Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

darbeye karşı 70 milyon adım yürüyüşü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

afişte sanırım solcu katliamını ordunun üzerine yüklemeye çalışmışlar ama ordunun olduğu kadar bu o dönemin devletinin ve polisinin de suçu ve hatta daha fazla onların suçuydu.

aynen..
cehalet sux, çarpıtma sux
Mesaj tarihi:
70 adam birer milyon adım atsa başarılı oluyor değil mi şimdi bu eylem. Dakikada 100 adım atsalar 10.000 dakika eder. Yani yaklaşık bir hafta yürürlerse tamamdır bu iş, darbe marbe olmaz.
Mesaj tarihi:
yalnız şöyle bir olay var , akp ne kadar süreyle iktidarda kalırsa bunlarda o kadar uzun süre sakin kalırlar, çünkü akp iktidarken olay çıkarmayı göze alamazlar.. umarım daha da kötüleri olmaz.
Mesaj tarihi:
Esh said:
ne darbesi ya $aka mi bu? kimsenin darbe falan yaptigi yok, sacma salak $eyler uydurup resmen anti-asker propogandasi yapiyorlar. eger ergenekon da fake cikarsa o zaman way haline bunlarin.

ya abi şaka bu adamların hepsi zaten.
üniversitelere türban giremediği için "dinimi yaşıyamıyorum böhühü" diyip AIHM'e şikayet eden kişilerin kurduğu klüp.

Büyük ihtimalle "Sivil Salaklar" pardon "Sivil Aylaklar" o da değildi sanırım şuydu "Sivil Gençler" o da değilmiş "Genç Siviller", konuşma yaparlar.

"Türkiye tarihinin en kötü darbesi" diye, darbe şeklinde olmamış bir "darbe"yi kötüleyen adamlar bunlar (Kanal A'da görmüştüm bu haberi, Refah Parti'sinin kapatılmasından bahsediyorlardı)
Mesaj tarihi:
yargı darbesiyle yetkisizleştirilen meclise dokunmayın demek içinmiş

ah canlarım. meclise dokunmayalım demek. naahahahahaha

bindirilmiş akp gençlik golları sizii. yürüyün yürüyün. yürümek iyidir kan yapar.
Mesaj tarihi:
başkaları haklarını aradğında suçlu muamelesi kendilerine olunca haklının mücadelesi demokratik hareket bu kadar zavallı canlılarla iç içe yaşamak ilginç bir duygu deneyim katıyo insana. yürüsünler bakalım sonunda kendi açtıkları belediye çukurlarından birine düşmesinlerde
Mesaj tarihi:
Bu "genç siviller" yüzünden converse'ten soğudum tanıdığım ilk günden beri converse giymiyorum. Hele asker karşıtlığı ayağına kimi zaman açıkça kimi zaman da kapalı yoldan kürt propagandası yapmalarına kafaları basmayıp "sırf asker karşıtlığı için converse falan giyildiği"ni düşünebilen ve ona özenen "converse'li türbanlılar"a ne demeli?!

İfadelerini gördükçe takım elbisenin altına utanmadan kırmızı converse giyip cumhurbaşkanının karşısına çıkabilen şakacı çakma liderlerini askerde kışla marşı söylerken izleme isteğim azıyo.
Mesaj tarihi:
eaheuah militarist zihniyet iş başında =)

genç subaylar rahatsız ===> postal
genç siviller rahatsız ===> converse

gayet basit bi gönderme işte, kasmayın kendinizi bu kadar.

pardon eklemeyi unuttum, genç siviller 1 mayısta taksime yürümek isteyen kalabalığın bi parçasıydılar.
Mesaj tarihi:
sir said:
eaheuah militarist zihniyet iş başında =)

gözü yaşlı kemalist teyzeler teşkilatı "şeriat'a karşı 100 milyon adım" diye bir yürüyüş düzenleselerdi kocca bir "haddeee leeeyn" çekerdim.

şimdi de aynı şeyi yapıyorum.

aslında o kadarla kalamıyorum da midem bulanıyor artık "biz mazlumuz biz boynu büküğüz" triplerinden.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...