Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.4.3 patch notları

geffen

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
:(

Sinister Callingden gelen hemo dmg %5 nerflenmiş. 4 t6 / 4 vengeful-brutal gear ile arena yapan adamların önüne set çekeceğine pvp geared rogueların damage'ını daha da nerfliyor.

t6 setinden %6 hemo dmg buffunu silmeyi akıl edemeyecek kadar mı odun bu adamlar ya :(

well done blizzard :(

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4895709923&sid=1&pageNo=1
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
valla canta bana tuzak gibi geliyor biraz. wotlk cıkmadan fazla parayı harcatacak eklemeler yapacagız demisti blizz. expansion cıktıgında pisman olmak istemedigim icin paramın her kurusunun kıymetini bilmeye calısıyorum :)

Katılıyorum....

Şuanda alsak bile hiçbir işimize yaramayacak. Ben hiçbirşey için farm yapmıyorum sadece raid saati oyuna girip bitiminde çıkıyorum gerisinde harcanan zaman bayıyor beni. Hal böyle olunca o çantaları ne yapayım ben ? Neyime yarar o çantalar ? Nasılsa WOTLK gelince daha fazla spota sahip çantalar eklenecek ve şuandakiler için harcanan 1200g ziyan olacak. Bence benim gibi düşünen çok kişi vardır..

Bot gibi daily quest yapanlar için iyi birşey. Onlar 1 haftada çıkarır bir çanta parasını. Benim fazla param olmadığı için ( tek hazinem kuyruğum şu dünyada hepsi bu :( ) böyle bir harcama yapmayı düşünmüyorum. Ucuz olsa neyse 1200 g boru mu :)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır çok mantıksız.

OP olan kısmı rogueların 4 parça slayer giyip arenaya girenler. eşek gibi APleri oluyor ve set bonus %6 hemo dmg inc alıyorlar. sil o setten %6 dmg buffunu en azından pvp geared rogue'un damageına dokunma ki gayet balanced durumda full pvp gearlı rogueların damage'i.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel insan 4 t6 ya gerek kalmadanda normal brutal+venge/guardian epixleri ile 2000+ ap 35 üzeri crit bide hemo specsin setten gelen ai yüzük büzük 1k+ armor ignore ne oldun biçer döver
bence 5% den darklı bişi lazim
vanish e hypotermia/forberance gibi bişi yada prep e

Cripling poison 70% direk 50% çekilmesi lazim herkez gibi (Dagger oynuyorum o poiye ihtiyacın var geyiğini yemiyor kimse artik 180 derece olduğundan beri bs)

Shadow step ve clos a da ufak bi cd artışı ve duration nerfi = çiçek gibi rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:
Güzel insan 4 t6 ya gerek kalmadanda normal brutal+venge/guardian epixleri ile 2000+ ap 35 üzeri crit bide hemo specsin setten gelen ai yüzük büzük 1k+ armor ignore ne oldun biçer döver
bence 5% den darklı bişi lazim
vanish e hypotermia/forberance gibi bişi yada prep e

Cripling poison 70% direk 50% çekilmesi lazim herkez gibi (Dagger oynuyorum o poiye ihtiyacın var geyiğini yemiyor kimse artik 180 derece olduğundan beri bs)

Shadow step ve clos a da ufak bi cd artışı ve duration nerfi = çiçek gibi rogue

1. vanish zaaaaten yıllardır düzgün çalışmıyor. sürekli fixliyorlar halaaaa bi ilerleme yok.
2.adamın arkadasından crippling spamlayarak koşsa bile adamı immobilize edemez ( bkz. warrior hunter mage druid ) yada uzaktan frost shock spam layarak ( 6 sec CD 8 sec duration )
Sosyal ağlarda paylaş

Oh nerf rogues! ne sevindim ne sevindim. Şimdi Release in 3. ayında olanlar tekrarlanıyor. Sıra Warlock nerfünde. Hatta tam sırayı yazım bakın size. Exp çıkana kadar olacaklar.
-Rogue nerf (tamamlandı)
-Warlock nerf
-Warrior qq
-Warrior buff
-Hunter nerf
-Druid qq
-Druid buff

Ahanda sıra budur. Rinse and Repeat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...