Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takımın omurgası

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

yılmaz özdil said:

Portekiz maçı, dakika 90.

"Fatih Terim’le olmuyor."

"Kötü takımız."

"Tarihi hezimeti şans önledi."

"Rezalet."

"Direkler bile daha iyi oynadı."

*

İsviçre maçı, dakika 32.

"Terim hata üstüne hata yapıyor."

"Kadro seçimi yanlış."

"Ruh yok."

İsviçre maçı, dakika 90.

"Fatih’in aslanları."

"Ders verdik, ders..."

"Bu takıma güvenmeyen utansın!"

*

Çek maçı, dakika 34.

"Terim’in kaprisleri bıktırdı."

"Sıklet farkı var."

"Kondisyonumuz yetmiyor."

Çek maçı, dakika 62.

"Terim analiz yapamıyor."

"Hayalle yaşamanın sonu."

"Boyumuzun ölçüsünü aldık."

Çek maçı, dakika 90.

"Destan."

"Tarih yazdık."

"Viyana’ya dayandık!"

"Terim oyunu çok iyi okudu."

"Bu gurur hepimizin."

"İnanmayan utansın."

*

22 Temmuz, dakika 1.

"Muhteşem hükümet."

"İstikrarın zaferi."

"Bu şarkı bitmez."

futbola mı koysam buraya mı karar veremedim
adam güzel yazıyor

gündelik tartışmalardan tabelacı yorumlardan kurtulsak bir şeyler yapcaz da olmuyor olamıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:
çok ama çok berbat bi yazı
yılmaz özdil futboldan anlamasın bi zahmet
çok kötü ya
cidden berbat bi yazı olmuş
ne yani ne bu anafikri ne
fatih terimi kıskanıyo galiba
çok salak bu adam ya

dasdasd ne alaka harbi? :D
ironi mi yapıyosun biz mi anlamadık acaba hmm
Sosyal ağlarda paylaş

Devamlı okurdum bu güne kadar ama artık sanki kabak tadı verdi biraz. Diğer köşe yazarlarına bakıyorum da , adamlar canını dişine takıyor uzun güzel cümleler kurmak için. Yani okurum tabi fakat sanki beni sıktı gibi biraz sonu .astir harbi lan hiç düşünmemiştim tarzı bitirilmeye çalışılan yazılar.
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:
neyle alakalı olcak anlamadımki
adamı sevmiyorum
bu yazısıda gayet iğrenç
futbol içeren şeyler yazıyo 2-3 kez üstüste futboldanda anlamadıgını düşünuyorum vs.
sevmiyorum bu kdar basit ironi falan yok gayette net :) böle yazar olmaz mal ya

lol, atara bak. niye mal oldu adam, futbolu tartışmamış zaten yazıda, basının yaklaşımını tartışmış, futboldaki yaklaşımlarından hükümete yaklaşımlarına gönderme yapmış.

tellos, sevmemek için önce biraz anlamak lazım, o yazıyı okuyan 10 adamın 9 u anlar ne demek istediğini yazarın. sen o garip onda birlik azınlıktasın yani.

yılmaz özdili de severim. sabahtan hürriyete geçmeseydi daha çok severdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Özdil said:
Euro 2008

Takunyaspor: İman gücüyle oynayıp, geçen sezonu şampiyon bitirdi. Rakipler duran toplara bile vuramadığı için liderliğini koruyordu. Tam kupayı kaldırmaya hazırlanırken, Yargıspor’dan Abdurrahman’ın uzatmada attığı rövaşata golüyle şoke oldular... Santrfor Takoz Recep çılgına döndü, hakemlere saldırdı. 100 bin maç saha kapatma cezası yemeleri bekleniyor. Kulüp kapatılırsa, Takkespor’a transfer olacaklar.

*

Liboşspor: Forma aşkı sıfır... Zaten forma renkleri de yok. Bonservisleri Sorosspor’da... Bu sezon Takunyaspor’da kiralık oynuyorlar. Daha önce Kıratgücü’nde ve Papatyagençlik’te ter dökmüşlerdi. Yabancı pasaport taşımalarına rağmen yabancı kontenjanından sayılmıyorlar; ancak, kendi kalelerine gol atmaktan adeta zevk aldıkları için milli takıma alınmıyorlar.

*

Hizipspor: Ver topu bunlara, 24 saat pas yapsınlar, kafasında sektiren mi ararsın, kendi kendine çalım atan mı... Gene de bitirici vuruşu yapamazlar. Herkes kendi ortasına kendisi vurmak istediği için, ceza sahasına girince birbirleriyle kavga ederler, küserler, kimi maçı terk eder, kimi topu alır gider. Yanlışlıkla gol bile atsalar, bu sefer hakeme itiraz ederler, "ofsayttı, görmedin" derler. Her maçtan sonra "yenildik ama ezilmedik" derler. Geçenlerde bir tanesi soyunma odasında "no"ya basacağına "yes"e bastı, taktiği bütün rakipler duydu. Telefonu UEFA’ya şikáyet ettiler, UEFA’yı FIFA’ya şikáyet ettiler, FIFA’yı da taraftara şikáyet ettiler. Taraftar kulübü yakmaya kalkınca, taraftarı da UEFA’ya şikáyet ettiler.

*

Kımızspor: Sert futbol oynayan bir takım; dan dun... Desteklemeyeni dövüyorlar. Teknik direktörü kapalı kutu... Sezon öncesi ip atlayarak formda olduğunu göstermiş, tribünleri doldurmuştu. Ancak, kendi takımına taktik vereceğine, "şöyle oynayın, böyle oynayın" diye, devamlı Takunyaspor’a taktik veriyor. Bu nedenle Takunyaspor’la şike yaptığından şüpheleniliyor. Bu şüpheyi dile getireni de dövüyorlar. Şampiyonluk için, Yargıspor-Takunyaspor ve Postalspor-PKK İTmanyurdu derbilerinin sonucunu bekliyor.

*

Garibanspor: Gelen takıyor, giden takıyor. Folluk oldu. Stadı satıldı. Kramponlarına bile haciz geldi. Tekmeye kafa uzattığı için, beyin sarsıntısı geçirdi, durumu kavrayamıyor. Bu akşam maçı var gene... Umutlu hálá... Avrupa Kupaları’na katılacağını sanıyor.

Bu yazı eğlenceli olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...