Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ben osurunca 3 minibusten fazla polis geliyo taksimeki...
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 "faşizmi doktugu kanda bogacagız" sloganın tam hali
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 SenariouS said: darbe olmasını gerektirecek nedenlere karşı yürümek değilde, darbeye karşı yürümekte ilginçmiş... kesinlikle.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ardeth said: afişte sanırım solcu katliamını ordunun üzerine yüklemeye çalışmışlar ama ordunun olduğu kadar bu o dönemin devletinin ve polisinin de suçu ve hatta daha fazla onların suçuydu. aynen.. cehalet sux, çarpıtma sux
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Yürümekle uğraşmasınlar, darbeye karşı maksimum koruma
taz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gerizekalılar sinirden başım ağrıttı
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 akp ve süfer mazlum edebiyatı. öldürüyor beni ya. "ayşegûl hanım bizi darbe yapacağlar, çok korkuyorum."
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 70 adam birer milyon adım atsa başarılı oluyor değil mi şimdi bu eylem. Dakikada 100 adım atsalar 10.000 dakika eder. Yani yaklaşık bir hafta yürürlerse tamamdır bu iş, darbe marbe olmaz.
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 dakikada 100 atamazlar ama. 100/60=1,6 saniyede 1,6 adım atsalar koşma olur bu ki 1 hafta koşabileceklerini sanmıyorum :D
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yalnız şöyle bir olay var , akp ne kadar süreyle iktidarda kalırsa bunlarda o kadar uzun süre sakin kalırlar, çünkü akp iktidarken olay çıkarmayı göze alamazlar.. umarım daha da kötüleri olmaz.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Gerçekten darbe olmuş olsa o yürüyüş çıktıkları yere geri girme şeklinde yapılırdı ya neyse.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Esh said: ne darbesi ya $aka mi bu? kimsenin darbe falan yaptigi yok, sacma salak $eyler uydurup resmen anti-asker propogandasi yapiyorlar. eger ergenekon da fake cikarsa o zaman way haline bunlarin. ya abi şaka bu adamların hepsi zaten. üniversitelere türban giremediği için "dinimi yaşıyamıyorum böhühü" diyip AIHM'e şikayet eden kişilerin kurduğu klüp. Büyük ihtimalle "Sivil Salaklar" pardon "Sivil Aylaklar" o da değildi sanırım şuydu "Sivil Gençler" o da değilmiş "Genç Siviller", konuşma yaparlar. "Türkiye tarihinin en kötü darbesi" diye, darbe şeklinde olmamış bir "darbe"yi kötüleyen adamlar bunlar (Kanal A'da görmüştüm bu haberi, Refah Parti'sinin kapatılmasından bahsediyorlardı)
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yargı darbesiyle yetkisizleştirilen meclise dokunmayın demek içinmiş ah canlarım. meclise dokunmayalım demek. naahahahahaha bindirilmiş akp gençlik golları sizii. yürüyün yürüyün. yürümek iyidir kan yapar.
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Olayı bilmem de afiş olmamış çok gözü rahatsız ediyor :)
khalad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 başkaları haklarını aradğında suçlu muamelesi kendilerine olunca haklının mücadelesi demokratik hareket bu kadar zavallı canlılarla iç içe yaşamak ilginç bir duygu deneyim katıyo insana. yürüsünler bakalım sonunda kendi açtıkları belediye çukurlarından birine düşmesinlerde
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Şeriata hayır yürüyüşü düzenlendi de ne dediler? : "Bindirilmiş kıta" Bunlar ne peki? Sorarlar adama...
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 fedo guzel hesaplamis bende odamda tualete yurudum 24 adim katkida bulundum kayda gecsin
-007- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bu "genç siviller" yüzünden converse'ten soğudum tanıdığım ilk günden beri converse giymiyorum. Hele asker karşıtlığı ayağına kimi zaman açıkça kimi zaman da kapalı yoldan kürt propagandası yapmalarına kafaları basmayıp "sırf asker karşıtlığı için converse falan giyildiği"ni düşünebilen ve ona özenen "converse'li türbanlılar"a ne demeli?! İfadelerini gördükçe takım elbisenin altına utanmadan kırmızı converse giyip cumhurbaşkanının karşısına çıkabilen şakacı çakma liderlerini askerde kışla marşı söylerken izleme isteğim azıyo.
sir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 eaheuah militarist zihniyet iş başında =) genç subaylar rahatsız ===> postal genç siviller rahatsız ===> converse gayet basit bi gönderme işte, kasmayın kendinizi bu kadar. pardon eklemeyi unuttum, genç siviller 1 mayısta taksime yürümek isteyen kalabalığın bi parçasıydılar.
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Nereye yürüyor bu insanlar ? ? OooOooO
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 şeyi merak ettim ben, cumhuriyet mitinglerini kanaltürk, art, kanal b göstermişti, bu "yürüyüş"ü hangi kanal gösterecek? hilal tv?
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 TRT Kanaltürk de gösterebilir, malum nedenlerden dolayı ;)
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 "akp ye karşı 70 milyon kafa atma" organizasyonunu düzenliom... bu arada bi kişimi 70 milyon adım atcak?
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sir said: eaheuah militarist zihniyet iş başında =) gözü yaşlı kemalist teyzeler teşkilatı "şeriat'a karşı 100 milyon adım" diye bir yürüyüş düzenleselerdi kocca bir "haddeee leeeyn" çekerdim. şimdi de aynı şeyi yapıyorum. aslında o kadarla kalamıyorum da midem bulanıyor artık "biz mazlumuz biz boynu büküğüz" triplerinden.
Öne çıkan mesajlar