Phlox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yani aşırı fazla paranız varsa alınabilir de 10k'nın altındaysa harcamayın derim, yeni profession, craftablelar falan derken biter o da. hatta 80de yeni riding skill gelirse o da bi 20k olur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bu patchte rogueların peti olması lazım. Hunterlara dürbün geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Norak said: merak ediyorum acaba haris pilton un sattığı 3000g luk yüzük felan istendiğinde geri satılabilecek mi aynı fiyata bölece mesela 6k gold varsa 2 yüzük alıp atıp bankaya, para gerekince geri satarız :) çok etkili bi yatırım yolu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ne zaman çıkacağını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 :( Sinister Callingden gelen hemo dmg %5 nerflenmiş. 4 t6 / 4 vengeful-brutal gear ile arena yapan adamların önüne set çekeceğine pvp geared rogueların damage'ını daha da nerfliyor. t6 setinden %6 hemo dmg buffunu silmeyi akıl edemeyecek kadar mı odun bu adamlar ya :( well done blizzard :( http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4895709923&sid=1&pageNo=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ohaaa mage buff yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Darkthrone said: ohaaa mage buff yok!!! oha bu ne hızlı edittir helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Darkthrone said: ohaaa mage buff yok!!! said: Mage Frost Armor, Ice Armor, Mage Armor, and Molten Armor are no longer Magic effects and cannot be dispelled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu gece geliyor patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 asdasfa iyiki binek almamışım, param cebimde kalsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 toggie said: valla canta bana tuzak gibi geliyor biraz. wotlk cıkmadan fazla parayı harcatacak eklemeler yapacagız demisti blizz. expansion cıktıgında pisman olmak istemedigim icin paramın her kurusunun kıymetini bilmeye calısıyorum :) Katılıyorum.... Şuanda alsak bile hiçbir işimize yaramayacak. Ben hiçbirşey için farm yapmıyorum sadece raid saati oyuna girip bitiminde çıkıyorum gerisinde harcanan zaman bayıyor beni. Hal böyle olunca o çantaları ne yapayım ben ? Neyime yarar o çantalar ? Nasılsa WOTLK gelince daha fazla spota sahip çantalar eklenecek ve şuandakiler için harcanan 1200g ziyan olacak. Bence benim gibi düşünen çok kişi vardır.. Bot gibi daily quest yapanlar için iyi birşey. Onlar 1 haftada çıkarır bir çanta parasını. Benim fazla param olmadığı için ( tek hazinem kuyruğum şu dünyada hepsi bu :( ) böyle bir harcama yapmayı düşünmüyorum. Ucuz olsa neyse 1200 g boru mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hangi çanta o haris piltonun 22 slot olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 "Gigantique" Bag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 * Sinister Calling now increases damage to Backstab and Hemorrhage by 1/2/3/4/5% (down from 2/4/6/8/10%.) Q_Q :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Vah vah 2k yerine 1.9k mı critlicez şincik QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hayır çok mantıksız. OP olan kısmı rogueların 4 parça slayer giyip arenaya girenler. eşek gibi APleri oluyor ve set bonus %6 hemo dmg inc alıyorlar. sil o setten %6 dmg buffunu en azından pvp geared rogue'un damageına dokunma ki gayet balanced durumda full pvp gearlı rogueların damage'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Güzel insan 4 t6 ya gerek kalmadanda normal brutal+venge/guardian epixleri ile 2000+ ap 35 üzeri crit bide hemo specsin setten gelen ai yüzük büzük 1k+ armor ignore ne oldun biçer döver bence 5% den darklı bişi lazim vanish e hypotermia/forberance gibi bişi yada prep e Cripling poison 70% direk 50% çekilmesi lazim herkez gibi (Dagger oynuyorum o poiye ihtiyacın var geyiğini yemiyor kimse artik 180 derece olduğundan beri bs) Shadow step ve clos a da ufak bi cd artışı ve duration nerfi = çiçek gibi rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hatta rogue'u olana para cezası verilsin, acc.larına el konulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Olmaz ucu banada dokunuyo o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Regalya said: Güzel insan 4 t6 ya gerek kalmadanda normal brutal+venge/guardian epixleri ile 2000+ ap 35 üzeri crit bide hemo specsin setten gelen ai yüzük büzük 1k+ armor ignore ne oldun biçer döver bence 5% den darklı bişi lazim vanish e hypotermia/forberance gibi bişi yada prep e Cripling poison 70% direk 50% çekilmesi lazim herkez gibi (Dagger oynuyorum o poiye ihtiyacın var geyiğini yemiyor kimse artik 180 derece olduğundan beri bs) Shadow step ve clos a da ufak bi cd artışı ve duration nerfi = çiçek gibi rogue 1. vanish zaaaaten yıllardır düzgün çalışmıyor. sürekli fixliyorlar halaaaa bi ilerleme yok. 2.adamın arkadasından crippling spamlayarak koşsa bile adamı immobilize edemez ( bkz. warrior hunter mage druid ) yada uzaktan frost shock spam layarak ( 6 sec CD 8 sec duration ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yahu güzel insan biliyorum benimde roguem var pre-bcden 70% cripling çok işte bunun savunulucak birşeyi yok mantıklı olalım biraz. Vanish konusunda katılmıyorum tepende swing üstüne swing sıra sıra dotlar varken vanishin çalışması zaten başlı başına bi hataydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ooo 2.4.3 gelmiş galiba. İndiriyor downloader kardiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aynen çektim ben serverlari bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Rogue'da bunca özellik varken diğer class'larda hiç + yok tabi. Onun için gogo moar nörf rögz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oh nerf rogues! ne sevindim ne sevindim. Şimdi Release in 3. ayında olanlar tekrarlanıyor. Sıra Warlock nerfünde. Hatta tam sırayı yazım bakın size. Exp çıkana kadar olacaklar. -Rogue nerf (tamamlandı) -Warlock nerf -Warrior qq -Warrior buff -Hunter nerf -Druid qq -Druid buff Ahanda sıra budur. Rinse and Repeat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar