Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kral Farkı !

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Zidane orada olmayı bile hak etmiyor vahşi, barbar, kafa atıcı kişi

demişsin nil.
buradan anlıyoruz ki kafa atana vahşi barbar diyorsun.
bu da ardaya barbar dediğini kanıtlıyor,ayrıca ardaya türk olm o dediğin için tüm türklere barbar dediğin hissine kapıldım ben :D

tabi dediğim şeyin arkasındayım zidane dünyanın en iyi iç furbolcusundan biridir, kim ne derse desin.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Ronaldo girerse ben ilk 50ye girerim :)

Yahu saçmalamayın ne isimler sayılır geçmişten bu adamlardan önce.
Hatta üşenmeyip saymaya başlıyorum
1- Pele
2- Maradona
3- Van Basten
4- Cantona
5- Cruyff
6- Puskas
7- Kenny Dalglish
8- Kempes
9- Ian Rush
10- Di Stefano
11- Vialli
12- George Best
13- Bergkamp
14- Zamorano
15- Zola
16- Zico
17- Lev Yashin
18- Dino Zoff
19- Caniggia
20- Maldini
21- Klinsmann
22- Baggio
23- Raul
24- Romario
25- Roy Keane
26- Batistuta
27- Hagi
28- Gerd Muller
29- Zidane
30- Platini

unuttuğum daha bir çok isim vardır kesin. Ronaldo 'henüz' bunların hiç birinden daha büyük değildir.

İmparator "Franz Beckenbauer" nasıl olmaz o listede!!!!!9-10-11-14-15-19-21-25-26 giremez o listeye imo.
Sosyal ağlarda paylaş

çüş. ronaldo nasil ilk 50'ye giremez? çoğu otorite tarafından pele-maradona ile bir tutuluyor lan ronaldo. ilk 50'ye sokmadı lol. internette hangi ankete bakarsan bak ronaldo'yu ilk 10 içinde görürsün. ( ki genelde ilk 4 içinde oluyor. )

şuradan bi daha gollerine başarilarina felan bakiver bari. unutmuşsun sen sanırım.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ronaldo
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:
çüş. ronaldo nasil ilk 50'ye giremez? çoğu otorite tarafından pele-maradona ile bir tutuluyor lan ronaldo. ilk 50'ye sokmadı lol. internette hangi ankete bakarsan bak ronaldo'yu ilk 10 içinde görürsün. ( ki genelde ilk 4 içinde oluyor. )

şuradan bi daha gollerine başarilarina felan bakiver bari. unutmuşsun sen sanırım.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ronaldo
Cristiano'dan bahsediyodum ben ama neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Holy said:

1- Pele
2- Maradona
3- Van Basten
4- Cantona
5- Cruyff
6- Puskas
7- Kenny Dalglish
8- Kempes
9- Ian Rush
10- Di Stefano
11- Vialli
12- George Best
13- Bergkamp
14- Zamorano
15- Zola
16- Zico
17- Lev Yashin
18- Dino Zoff
19- Caniggia
20- Maldini
21- Klinsmann
22- Baggio
23- Raul
24- Romario
25- Roy Keane
26- Batistuta
27- Hagi
28- Gerd Muller
29- Zidane
30- Platini

unuttuğum daha bir çok isim vardır kesin. Ronaldo 'henüz' bunların hiç birinden daha büyük değildir.

İmparator "Franz Beckenbauer" nasıl olmaz o listede!!!!!9-10-11-14-15-19-21-25-26 giremez o listeye imo.

Holy sağlam Inter taraftarı sanırım,saydığı adamların çoğu Inter'de bulunmuş adamlar ya da bu Inter'in maymun iştahlılığı =].

Di Stefano bulunamaz demişsin suB ama bu adam Türkiye'ye bir özel maç için geldiğinde babamlar üniversiteyi final döneminde kırıp montlarının içine üşümesinler diye gazete kağıtları yerleştirip boğazın buz tuttuğu o efsane kışta bu adamı izlemeye gitmişler.Yani Real'in de o üstüste 6 kez cl kazandığı zamandaki de en büyük yldız.Kafadan o listede en tepelerde yer alır bu anlatılanlarla bile.
Ayrıca günümüz ve yakın zaman yıldızlarından ;Zidane,Romario,Ronaldo,Roberto Baggio,Del Piero ve Raul hakeder buraları.
Sosyal ağlarda paylaş

Di Stefanoyu öve öve bitiremiyorlar evet, keşke izleme şansımız olsaydı onu.

Real Madrid'in kuruluşunun 106. yıldönümü dolayısıyla 6 Martta başlatılan ankete dünyanın 4 bir yanından 50 binden fazla taraftarın katıldığı belirtildi. Açıklanan sonuçlara göre, 2000 yılından bu yana Real Madrid'in onursal başkanı olan unutulmaz futbolcu Alfredo Di Stefano en fazla oyu alarak ''kulüp tarihinin en iyi futbolcusu'' seçildi. 1953-1964 yılları arasında Real Madrid formasıyla 510 maça çıkan ve 418 gol atan Di Stefano, İspanyol kulübünün 8 lig ve 5 Avrupa kupası kazanmasında en önemli isim oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Holy sağlam Inter taraftarı sanırım,saydığı adamların çoğu Inter'de bulunmuş adamlar ya da bu Inter'in maymun iştahlılığı =].

Yok Inter pek sevmem aslında. Tamamen tesadüf olmuş :)
Liverpool, Chelsea biraz da Milan severim avrupada ama Milan'ın Weah gibi yıldızlarını yazsam eminim o da yıldız mı be diye tavırlar gelicekti :)
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
suBzer0 said:
Holy said:

1- Pele
2- Maradona
3- Van Basten
4- Cantona
5- Cruyff
6- Puskas
7- Kenny Dalglish
8- Kempes
9- Ian Rush
10- Di Stefano
11- Vialli
12- George Best
13- Bergkamp
14- Zamorano
15- Zola
16- Zico
17- Lev Yashin
18- Dino Zoff
19- Caniggia
20- Maldini
21- Klinsmann
22- Baggio
23- Raul
24- Romario
25- Roy Keane
26- Batistuta
27- Hagi
28- Gerd Muller
29- Zidane
30- Platini

Di Stefano bulunamaz demişsin suB ama bu adam Türkiye'ye bir özel maç için geldiğinde babamlar üniversiteyi final döneminde kırıp montlarının içine üşümesinler diye gazete kağıtları yerleştirip boğazın buz tuttuğu o efsane kışta bu adamı izlemeye gitmişler.Yani Real'in de o üstüste 6 kez cl kazandığı zamandaki de en büyük yldız.Kafadan o listede en tepelerde yer alır bu anlatılanlarla bile.
Ayrıca günümüz ve yakın zaman yıldızlarından ;Zidane,Romario,Ronaldo,Roberto Baggio,Del Piero ve Raul hakeder buraları.
abi macar kosic yok o listede yalnız olmadı şimdi ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...