFL VANISH BUG FFS. Azıcık takip edin. gidip warrior'ın swing timerı geldiğinde vanish atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oturanboaa said: Varya aslında mageler bu kadar ağlıo pve de dmg düşük warlocklarla kapılamıos diye aslında yapılcak iş çok basit. CoE i %10 arttırıp lock larn dps i %10 azaltıcan. Bide magelern dps ini %5 arttırıcan. Çok çok aşırı basit talentlarla küçük oynamalarla bu iş dengelenir. Niye böle düşündüümü söliim. Mage dediinin konsepti yakar yıkar döver ezer. Ortaya atlar herkezi patlatır ama çabuk ölür. Her oyunda böledir. Warlock dediinse tamamen debuffer class olmalı diğer casterları bufflamalı ve pve dps ağacı kesinlikle affliction olmalı. Destroysa demoyla hybridlenip burst dmg dan dolayı pvp ağacı olmalı. Ama şu an wow da tam tersi :p Bu arada şu an rogue ların state i şöledir arkadaş. Hemen hemen her duruma bi counter ı var roglarn. İşte diors şu şöle olmazsa rog naabar böle olrsa naabar falan... Ama şu şöle dediklerimizin hepsi war rog tamamen combatı controlu dominate edebilior ve karşıdaki adam rogun hata yapmasını beklior. Yoksa rog teke tek te her class ı keser. Anca işte rog bi hata yapıcak yada bişi miss resist yapıcakta. Biz de o hatayı güzel kullanıp rog kesicez... Kaçmaya karar vermezse tabi. Ki şunuda belirtim. Rog şu an oyunda combatın yerini zamanını tayin edebilen istedii zaman kaçabilen ve asla kaçırmayan tek class. Hadi bu alti çizili şeye biri hayır desin :D Rogue her class ı kesemez yada 1 class hepsini kesemez bazı sınıfların biririne üstünlüğü var ayni gear ve skill de warrior vs rogue kaybeder aynı şekilde Druid vs rogue olsada kaybeder veya hata yapar veya önce yakalanır ama herzaman kazanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 KingOfLoss said: Vanilla WoW. Her class her specte PvP yapamaz, hiçbir firma öyle birşeyi dengeleyemez. Bu oyunun pvp'si arena etrafında döner, kimse gidip 1v1 combat için classların talentlarıyla oynamaz, oynamamalı. Şu an tek pvp treeleriyle pvp'de dengeyi sağlayamıyor Blizzard, 3er taneyi nasıl bir dengeye sokabilirsin? Akıl fikir. Dengeler ya da dengeliyemez diye kabul edenlere yedirir...PvP yi broken yapan talent treeler değil önce bunu bi idrak edelim ? TBC de verilen gereksiz abilityler ve AHQ40'tan beri süre gelen healer item hataları... Druide verdiği CC ile oyunu patlattı ve hala casterlara CC vermeyede devam ediyor blizzard. Mage için gelen ice shatter da bir o kadar imba ve broken! Oyunun içine sıçan kendileri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 abi çoğu fikrinize katılsamda.. blinda laf atmayın lan! anamız ağlıodu powder temin edicez die, yeminlen blind attığımda içim bööle cızbız ediodu abi, herkes herşeyini beleşe atıodu pvpde biz nie atmayalım? blindın beleş olması çok mantıklı ve güsel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 @ozii bi zahmet kazanamasın. hoş o da istisna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bir de poisondu o zırt pırt cleanse çekerlerdi. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 KingOfLoss said: Vanish'in nesi fixlenecek? Sen git havada uöan icelance varken vanish at sonra OMGG ROFL VANISH BUG FFS. Azıcık takip edin. gidip warrior'ın swing timerı geldiğinde vanish atmayın. Havada uçan yani travel eden olan herşeye rogue vanishler ve kendisine gelmez bu spell. Zannedersem TBC playersın o yüzden idda etmen normaldir. Vanish oyunun ilk zamanlarında travel ederken kullanınca işe yaramıyordu. Sonradan blizzard bunu düzeltti. Ama TBC ile yeni buglarla doldu oyun ve şu anda broken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 wastyrx said: abi çoğu fikrinize katılsamda.. blinda laf atmayın lan! anamız ağlıodu powder temin edicez die, yeminlen blind attığımda içim bööle cızbız ediodu abi, herkes herşeyini beleşe atıodu pvpde biz nie atmayalım? blindın beleş olması çok mantıklı ve güsel oldu :D İşte o blind kimseye koymuyordu, herkez blind yediğinde içinden "neyse en azından maddi olarak zarar verdim adama" diye avutuyordu kendini :D. PvP'de pot çektirip kaybetmek gibiydi bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gief us swirly ball back ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 nası koymuodu abi, bana ööle bi koyuyoduki anlatamam :( o zamanlar para değerliydi bide pve=0dı benim için, ööle para için farmda yapmazdım pek.. git pple humanoidleri işin gücün yoksa onumu yapacam pvpmi yapacam aşırı bi zmn kaybıydı roguelar için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Kevinromeo said: KingOfLoss said: Vanish'in nesi fixlenecek? Sen git havada uöan icelance varken vanish at sonra OMGG ROFL VANISH BUG FFS. Azıcık takip edin. gidip warrior'ın swing timerı geldiğinde vanish atmayın. Havada uçan yani travel eden olan herşeye rogue vanishler ve kendisine gelmez bu spell. Zannedersem TBC playersın o yüzden idda etmen normaldir. Vanish oyunun ilk zamanlarında travel ederken kullanınca işe yaramıyordu. Sonradan blizzard bunu düzeltti. Ama TBC ile yeni buglarla doldu oyun ve şu anda broken. TBC öncesi de sadece rogue oynadım, iddaa ettiğin şey absürd. her zaman böyleydi vanish. On defa "fixledik" dendi hiçbir zaman olmadı. Şu oyunun spell mekanikleri casterın elden çıkışına bakar, hedefe vuruşuna değil. Mesela bir frostbolt elden çıktığında target frozen değilse, frostbolt targeta temas ettiğinde frozen olsa da shatter'dan etkilenmez. Mekanikleri takip edin biraz. -Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Xo said: bir de poisondu o zırt pırt cleanse çekerlerdi. QQ Oyunda 2 class ta var poison cleanse :) Bide şuna ayarım... Bu talent dk yada gelicek... Poison cleanse resist... Bu nedir abi ya saçmalıın daniskası! Bi class ın beni debufflamak için skill i var bende bu debuff ı counterlamak için bi skill var ama blizzard bide bu skill i kullanamıym diye adamlara talent koymuş... Valla şaka gibi. Gerçi shiv geldikten soora poison cleanse kullanmakta saçma oldu ama neyse. Aynı şekilde despell resist mechanicleri böle saçma bi dünya olmaz ya. Herkese verdiler dispeli şimdi herkeze dispel immune veriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sonuç olarak rogue un combatta ccsi blind sen onu bi tuşla silersen Q_Q olurum ki :P bu arada boa adın cem ve çeşmedemi oturuosun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Rogue un pvp de düzgün bir yere gelmesi Season 1 ortası değil season 2 ortası ve ilerisidir. Warrior la Rogue u karşılaştırıyorum 15 sec intercept vs 30 sec teleport Dispellenemeyen hamstring vs Cleanselenebilen crippling İşe yarayan WF totem vs İşe yaramayan WF totem Dispellenemeyen Mortal Strike vs Dispellenebilen Wound Poison Taktiksel olarak daha kullanışlı warrior disarm vs RNG riposte Plate vs Leather Fear Immunity vs ????? Intimidating Shout vs Blind Piercing Howl vs ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oturanboaa said: Varya aslında mageler bu kadar ağlıo pve de dmg düşük warlocklarla kapılamıos diye aslında yapılcak iş çok basit. CoE i %10 arttırıp lock larn dps i %10 azaltıcan. Bide magelern dps ini %5 arttırıcan. Çok çok aşırı basit talentlarla küçük oynamalarla bu iş dengelenir. Niye böle düşündüümü söliim. Mage dediinin konsepti yakar yıkar döver ezer. Ortaya atlar herkezi patlatır ama çabuk ölür. Her oyunda böledir. Warlock dediinse tamamen debuffer class olmalı diğer casterları bufflamalı ve pve dps ağacı kesinlikle affliction olmalı. Destroysa demoyla hybridlenip burst dmg dan dolayı pvp ağacı olmalı. Ama şu an wow da tam tersi :p Bu arada şu an rogue ların state i şöledir arkadaş. Hemen hemen her duruma bi counter ı var roglarn. İşte diors şu şöle olmazsa rog naabar böle olrsa naabar falan... Ama şu şöle dediklerimizin hepsi war rog tamamen combatı controlu dominate edebilior ve karşıdaki adam rogun hata yapmasını beklior. Yoksa rog teke tek te her class ı keser. Anca işte rog bi hata yapıcak yada bişi miss resist yapıcakta. Biz de o hatayı güzel kullanıp rog kesicez... Kaçmaya karar vermezse tabi. Ki şunuda belirtim. Rog şu an oyunda combatın yerini zamanını tayin edebilen istedii zaman kaçabilen ve asla kaçırmayan tek class. Hadi bu alti çizili şeye biri hayır desin :D abi şu söylediğin mantıklı mı mage yakıp yıkar warlock sadece bufflar. Asıl warlockun olayı yakıp yıkmak kesmek biçmek derisini yüzmek çoluğunu çocuğuna işkence yapmak anaları bacıları evladım nerede diye ağlatmaktır. Mage dediğin teleport olur blink atar kuzu yapar hadi canı sıkıldı blizzard atar en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sen 1 tuşla atıosn bende 1 tuşla silicem tabi magelern sheep in de cast var ama yinede dispell edilio "same goes for" root trap etc. Hayr adım cihan bursada oturuorm rogue arkadaşlara başarılar diliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yörü wispy arkandayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben sürekli sheep spamlayamıorum ama cdsi var.. edik yukardaki msja atsaydım daha ii olurdu bunu neyse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 blinddan reag. req. kalktı diye QQ yapmak komik ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar